tirsdag, august 08, 2006

"Ny" veske


Jeg kom over denne veska på eBay for et par uker siden, og i dag hentet jeg den på posthuset. Fargen er en blanding av grønn og svart, og kvaliteten er herlig slitt. Den er romslig og lekker! Et røverkjøp for omkring 20 dollar. Det minner meg forresten om at jeg burde ta en opprydning i veskeparken. Hvordan oppbevarer dere veskene deres, forresten? Jeg trenger tips!

9 kommentarer:

Snart tretti sa...

Fin veske:) Per dags dato ligger de små i en kommodeskuff og de store slengt i garderobeskapet. Jeg er som deg ute etter en perfekt løsning, og tror jeg har funnet den. Jeg vil ha en stumtjener! En riktig gammeldags en, med mange knagger som veskene kan henge på. Tror det kan bli både praktisk og tøft. Clutchveskene må nok forbli i skuffen, dessverre..

Glamourbibliotekaren sa...

Ikke dumt. Jeg var ute etter stumtjener for et par år siden, og kan på ingen måte anbefale IKEA sine dessverre. Men sjekk loppemarkeder og bruktbutikker! Det er et genialt møbel.

Anonym sa...

Jeg har et veg hjemme med masse lange "spikere" opp i så henger jeg hver veske på sin "spiker".Tilsammen har jeg 35 vesker som er brukt med jevnt mellomrom.Bare et problemm at kvelden før jobb når jeg tenker gjennom hva skal jeg ha på meg imorn, så passer jeg på at lommeboka altid flyttes til den veske som skal brukes imorgen.Samme gjelder smynke og diverse ting som jeg klarer ikke uten.

Anonym sa...

Ett par vackra aftonväskor av tyg står ovanpå en CD-hylla i en korridor, som dekoration. De har tunna, genomskinliga platspåsar över sig för att inte bli dammiga.
Större väskor som fungerar som jobb-portfölj och hårda väskor står uppradade som böcker på en hylla i garderoben. Mjuka, mindre väskor ligger i en trälåda på hjul som jag skjuter in under den nedersta hyllan i garderoben. (Barnen förvarade leksaker i den lådan när de var små. Ett kärt minne!) Mycket små axelväskor hänger på en dubbelkrok som sitter på dörrposten inne i garderoben. (Det är en walk-in closet och ganska stor.) Ofta får man med en tygpåse att förvara väskan i och den ska man naturligtvis använda. Särskilt väskor med metalldetaljer mår bra av att ligga i en påse, så att metallen inte repar andra väskor. (Man kan använda gamla örngott som man klipper av i lagon storlek - putepåse eller vad kan det heta på norsk?)Plastpåsar är inte bra för läderväskor. Och putsa inte läderväskor med vanlig skokräm! Mulberry har en särskild putsvätska för väskor, som jag kan rekommendera. (Kan jag få betalt av dem för denna reklam, tro?)

Anonym sa...

Oi, Glamourbibliotekaren, har du shoppa hos Station 85 på ebay? Jeg mener jeg kjenner igjen den prøvedukka! :) Ikke sant det er herlige vesker? Jeg har kjøpt et dusin vesker derifra og er superfornøyd med alle. Siden jeg lider av en sort veskemani (hehe), så trenger også jeg desperat tips om hvordan oppbevare de best mulig. Nå henger de på et klesstativ som holder på å bryte sammen grunnet kraftig overlast. Tipset om stumtjener var derfor ikke dumt. Stilig blogg, forresten! :) Nei, off to bed, det begynner å bli sent her...

Glamourbibliotekaren sa...

Jepp, Station 85! Synes de har bra utvalg og rimelig startpris!

Anonym sa...

Hei! For en genial side:) Har ikke kommet over den før idag, og har vært her lenge nå.. Jeg jobber selv på en veskebutikk, og har vel godt over 60 vesker nå, tror jeg. Vesker er vanvittig gøy! Jeg leter også etter en smart måte å oppbevare dem på. For øyeblikket har jeg to store skuffer under senga mi, og her er de plassert på rekke og rad, etter farge selvfølgelig;) Når jeg en gang bygger mitt eget hus, ønsker jeg meg en stor garderobe med en egen veskevegg med hyller!

Takk for en flott og inspirerende side!
-Stine

Anonym sa...

Litt på siden, men jeg fikk lyst til å tipse om min oppbevaring av sko: Jeg hadde før en cd-hylle fra IKEA som het Robin. Da jeg ble samboer, var den selvfølgelig alt for liten. I dag gjør den fin nytte for seg ved å passe på alle småskoene mine. Det er ikke plass til støvletter etc seff, men pensko, bunadssko, "gåsko" og smale joggesko har bra plass. Ryddig, oversiktlig og litt "Jul i Skomakergata"-feeling. Og det siste der er alltid riktig! :.)

Glamourbibliotekaren sa...

Marte K: Genialt! Takk for tipset. Til jul kan du jo henge et stort rødt papphjerte i hver hylle også, og kanskje sette den foran vinduet :-)

Populære innlegg