tirsdag, november 14, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Konsertantrekk

Hei!

Jeg skal på konsert med Thomas Dybdahl om en stund og lurte på hva du vil anbefale? Det er ståplasser så gode sko må jeg ha, men hva med resten av klesdrakten og tilbehøret? Vil legge til at vi er en gjeng som skal ut og spise middag, og ta et glass vin før konserten, så antrekket bør matche begge eventer :) Tusen hjertelig takk for hjelpen!

Dybis


Hei!
Ståplasser på en konsert som varer kanskje to timer + kanskje en times venting før konserten begynner + evt. kø utenfor = komfort foran høyglamour. Casual glam er mitt beste råd. Ikke høye hæler - med hæler får du ikke sjans til å nyte konserten. Joggesko er ofte det beste inne på konserter, synes jeg. Du kan jo velge et par som er litt diskré - svarte, f.eks. - så du ikke føler deg altfor Sport Goofy. Ellers kan jo antrekket bestå av fine jeans med lekker topp og cardigan, eller pologenser, eller hvit skjorte, og en fin jakke eller innsvinget blazer (- og av enkelhetsskyld valgte jeg alle plagg fra H&M, bare for å illustrere hvilken retning jeg tenker). Det kan være lurt å ha en litt stor veske som du kan putte klærne i om det skulle bli varmt, og det kan det jo bli i folkemengder. Lag-på-lag er dermed en praktisk (og moderne) løsning. Også kan du glamme det opp litt med store dinglende øredobber og en rosarød leppestift!

Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen hjertelig takk for hjelpen! Det var noe sånt jeg tenkte meg, så da er jeg tydeligvis ikke helt ute på jordet, hehe. Sorte fritidssko har jeg og det blir nok til at jeg tar på jeans, en lekker topp med cardigan over og en enkel jakke. Gleder meg :)

Populære innlegg