tirsdag, oktober 23, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Smykke til selskapskjole

Hei,

Om kun to små uker (bittesmå, faktisk) skal jeg på gallakveld på UKA (glamour!!!) og har sprukket budsjettet fullstendig ved å kjøpe en sort, fotsid silkekjole fra Sand. Men hva slags smykke bør jeg ha? Og bør håret være oppsatt eller slett? Ikke lett, så jeg håper du kan gi meg noen tips. Litt mer om kjolen: Dyyyyp v-ringing både foran og bak med stropper som er ca. 2 cm over skuldrene, "drapert" over puppene og små sølvaktige perler der kjolen er "tatt av" under brystet (empire-stil). Den er i blank silke med underskjørt, og har en blanding av empirestil og prinsessefasong (sånn omtrent...).
Poenget er at jeg blir så bar på brystet, men vet ikke helt hva slagt type smykke jeg bør ha... Kan du hjelpe meg? :-) På forhånd takk!

- Mari


Hei!
Kjolen høres veldig lekker ut! Der har du gjort et varp.
Det første som slår meg, er at du bør ha oppsatt hår. Enten en høy topp med litt volum, eller en lav oppsats i nakken med helt glatt hår. Jeg forstår at du føler deg bar uten smykker, men i slike tilfeller gjelder ofte "less is more"... Er du sikker på at du trenger et halssmykke i det hele tatt? Jeg tror det hadde vært fint med øredobber istedet, enten noen som dingler og matcher perlene i kjolen, eller noen litt store studs. Her er noen bilder som kanskje kan inspirere. Hvis du allikevel vil ha et smykke, tror jeg det må være tynt og lite så det ikke tar oppmerksomhet bort fra kjolen.

Lykke til og ha det moro!

mvh
Glamourbibliotekaren

6 kommentarer:

Anonym sa...

Enig i at den kjolen hørtes nydelig ut - kan man få et bilde? Ellers: Hvem er hun dama i svart kjole som inspirerer? Flere enn meg som syns hun burde droppet sko m åpen tå til den kjolen?

Glamourbibliotekaren sa...

Det er Rachel Weisz, og hun var høygravid på det tidspunkt - tipper hun ikke hadde så lyst til å gå i tette trange sko.

Anonym sa...

Det ligner Rachel Weisz, men jeg er ikke bombesikker.

Enig med fruen i skospørsmålet :)

Bokomaten.. sa...

Oh, två bilder på kate Winslet.:-) Hon är ju så snygg och har sådan stil! Du har allt bra smak du.;-)

Anonym sa...

Bruk heller siste kronasjer på å få håret skikkelig satt opp når du er der borte. Er det noe amerikanske damer gjør, så er det å komme med striglet hår og ikke sånne hjemmesnekra frisyrer vi går med her.
Og så blir helheten så mye bedre da.
Ellers synes jeg det er mye finere som du ble tipset om å gå for bare ørepynt!

Anonym sa...

Forts. sko m/åpen tå problematikk: Har lang sort enkel kjole (litt spansk stil) eneste pynt en blomst i matt sort fløyel. Ingen utrigning, jeg skal ha flotte øredobber + ring, ikke kjede og oppsatt styla hår. Noe har man jo lært her inne! Men altså sko: Har gode og lekre sandaler, som er godt inndanset fra før. Men MÅ jeg altså ha lukket tå?? hvis ikke - skal jeg ha sorte strømper eller gå for perfekt pedikyrerte tær med rouge noir på??

Populære innlegg