onsdag, april 05, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Føtter og tær

Kjære Glamourbibliotekaren,
Etter all snakk og alle fine bilder og collager om vår og sommer, har jeg virkelig begynt å lengte. Sola stråler og smelter snø, og begynte å tenke på sandaler og bare føtter. Om ikke lenge er det på tide å forberede føtter og tær på at de skal vises fram. Og så; Lakkerer man tåneglene? Jeg er generelt ingen stor fan av neglelakk (fingrene blir da så tunge?), og jeg må innrømme at jeg ikke synes tær er spesielt lekkert (iallefall ikke mine). Jeg synes ikke det blir særlig lekrere om man putter litt farge på heller. Neglene på tærne er jo ofte så små og rare, at det bare virker enda rarere med lakk på. Hva er dine tanker om dette, kjære Glamourbibliotekar? Er dette en av disse tingene som bare ser rart ut på en selv, eller bør man styre unna?
Vennlig hilsen Hege


Kjære Hege, tusen takk for hyppige bidrag til bloggen.
Jeg må innrømme at neglelakk på tærne er noe jeg er veldig glad i. Jeg vet at mange har komplekser for å vise fram tær, de er tross alt noen underlige vesener, men det er jo så deilig å vifte med tærne i friluft! I allefall så lenge de er velstelte. Jeg synes fotpleie er prikken over i'en når det gjelder å oppnå en følelse av glamour - særlig om man får det gjort profesjonelt. Å sitte i en rosa sofa på Dashing Diva og få stelt føttene og lakket neglene lyserosa mens man nipper til en cosmopolitan (ja, også den rosa naturligvis) kan lite måle seg med. (Anbefales for den som skal til New York!)
Man skal jo ikke gjøre noe man ikke vil, men jeg synes fotpleie og neglelakk kan være verdt et forsøk. Etter hva jeg har hørt skal du i opptil flere brylluper i sommer, og tenk om du finner drømmeskoene dine men tør ikke bruke dem fordi tærne titter fram... Det ville være synd. Gi tærne dine en sjanse! Alle har rare tær, så det er i allefall ingen grunn til å skjule dem. Du behøver jo ikke å ta en mørk dramatisk farge - en lys hvit-aktig rosa er kjempefint og veldig diskret. Lykke til!

Fra Dashing Diva på 8th str., Greenwich Village, glamourbibliotekarens favoritt-salong

Ingen kommentarer:

Populære innlegg