torsdag, august 10, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Marc Jacobs-veske - er den verdt prisen?

Kjære Glamourbibliotekar,
Jeg står ovenfor et glamourdilemma og håper du kan hjelpe meg. Saken er nemlig den at jeg har falt pladask for en veske av øverste prisklasse. Vesken, en romslig, men like fullt glamorøs sak i lakkert lær, er tilgjengelig på Net-a-porter, og er faktisk på salg.
Se link: http://www.net-a-porter.com/pws/product/14428

Jeg har tenkt og tenkt, veid for og imot, men fortsatt er jeg i tvil om jeg tør å trykke ”confirm order”. Du som er eksperten på dette feltet, synes du vesken er verdt å bruke fem nystrøkne lapper på? Det skal jo sies at den er noe spesiell, men jeg synes den har noe ved seg som gjør den utrolig stilig. Setter pris på et godt råd fra deg.

Vennlig hilsen, Veskeshopper i dvele

Kjære Veskeshopper,
Jeg vet ikke hvor stort budsjett du har hver måned, så jeg får vurdere saken utifra hva jeg selv hadde gjort. Og jeg er av den oppfatning at så lenge man er i tvil, og det handler om såpass mye penger, så bør man stå over. Og særlig når det gjelder nettshopping. For det første får du ikke sett den, tatt på den, sniffet på den eller prøvd den før du kjøper den, for det andre får du ikke byttet den - og for det tredje må du legge til rundt 1500 kroner ekstra i toll og avgifter. Jeg synes i utgangspunkt ikke at det er galskap å bruke så mye penger på noe om man vet at man kommer til å bruke det veldig mye og i mange år - men personlig foretrekker jeg å tenke på det en stund, gå tilbake til butikken og se litt mer, tenke tenke tenke, før jeg endelig bestemmer meg. Jeg liker å "lengte etter" tingen en liten stund først - det er også en god test for å finne ut om man virkelig vil ha den eller om det bare var et lite blaff. Nå tror jeg ikke en Marc Jacobs-veske er et blaff uansett, altså.

Men var det meg, hadde jeg heller brukt de 6-7000 kronene på en flybillett til New York. Og eventuelt kjøpt en MJ-veske der, litt billigere, men mye større utvalg - og muligheten til å få et virkelig inntrykk av den først.

Håper ikke jeg knuste alle dine drømmer nå - det er bare min ærlige mening.

MVH
Glamourbibliotekaren

p.s. og om du fremdeles skulle være i tvil, ser jeg at vesken er utsolgt fra Net-a-porter...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är klok, G-B!

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, takk! :-D

Populære innlegg