onsdag, juli 04, 2007

Dagens glamourtips: Hvordan gjøre regnværsdager fine



Mange triste ansikter å se i bussvinduene når man går til jobb - det er nok trangt og ekkelt og vått på bussen som snegler seg fram i rushtrafikken. Jeg anbefaler virkelig å gå til jobb istedet, i all slags vær! Det er en frisk start på dagen, og bare man kler seg etter været er det ikke noe problem. I dag har jeg (nesten) vanntette joggesko, paraply og lang rød regnkåpe fra 70tallet, og det eneste stedet som fikk regn på seg, var helt nederst på buksebeina. Men det er til å leve med. Videre trenger man (mer enn noensinne) rød leppestift, ikke minst for å glede de triste ansiktene i bussvinduene... Også en fin paraply. Her kan internett være et bra sted å lete hvis man har lyst på en unik og lekker variant. Når man kommer til jobb, er det bare å kaste seg over vannkoker og tekopp, sette på litt fin musikk eller radio (f.eks. Kulturnytt i p2), og ta det litt rolig.

Etter jobb er det stearinlys og te som gjelder - skru av tv'n og les en bok istedet. Sett på en plate - eller la det være stille, sett opp et vindu og lytt til den meditative lyden av regnet og nyt at du er varm og tørr og innendørs!
Leppestiften på bildet under kan jeg anbefale - det er Guerlains Divinora nr. 274; en litt mørk og lekker skimrende rød. Perfekt for en regnværsdag.


8 kommentarer:

Jenny B sa...

Tack för den härliga Magritte-bilden! Precis vad jag behövde se. Vi har regn och grått väder här också. Jag tog ju på mig mörka kläder av gammal vana, men har i alla fall en härligt korallröd topp som skymtar fram.

Anonym sa...

åh, det er så sant!

det er litt deilig med slike regnværsdager også, det at det er "lov" å være inne og gjøre ingenting. igår kveld lå jeg på sofaen og leste bøker. uten musikk, men med te. luksus!

Anonym sa...

I Trøndelag er det knallvær, varmt og deilig. da er det kjipt å sitte inne da... Men jeg har fin ny tumbler fra starbucks som jeg fikk til bursdagen min, og den har jeg dekorert med bilder av kjæresten min. og i kveld blir det bursdagsmiddag ute :)

Anonym sa...

Yuuhuu! Det er som allerede nevnt strålende sol, kjempevarmt og bare helt sommer i Trondheim! Juristen nyter å veksle mellom alle sommerkjolene (hvit og sort silkekjole i prinsessestil i dag), spise is og sitte ute til (altfor)langt på natt og lese, mens De franske suitene gleder både meg og naboene:-)

Anonym sa...

Vil helst ikke høre om det fine været i trøndelag ettersom jeg er på ferie i østlandet. Men skal heldigvis tilbake til trøndelag på lørdag. Håper været holder seg til da. I dag var jeg på shoppingtur, ettersom det er perfekt til å muntre meg opp når det regner. Fikk endelig tak i stinkykopp(mummitroll). Så den skal bli den nye jobb tekoppen min.

Anonym sa...

Jeg har fulgt tipset og har tatt på leppestift i dag. Det føles bedre! I kveld blir det sofa, te og dvd. Det er ikke dumt det heller, selv om jeg helst ville sett litt sol...

Anonym sa...

Kan rapportere om fint vær i Stockholm, hvor jeg er på jobbreise. Siden hotellrommet ikke har vinduer (!!! det er tydeligvis lov), så må jeg sjekke værmeldingen på nett eller tv om morgenen. Den har heldigvis vært feil hver dag, varmere enn 13C og ikke noe regn.
Er nesten litt bekymret for å komme hjem til Norge nå. Har NRK på hotellet, og sett hvordan det ser ut på Kongsberg.

Anonym sa...

Det var ikke så verst å åpne verandadøren, legge seg på sofaen og ta en middagslur til regnets akkompagnement!

Dette etter å ha sittet og fargelagt en Cruella DeVille (glamorøs ondskap) med pinlig nøyaktighet og fargerik kreativitet. Glitterpenner - en liten kunstners drøm.

Populære innlegg