tirsdag, juni 05, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Espadrillos med kilehæl


Hei, og gratulerer med så mange lesere av bloggen din! Ikke verst! Selv kom jeg over bloggen din for en liten stund siden, og nå er jeg inne og leser regelmessig. Takk for nyttige og inspirerende tips og for trivelig lesning! Jeg har et spørsmål. Kjøpte meg et par espadrillos m kilehel (fra la redoute), men innså at jeg ikke helt vet hvordan disse skal styles til et mer hverdagslig look... Har du noen forslag?
Mvh Stine


Hei og takk! Hyggelig at du liker bloggen.
Jeg synes kort og godt slike sko passer til mye - både skjørt, shorts og jeans. I og med at de ikke er flate, vil de jo glamme opp et hverdagslig antrekk (f.eks. jeans og en enkel topp) - og nettopp det å glamme opp eller ned antrekk vha sko, smykker og accessoirer er ganske morsomt. Kilehæl passer stort sett godt inn i diverse retrostiler, så hvis du f.eks. kombinerer skoene med en fin shorts og en søt liten bluse, kunne du gått rett inn i en Edith Carlmar-film!

mvh
Glamourbibliotekaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for tipsene! : ) Slike høyhælte sko, som faktisk er utrolig gode å gå i, gjør virkelig susen og glammer opp hverdagsantrekket. Er prefekt til kveldsantrekket! Anbefales! -Stine-

Populære innlegg