tirsdag, januar 22, 2008

Checking in

Nok en fin reise er tilbakelagt, nok en koffert er (nesten) pakket ut, nok en døgnvill Glamourbibliotekar logger på. Kommentarer skal besvares, men først må jeg spise litt mat. (Flymat er hit or miss for en veggis...)

Mens jeg ryddet ut av kofferten, tok jeg bilde av innkjøpene som ikke er klær. Her kan dere se:


Øverst fra venstre og deretter litt på kryss og tvers: Tre Essie-neglelakker, en boks med brevpapir, Scott Fitzgeralds debutroman, en Mistralsåpe med duft av epler og pasjonsfrukt, L'Artisan Mure et Musc Extreme, 8 cder (på toppen Stacey Kents nyeste), en Mistralsåpe med duft av tropiske blomster (mistralsåpene er fra Anthropologie), enda en boks med brevpapir, to bøker av Siri Hustvedt og Jack Kerouacs "On the road". (Vi skulle jo egentlig på Kerouac-utstillingen på biblioteket i Bryant Park, men utsatte det til i går - og da var biblioteket stengt pga Martin Luther King day.)

åja, også Givenchy-øredobber med lyseblå steiner. (Og et par fra Anthropologie som jeg glemte å ta bilde av)

Klærne har dere jo delvis allerede sett, eller hur?

Konsertanmeldelser her og her.

9 kommentarer:

Jenny B sa...

Så många härliga och användbara minnen från resan du har! Grattis till BRA shopping!

Anonym sa...

Ååååh, så mye fint. Jeg håper jeg er like flink til å handle vakkert og brukbart i NY til sommeren :-) På grunn av deg gleder jeg meg enda mer til de dagene jeg skal ha der som avslutning på kortur i månedsskiftet juni/juli!

Anonym sa...

Så bra du kjøpte Siri Hustvedt! Hun er en av mine favoritter, som jeg leser om og om igjen.

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Thanks! :)

Korist: Vær forberedt på ekstrem varme og høy luftfuktighet! Deo holder ikke - man må også drysse talkum over hele kroppen :)

Ingvill: Ja, gleder meg til å lese. Jeg er jo Auster-fan.

Anonym sa...

Jeg savner NY jeg...
Lurte forresten på en ting: krysser du ikke av for veggismat når du bestiller flybilletten? Eller var det den du sikta til?

Glamourbibliotekaren sa...

Suzanne: Joda, det har jeg alltid gjort, men hva jeg faktisk får er veldig varierende. På vei dit fikk jeg god indisk mat denne gangen, på vei hjem fikk jeg.. gudene vet.

Anonym sa...

Takk for flotte bilder og vakre konsertanmeldelser fra NY-turen din. Skikkelig inspirerende ! Setter veldig stor pris på bloggen din, jeg blir glad av den rett og slett. Og littegranne mer glamourøs i hverdagen....

Anonym sa...

Vilken fin shopping! Jag tänker speciellt på brevpappersboxarna...har du några tips om "pappersaffärer" i NY för den som ska dit för första gången? Främst är jag intresserad av olinjerade anteckningböcker för vackra sådana gör i alla fall min vardag mer glamourfylld :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti: Bra! Og takk! :)

Kristina: Det finnes mye fint å få tak i når det gjelder papir og skrivebøker! Mange spesialbutikker, i tillegg til at både bokhandler og særlig museumsbutikker selger fine ting. Prøv museumsbutikken til Metropolitan Museum - den ligger ved Rockefeller Center, og MoMAs museumsbutikk også (litt lenger opp mot parken). Den butikken jeg alltid er innom for å kjøpe skrivebøker, brevpapir og postkort, heter CARD-O-MAT og ligger på Broadway, mellom 111. og 112. gate, rett ved Seinfeld-kaféen Tom's Restaurant (hvor du kan spise kjempegod Grilled Cheese Sandwich etterpå!). De har veldig mye fint! I tillegg selger de en del kort og papir på drugstorekjeden Duane Reade som finnes overalt, men de er litt "billigere" i kvaliteten tror jeg. Men hvis du tar banen til f.eks. 72. gate og går opp Broadway en dag, går du forbi mange stationary-butikker :)

Populære innlegg