tirsdag, mai 10, 2005

Glamourspørsmål fra leser: Strømpebukser

Kjære Glamourhjelpen,
Jeg innrømmer det gjerne; jeg lider av strømpebukseskrekk. Og da tenker jeg spesielt på sånne hudfargede, tynne som klør. De er da ikke særlig glamorøse heller? I ni av ti tilfeller velger jeg sorte litt tykkere strømpebukser, men nå kan jeg ikke det.
Jeg skal være fadder i barnedåp og har gått til anskaffelse av et hvitt og sommerlig linskjørt. Sorte strømper passer jo slett ikke, og ikke kan jeg vel satse på å gå uten strømpebukse heller. Været er jo ikke alltid til å stole på.
Tips og råd tas imot med stor takk.

Hilsen Rådvill


Kjære frøken Rådvild,
Strømpebukser er, som du sier, ikke særlig glamorøst i seg selv. Dessverre er det et must store deler av året her i det kalde nord. Akkurat som deg velger jeg sorte strømpebukser så ofte jeg kan, men når man har på lyse klær og det tross alt er vår, ser ikke dette helt bra ut. Jeg tror rett og slett du må bite i det sure eplet og kjøpe deg noen lyse strømpebukser - men vær obs på at noen av dem er veldig lyse og noen er veldig mørke og unaturlige. Ettersom det er for tidlig på året til å ha en ekte brunfarge på bena, er det bedre å gå med for lyse enn for mørke. Det optimale er jo å finne en så nær din egen hudfarge som mulig, sånn at det ikke ser ut som strømper. .
Selv foretrekker jeg de helt streite, uten skimmer eller andre detaljer, og de kan man like gjerne kjøpe på Rimi. De går i stykker etter en gangs bruk uansett.. Men kjøp for all del to par, så har du en ekstra i tilfelle den skulle ryke midt under festen.

Obs: Har du sko med åpen tå, bør du absolutt gå for strømper *uten* synlig/forsterket tupp.. Ifølge mine kilder er disse å få tak i på Cubus eller i parfymerier.


Hilsen Glamourhjelpen.

Ingen kommentarer:

Populære innlegg