torsdag, mai 03, 2007

Glamorøs fredag og dobbeltjubileum!

I dag feirer bloggen fødselsdag! To år er gått siden det aller første innlegget, og det skulle gå et halvt år før jeg første gang fikk høre at det eksisterte andre lignende blogger. Nå er det ikke fullt så ensomt her i motebloggverdenen lenger, og bra er det!

Glamourbibliotekaren feirer dagen med den klassiske tuberoseduften Fracas, dressbukse og perler i ørene. Senere i dag blir det trening, Vogue og grønn te.

Dessuten passerte bloggen 200.000 besøkende i går - derfor: Kake til alle sammen!



21 kommentarer:

Jenny B sa...

Grattis till 200.000! Tack för alla vackra och inspirerande poster under de här två åren!
Jag har röda läppar, stora guldringar i örsnibbarna och i övrigt en casual somrig look.

Mari sa...

Gratulerer med dagen! Kaka så overnaturlig deilig ut, send opp en etasje til oss finnmarkinger. Jeg har ingenting å ha på meg (men jeg HAR på meg noe likevel, da...), men prøver å dra oppmerksomheten vekk fra det begredelige antrekket ved hjelp av en fresh leppestift. Det går da ikke så aller verst:)

Anonym sa...

Gratulerer! Takker for mye inspirasjon, og håper det blir flere år :-)! Men er ikke den kaka litt skummel?? Et sånt blått fjell?? Lilla satengbluse til ære for fredagen.

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Takk og værsågod! :)

Mari: Takk takk! Leppestift gjør alltid susen, så du kommer nok trygt gjennom dagen med glamouren i behold!

Anon: Takk! Det blir flere år! Kaka er sikkert kjempeskummel og full av e-stoffer og kreftfremkallende blåfarger, vil jeg tro..

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Det er en flott blogg du har, som fortjener alle besøkende :)

I dag skinner sola og det er absolutt en glamorøs fredag. Hvit skjorte, grønn ull-cardigan, sjokoladebrunt silkeskjerf i halsen, mørke jeans, svart trench coat og en nyinnkjøpt Mulberry Bayswater på armen :) Hurra for fredager!

Anonym sa...

gratulerer!! Og for en nydelig kake! Feirer vårdagen med høye mary janes, svart bukse, SR topp (med masse fargerike striper), diamanter i ørene, prada veske og min favoritt vårkåpe fra miu miu. og mine glamorøse H&M solbriller :-)

Anonym sa...

Gratulerer så mye!

Nylig oppdaget deg, men glad og trofast leser allerede.

....ellers kan du gjerne skrive et innlegg om å være i det minste minimalt glamorøs i pollensesongen når ansiktet og øynene hovner opp, sistnevnte renner, nesa er rød og tilsvarende og alle dager er en dårlig hårdag... Sikkert flere av oss som kan ha glede av et slikt innlegg!

Anonym sa...

Gratulerer og tusen takk for inspirerende blogg!

Anonym sa...

Gratulerer! Vil tipse deg om nok et jubileum: I dag hadde Audrey Hepburn hatt sin 78. bursdag.

Mari sa...

Gratulerer med både to år og 200.000 gjester!
Jeg kjörer på casual glam idag, med blå bommullskjole, hvite strömpebukser, blå småsko og svart cardigan. Jeg pynter opp det hele med enkle sölv-dingledobber, et enkelt sölvhalssmykke og et armbånd i sölv og blå emalje.
Og leppestift såklart, Kisskiss Rose strass fra Guirlain.

elisabeth sa...

gratulerer! du har i alle fall gjort mitt liv litt mer glam, og jeg har i dag sms-et de fleste damene jeg kjenner og bedt dem innføre glamorøs fredag (såklart med url-en din i meldingen). Glamourfredagene blir vanskeligere når man er i femte måned med tvillinger, men man gjør da sitt beste. Lilla, ermeløs topp fra top shop; jeans; svarte converse; ferskenfarget rouge på øyelokkene og så klart leppestift - L'oreals nye "Made for me" for blondes. I kveld skal jeg lage middag langsomt. Ah! God helg, og nyt jubileumet - du gjør verden vakrere! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Tusen takk, så hyggelig med så mange gratulasjoner!

Delirium: Utfordring... Skal høre med min allergiske glamourgemal om han har noen tips :)

Elisabeth: Takk for fine ord! :)

.. og til den anonyme som tipset om Audreys bursdag: Den skal såklart feires her i bloggen også - jeg tenkte hun fortjente en egen post, og var i ferd med å skrive den da jeg ble innkalt til et totimers spontant møte. Men takk for tipset allikevel! :)

Anonym sa...

Gratulerer med jubileet, du glamorøse lillesøster! :-)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen og besøkstallene! Den kaken ser smakfull ut på en litt skummel måte, men blomstene er fine (jeg elsker ranukler). I dag var siste forelesningsdag, så nå skal det fjonges på fest i søt silkekjole m/rosa blomster og 'ny' vintage Bottega Veneta veske :)

Glamourbibliotekaren sa...

kjersti & peanut: Tusen takk! :)

Håper ingen tror at jeg har bakt den kaka selv.. Kake er for min del forbeholdt lønningsfredag - en glamourbibliotekar må jo tenke på linjene :)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Juristen er slitent glamorøs etter en lang dag i retten.. Heldigvis har jeg kake, te, Bach, bok og din blogg tilgjengelig!

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Det høres ut som en perfekt måte å avreagere på! :)

Anonym sa...

Nesten litt sent, men gratulerer med begge jubileene!
Fredagen var semiglamorøs med beige kinabluse i silke, jeans og øyesminke i gull. Hadde tenkt å glamme det opp med matchende sandaler, men tråkket feil før jeg gikk på jobb, og bestemte meg for at flate sko var et bedre valg.

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Takk! :)

Anonym sa...

Gratulerer på etterskudd!

Hadde fri på fredag, det er jo glamourøst i seg selv.

Glamourbibliotekaren sa...

Fri er absolutt glamorøst, egentlig burde man ha fri hver fredag!

Populære innlegg