fredag, april 20, 2007

Vanilla Fields



Denne ble lansert på tidlig nittitall, og kom til Norge i 1995. Merket er Coty, og den ble solgt på Vita og Cubus og lignende lavprisparfymerier. Steen&Strøm hadde ofte salg på den under sine gule dager.. og jeg hamstret villig vekk. Da den forsvant fra markedet her, fikk amerikareisende venner og bekjente i oppdrag å kjøpe for meg.

Den er av typen blomstrete og luftig vanilje, akkurat som Crabtree&Evelyn sin - eller, Vanilla Fields er kanskje enda lettere og grønnere. Absolutt ikke en foody vaniljeduft, heller ikke kvalm og kunstig. Den er frisk (vel å merke om man ikke tar på for mye) og fin.

Jeg synes den er temmelig classy til å være en billig parfyme, faktisk er den veldig lik Miranda fra det klassiske parfymehuset Fragonard.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg elsker denne, den var den første "ordentlige" parfymen min:)

kallirhoe

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den er nostalgisk for meg også! :)

Tanken teller sa...

Denne hadde jeg glemt eksisterte! Så morsomt. Det var min favoritt en periode på nittitallet :)

Glamourbibliotekaren sa...

Og den er fremdeles å få tak i! :) De har forandret den litt, men ikke så mye at den er ugjenkjennelig.

Tanken teller sa...

Er ikke den en ganske ren (men frisk) vaniljeduft? I såfall har jeg Vanilla Raw nå, i den kategorien. Eller, det vil si- jeg "låner" den av en annen viss i huset ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg vil egentlig ikke kalle den en ren vaniljeduft, for den har mye blomstrete og grønt i seg også. Den er ikke så kvalm som rene vaniljedufter kan bli.

Anonym sa...

Oh my! Jeg ELSKET denne, og har lett etter den siden jeg mistet den for hundre år siden! Vet du om noen nettbutikker selger den?
Det er så gøy at du bruker parfymer fra hele spekteret, billig og dyr!
Stine

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: Fragrancenet har den! :)

Populære innlegg