tirsdag, august 28, 2007

En liten enquete i musikkbloggen...


...for den som vil. Det handler om favoritter og anti-favoritter av sommerens radiohits. Og da er det altså de som har blitt spilt om og om igjen på radio vi snakker om - uavhengig av om det er den musikken dere vanligvis hører på. Come on over!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er kanskje litt på siden av temaet på denne posten. :)
Har du noen anbefalinger til Oslos kulturnatt på fredag?

Glamourbibliotekaren sa...

Tja, det har jeg vel alltids! Det er vel å merke fredag om halvannen uke, altså 7. september.

Guidet tur på Akershus festning med besøk i fengselsceller høres spennende ut.. Og latin-musikk på Deichmanske er heller ikke dumt. Grünerløkka- og Majorstua-Deichmann viser utendørsfilmer. Ellers ville jeg sjekket ut musikkhøgskolestudentene i Slottskapellet, operaforestilling på Oslo S, mange av kunstutstillingene.. det er så mye!

Og det morsomste, som jeg var på i fjor og som jeg vil gå på i år: Visning av Oslo-filmene på Kuba.

Mie sa...

Hei! Det virker som om du er glad i både musikk og lister og 'moderne teknologi' som internett - jeg lurer i denne sammenheng litt på om du har sjekket ut last.fm? For musikkelskere er det en utrolig artig side, du laster ned et lite program som registrerer musikken du spiller via datamaskinen (og ellers også tror jeg, iallfall når man bruker ipod..)for etterhvert å generere lister over musikken du har hørt på, og finne "naboer" som hører på den samme musikken som deg. Når du har spilt en del musikk er det artig å se på hva disse folkene hører på - etterhvert vil de jo ha mye til felles med deg sånn rent musikalsk sett, og det de hører på er gjerne noe du vil like også :)

- bare så det er sagt; jeg er bare en fan og bruker av siden, er ikke tilknyttet den ellers. Innser nå at dette kanskje ser ut som et lite reklameinnslag. Oh well.

Min profil på last.fm:
http://www.last.fm/user/cherrychick

Takker ellers for en flott blogg som er en glede i hverdagen, jeg har deg som RSS-bookmark i toolbaren :)

Glamourbibliotekaren sa...

Har tenkt mye på å sette meg inn i det, men er lat :) Men takk for påminnelsen. Det er kanskje på tide. Ellers hører jeg mest på plater (cd eller vinyl) og egentlig ikke så mye på musikk via mac'en, men klart jeg kan gjøre det også i blant. Du har jo rett i at jeg liker lister og litt nørdegreier i tillegg til musikk (og glamour!) :)

Anonym sa...

Daglig leser som eelsker Nina Persson og årets beste sommerlåt. Hun er da glamorøs så det holder? Liker den kjølig-coole stemmen hennes.

Et glamspørsmål: Tips til Filharmoniens sesongåpning?

Glamourbibliotekaren sa...

Fantastika: Du mener antrekk, eller? Eller tips til filharmonien om hva de bør spille? Brahms kanskje.. :-D

Jeg foreslår skjørt og støvletter, figursydd skjorte, skjerf - et eller annet sånt. Det er så hyggelig med høstklær! :) Og leppestift så klart, det kommer man ikke utenom.

Populære innlegg