tirsdag, mai 22, 2007

Finn stilen: Sommerbryllup



Glamourspørsmålene omkring hva man skal ha på som gjest i bryllup hagler over meg, men jeg tenkte det kunne være bedre å komme med forslag og inspirasjon i form av noen collager. Den første er en slags romantisk bohem-look som holdes i tøylene av et litt stramt tilbehør. Kjolen kunne vært av Alice Temperley, men det er Anna Sui. Utringningen er temmelig dyp, så en liten hvit trøye med blondekant fra H&M kan være fint å ha innom. Sølvsko fra Jimmy Choo matcher den rektangulære sølvvesken fra Devi Kroell. Smykkene spriker litt i stilen - det enkle sølvhjertet fra Tiffany's (som jeg eier selv) er rake motsetningen til den snirklete ringen med rosa stein fra Anaconda. Stilas parfyme Creme Bouquet er en feminin og pudrete blomster/vanilje-duft, og Chanels Blizzard Glossimer er rosa og skimrende. (Obs! Fargene varierer litt - plutselig ser sølvsmykker, sko og veske ut som om de er i gull...)

10 kommentarer:

Anonym sa...

For meg blir det bunad i bryllupet jeg skal i på lørdag. :) Så klarer jeg forhåpentlig å sy ferdig kjolen jeg skal sy til neste bryllupsfest som er 17. juni. :)

Anonym sa...

Av alle collager...dette må være en av de vakreste! Jeg følger opp; med jakt etter kopier som kan passe lommeboken min..

mvh
Mari:)

Mari sa...

Oi, så bra dette var! Jeg skal på bryllup til fetteren min i sommer, og vet absolutt ikke hva jeg skal ha på meg. Dette var fin inspirasjon.
Vet forresten du eller noen av leserne hvilken type av kjole man skal ha når det står "dresscode: mörk dress" i invitasjonen? Knelang?

Glamourbibliotekaren sa...

mari: takk takk! :)

mdm bricolleur: Knelang sommerkjole er absolutt passende. Vi hadde ingen dresskode i vårt bryllup, og noen kom i korte kjoler og andre kom i lange. Unngå jeans og brudekjole, så er du sikret :)

Mari sa...

Jeans og brudekjole skal jeg nok klare å unngå, ja.

Snåta sa...

Flotte sko! Vet du hvor man kan finne Jimmy Choo-sko i Oslo? Har akkurat kjlpt meg en enkel turkis silkekjole fra Philosophy Blues original på lagersalg og må ha sko / sandaler. Forslag?

Anonym sa...

Enig med "anonym" i at dette var en helt fantastisk vakker collage.. er amatør på bloggen din, men er kjempefornøyd og inspirert av hva jeg ser:) Denne, og glamourbibliotekarens søndagsantrekk er helt klare vinnere:)

Spørsmålet mitt (evt utfordringen) er; hvor i Norge er det mulig å finne tilsvarende eller lik kjole etc som på collagene dine, særlig denne, og kan du evt lage en collage eller to med ting som du vet finnes i norske butikker:)

Glamourbibliotekaren sa...

Snåta: Tror ikke Choos fins her - har i allefall aldri sett noen. Andre får gjerne tipse om de vet noe! Gå på 10 Corso Como i Hegdehaugsveien - der har de Marc Jacobs m.m, kanskje du finner noe passende der.

Line: Hyggelig at du likte collagen! Hvor man får tak i noe lignende aner jeg ikke, jeg shopper sjelden i Norge og har null oversikt :)

Anonym sa...

Hei! Den kjolen var veldig flott. Finnes det noen mulighet for å få tak i noe sånt noe sted? Event noe lignende. Peil på pris? Skal i bryllup på St.Hans. Fin side dette her, mange gode tips!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Hyggelig at du liker bloggen! Kjolen kan i allefall bestilles på net-a-porter.com, men den er nok ikke billig :)

Populære innlegg