tirsdag, juli 03, 2007

Finn stilen: Juli




Det regner utenfor mitt vindu i dag, men samtidig blomstrer valmuene på balkongen. Ergo er det håp! Og da må man jo gå for et valmueskjørt... dette er fra Anthropologie. Den hvite feminine toppen er fra Miss Selfridge. Stråveska er fra Topshop og rommer både bøker og en kurv med jordbær, og de røde skoene er fra Anthropologie. Leppestiften er Chanels Barcelona Red, smykkene er designet av Elsa Peretti for Tiffany's (og i Glamourbibliotekarens eie) - og parfymen er fine fine Piment Brûlant fra L'Artisan Parfumeur. Det er jo sommer da!

6 kommentarer:

Jenny B sa...

Mmmm, så läckert! Rött och vitt är väldigt somrigt. Det är ju just det jag har på mig idag! Fast jag har röda byxor, och en vit band-T-shirt med en massa hjärtan i olika färger på framsidan. Jordgubbar... vilken bra idé!

Anonym sa...

Ja ja ja! Så kjempefin collage! Jeg har en rød konvoluttveske i skinn som kunne ligget oppi kurven - hvis en festlig anledning skulle by seg:-) Nå drar jeg på en måneds ryggsekkferie, og har brukt dine råd mange ganger for å lage en gjennomtenkt garderobe hvor alt passer til alt og er BÅDE pent og praktisk. Takk for sommerhjelpen, kjære glamourbibliotekar! Vi sees til høsten (sensommer da...).

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Kanskje du var min inspirasjon uten at jeg visste det?

Fruen: God ferie!!

Anonym sa...

Litt rødt hadde nok muntret opp i dag! Merket at jeg hadde på meg litt mye svart for en regnværsdag som denne... Men jeg har røde gummistøvler, om ikke annet!

Anonym sa...

Nydelig! Jeg kunne virkelig tenkt meg alt i den collagen! Lekkert!

Glamourbibliotekaren sa...

pip: Match gummistøvlene med rød leppestift! :)

maia: jeg også... dog har jeg parfymen, smykkene og leppestiften allerede! :)

Populære innlegg