fredag, juni 08, 2007

Glamorøs fredag


God morgen kjære lesere! Denne glamorøse dagen startet bra - morgente, Morgenblad og morgensol på balkongen. Nå fortsetter den med frokost på jobbens takterrasse. Glamourbibliotekaren stiller i oppbrettede jeans, blekgrønn tunika med opprullede armer, sandaler, matchende øredobber, rosa tånegler og dufter Azurée Soleil (Tom Ford for Estée Lauder). Planer for dagen: Trene i ettermiddag, kanskje teater i kveld. Planer for helgen: Tosca i operaen i morgen. Ellers... ikke så mye. Herlig!
Hva med dere?

8 kommentarer:

Jenny B sa...

En så här härlig solig dag kan bara vara glamourös - tack, Moder Natur! Jag skall också träna i eftermiddag, möjligtvis gå på bio efteråt, men troligen bara sitta i parken och läsa i den sköna kvällsvärmen.
Ha det bra, allesammans!

Anonym sa...

I dag er det lett Asia-inspirasjon. Beige kina-bluse med korte ermer i silke, hvite lin-og-bomullsbukser kjøpt i Singapore, og sorte MBT-sandaler. (OK, ikke helt stilig, men vonde føtter i dag.) Accessories: Grønn blomsterspenne i håret. Planer for kvelden: Sommerfest med ny jobb (da blir det beige silkeomslagskjole med hvite prikker og hvite sko.) Planer for helgen: Snylte hage eller balkong hos venner og familie. ;)

Anonym sa...

Starter ferien i ettermiddag :) Det blir ei uke i fjellet. Hytte og telt samt rødvin og bøker er planen. Ingen strøm, vann i bekken, det er kos det!

Anonym sa...

Juristen nyter sommervarmen iført rosa kjole med silkesløyfe, rosa/lilla sandaler med skyhøy hæl (favorittsko og sv lekre!). Fredager er treningsfri, og forbeholdes italiensk is fra Cielo, Tosca (dog på cd, men med Callas) og sen middag på terrassen. Som det sies her- slike solskinnsdager er glamorøse uansett!

Anonym sa...

Jeg så Tosca på onsdag, og det var helt fantastisk! Gled dere!

Anonym sa...

I dag har jeg på meg skikkelig sommerantrekk. Brunt flagrende skjørt og ferskenfarget topp. I kveld skal jeg sitte ute i hagen å nyte sola og spise grillet laks. Sommer er herligt:)

Mari sa...

En sykkeltur til og fra jobb, samt ettermiddagen fri (etter flere uker med overtids- og helgejobb) er min glamour idag. Og en blå kjole og röde kilehälssandaler. Forhåpentligvis skal ettermiddagen tilbringes i en solfylt park med en god bok

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Park + Bok = perfekt!

Kaisa: Lykke til med snylting! :)

Ingeniør: Det hørtes herlig ut, heldiggris!

Jurist: Rosa kjole høres fint ut. Jeg har ikke gravd fram mine sommerklær ennå.. kanskje plan for helgen.

Anonym: Åh, hvordan var den italienske tenoren?

Randi: Det er det absolutt! :)

Mdm Bri: Som sagt - park + Bok = perfekt! :)

Populære innlegg