søndag, desember 10, 2006

Parfymerapport


Jeg anbefaler alle å ta en fridag når man skal vandre rundt i butikker på denne tiden av året - og gjerne litt tidlig på dagen; så slipper man masse mennesker overalt.

Her er en liten rapport fra min tur på fredag: Spazio i Skovveien har fått inn to nye parfymer fra Comme des Garcons - Guerilla 1 & 2.
Atmosfär (også i Skovveien) har fått inn de fine vaniljeparfymene til Des Filles A La Vanille, som jeg hittil bare har sett i Paris i en liten sjarmerende butikk i Le Marais. De har også lys fra Tocca, som nevnt før.

Og på bittelille Gimle i Bygdøy Allé har de jo de deilige bodyproduktene fra Laura Mercier (i tillegg til makeupen), de har enerett på Acqua di Parma i Norge, og nå har de også fått inn de vakre roseduftene fra Les Parfums de Rosine. Jeg synes det er helt vidunderlig at det finnes en butikk som står i mot mainstream-merkene og går sine egne veier - det står det respekt av, i disse butikkjedetider!! Heretter har jeg lyst til å kjøpe all min kosmetikk der. Jeg prøver å gå innom ofte, for rett som det er har det dukket opp noe nytt.

Ingen kommentarer:

Populære innlegg