fredag, januar 25, 2008

Glamorøs fredag

Streng bibliotekar til venstre


God morgen, mine damer og herrer. En ny glamorøs fredag er her! Min startet forøvrig i går med en fabelaktig konsert, og fortsetter naturligvis i hele dag (med et lite og svært uglamorøst intermezzo i halvtotiden da jeg skal til tannlegen). Glamourbibliotekaren stiller i hvit bluse fra GAP under blå genser fra Sarah Jessica Parkers Bitten-kolleksjon, og Givenchy i ørene (og L'Artisan Piment Brulant bak ørene...).

Planer for helgen: Ikke fastlagt ennå. Sove litt, kanskje? Kroppen min er fremdeles ikke helt sikker på hvilken tid på døgnet det er.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Foreløpig en høyst uglamorøs fredag for mitt vedkommende, med treningsbukse og kaffekopp foran lap-top'en ved kjøkkenbordet. Jobber hjemmefra idag da jeg skal til Paris i ettermiddag, det er jo høyst glamorøst! Marie Philippe kjole, belte i livet og røde lepper blir det da. Ha en strålende fredag alle sammen!

Lynetmor sa...

Hei, min glamorøse fredag består av langt perlekjede med knute på. Perle øredobber og Boss Femme bak øret. Ønsker deg en fin fredag. Hilsen bibliotekaren.

kristin sa...

Feirer fredagen i eggeskallfarget bluse og kashmir-v-genser i samme farge, enkle sorte bukser og gulløredobber. Planer for dagen: feire en god venninnes bursdag med middag og Vildanden på Nationalteateret. Ha en skjønn fredag!

Anonym sa...

"Stram" stil her i dag; svart skjorte fra Bruuns Bazar, Calvin Klein jeans og lave svarte støvletter. Sølvøreringer, en "enkel" ring på hver hånd, sølv og hvitt gull. Min yndling White Iris bak ørene :-) Kammerkonsert i kveld med bl.a kvartetten til datra mi (musikkskolebarn), så kun slappe av, og kanskje rydde i kjellerboden.. :-) En fin fredag til alle dere!

Anonym sa...

Har satset mer på komfort enn på glam i dag. Trange sorte bukser, sorte nike-sko, sort lang Filippa K ulljakke. Osloværet innbyr jo ikke akkurat til for mye jåleri.. Av glamorøse helgeplaner kan nevnes innkjøp av franske tulipaner og besøk på Tea-Time i Frognerveien. – Noen som har vært der?

Anonym sa...

Dagen begynte høyst glamourøst med et (veldig nødvendig!) besøk hos frisøren; nå sitter jeg på jobb med friskt og fint hår, svart dressbukse fra Tiger og hvit cardigan med svarte knapper fra Cubus :) Håper været i Oslo tar seg opp slik at det er mulig å bevege seg ute i helga. Frisk luft og mye søvn er ønsket, så får vi se hva som skjer :)

God helg, alle!

Anonym sa...

Min glamorøse fredag består av blåstripete bluse med puffermer, trange jeans, shøye sorte støvletter og røde lepper. Bak ørene har jeg Diptyques TamDao. Siden mannen skal på fest i kveld skal jeg være hjemme med datteren vår. Etter at hun har lagt seg skal jeg sette meg i sofaen under et pledd og lese videre i The Book Thief" mens jeg spiser Smash. Jeg elsker kjøleskapskald Smash! : ) Ellers består helgen av bollebaking, henting av bok på posten, kaffe på Java, muligens en fest på lørdag og lang tur på St.Hanshaugen på søndag. Det er planene foreløpig :)
God helg alle sammen!

Anonym sa...

Ikke så mye glamour her på formiddagen. Håper det tar seg opp, skal starte helga med trening; Hælgatimen blir sikkert spenstige saker :) Planene for helgen ellers er lange skiturer (hvis været tillater det). Det er noe av det beste jeg vet; helt stille og bare meg. Nesten terapi.
Så kryss fingrene for brukbart vær i Trøndelag, folkens! God helg :)

Anonym sa...

Hurra for helg! Jeg har smale, mørkeblå jeans, svart høyhalset genser i ull/silke og nye italienske ankelstøvletter. Røde lepper hører også med! Det føles også veldig glamorøst å se solen litt igjen. Mmmm...

Anonym sa...

Dagen kommer til å bli mer og mer glamorøs. :) Starter med beige mohairgenserkjole over sort kjole, sorte strømper og sorte knehøye støvletter, blått "silkeskjerf" og gråbeige pashminasjal. Og rød leppestift. I ettermiddag blir det besøk til frisøren, og det er jo glamorøst. Sent i kveld er det burlesqueshow på Parkteateret, og i morgen er det glamrock-konsert: Tribute to Queen - ved Glam i Wigwam. (Noen vil kanskje være litt uenig i glamouren i dette, men det blir sikkert gøy, og ingen var bedre på glamrock enn Queen i Freddie Mercurys glansdager.)

Bokomaten.. sa...

Nya jeans och sprillans nytt smink från Lancôme både på ögonen och munnen. Planen var från början superglamourös med BAL på lördag men fick ställa in och ämnar istället läsa mig igenom helgen som dock börjar med ett restaurangbesök på grand hotel.:)

Anonym sa...

Idag er siste dagen i mine favorittjeans. De er nå simpelthen utslitte, helt threadbare i øverst på lårene, og ikke så glamorøse mer. Men de har vært mine favorittbukser i lang, lang tid, og jeg har alltid følt meg vel i dem. Fin rumpe har jeg hatt i dem også. Ellers er antrekket sorte og røde støvletter, sort v-genser og rødt chiffonskjerf i halsen. Og rød ullkåpe ytterst.
Fare thee well, yndlingsbukser!

Anonym sa...

I dag har jeg på meg syttitalsjeans med skikkelig sleng, lyngfarget topp(kjøpt i paris)og matchende lilla armbånd. I helgen skal jeg muligens ha familie på besøk, også skal jeg en liten tur på loppemarked for å se om jeg kan finne noen skatter:)
God helg

Anonym sa...

Hei :-) Hege jeg har vært på Tea-time og det kan lønne seg å bestille bord - de har et bord med deilige lenestoler foran vinduet - 4 stoler.De andre stolene rundt om i lokalet er strammere. Ellers så var de kjempehyggelige. Vi bestilte treetasjes fat dvs. sandwicher, scones og noe søtt på toppen - og te, hvilket du kunne velge hva du ville ha til de forskjellige delene - veldig godt! Kos deg :-) Ellers så må jeg si til glamourbibliotekaren - du har kjøpt mye fint i NYC og flotte bilder du har lagt ut :-) og underkjole er noe av det mest delikate og glamorøse plagg jeg kan tenke meg. God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Dere høres så fine ut! All ære til dere for å følge opp glamorøs fredag så bra! Vit at dere sprer glede blant dere! :)

Hege: Jeg har vært på Tea Time - her står det litt om det. Veldig god mat, koselig sted, men litt lenge å vente på mat selv om man hadde bestilt bort - teen var forlengst drukket opp da maten kom - og vi måtte stå i den vanlige køen foran disken i over et kvarter for å betale. Men kanskje det bare var kaos den dagen. Du bør absolutt gå dit!

Britt Åse sa...

"Mmmmm, det lukter vanilje av deg!" - sa min kjære i ettermiddag (han er militant vanlijeis-spiser, så vanilje har han peil på). Og, det var dagens glamour herfra, tror jeg at jeg må si. Nåja, -rød munn tidligere på dagen og en deilig, kjølig hvitvin nå.
Når Hege beretter om innkjøp av franske tulipaner kjenner jeg at jeg får behov for å bo i Oslo - bare litt...
God helg!

Britt Åse sa...

Glemte å si at vanlijeduften skyldes "L" fra Lolita Lempicka :-)

Populære innlegg