onsdag, august 30, 2006

Jakten på kåpe/jakke fortsetter

Litt kjølig i dag tidlig - på tide å grave fram den gamle skinnjakka som min søster kjøpte på loppis på åttitallet for å bruke på badtaste-party. Den er hot hot hot i år, i dobbelt forstand - sola stekte i ryggen. Ikke ulik denne fra H&M.

Nå i høst har jeg jo også den fine fine kåpen fra Bruuns Bazaar. Men hva når det blir kaldere? Jeg tror min svarte knelange sak fra H&M fyller seks år i år. Den begynner å bli slitt og loete. Klassisk og fin modell, men altså litt herjet.

Jeg vurderer noe sånt som denne:

Den finnes også i kamelbrun, mørkeblå og svart, men jeg må innrømme at den hvite frister mest. Forøvrig liker jeg den høye kragen. En blanding av Grace Kelly og Inspector Closeau. Men vi får se; bibliotekarlønn strekker som kjent ikke så mye lenger enn til å betale lån og regninger.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul skinnjakke, hvis den ligner på den på bildet! :) Og den kåpa er bare lekker, jeg vurderer å skaffe meg ei ny ei selv. Har lyst på rød, men det er egentlig ikke et fornuftig valg tror jeg, trendfarge som det er.

Glamourbibliotekaren sa...

Rødt er tidløst! Jeg har en rød kåpe som jeg har brukt i snart fire år.

Anonym sa...

Hm...kanskje jeg skal slå til på rødt da, selv om sort kanskje er et smartere kjøp. Nei, vi får se. Beslutningsvegring... ;-)

Populære innlegg