fredag, februar 22, 2008

Glamorøs fredag

Good morning, kittycats!

Sola skinner inn vinduet mitt! Klokka er fem over åtte, og jeg har sol! Egentlig begynte min glamorøse fredag i går, med besøk av to gode venninner som brakte vakre hvite tulipaner til mitt hjem (for deretter å se to episoder Dynastiet, sesong 2, hvor jetset-Alexis reiser til Roma for å møte sin oljekakse-elsker fra Midtøsten, og Fallon gang på gang er utro mot sin stakkars Jeff med de bekymrede øyenbrynene...). Klokka to i natt våknet jeg, stod opp og gikk inn i stuen der det var flombelysning - fra fullmånen! Og musikken på klokkeradioen da jeg våknet litt før halv sju, var Debussys "Clair de Lune". Tilfeldig?

Beige kasjmir og myk trøye i dag, lysegulhvite negler (Mavala "Oslo"), turkise prangende Givenchy-øredobber for å kompensere for det utrolig stygge by:Larm-billettarmbåndet... Og duften er T by Takashimaya. Røde lepper signert Guerlain.

Planer for helgen: Se flest mulig Oscarfilmer, Salem al Fakir på by:Larm, trene, LESE. Også skal jeg saumfare YouTube for konsertopptak av Pat Metheny Group, som stadig gjør meg gal av lykke.

Planer akkurat nå: Frokost, Bach, grønn te.

Ha en strålende vårdag, kjære lesere!

Update: Og her er Salem al Fakir-omtalen!

30 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Mm.. planerat också att se någon mer oscarsfilm i helgen även om jag tror att jag har betat av en majoritet av dem redan nu. Dessutom blir det tårtkalas! Eftersom det är lov på skolan jag jobbar på kan jag dricka mitt kaffe och min mototsjuice vid skrivbordet och lyssna på radio. På mig har jag min nya Marc Jacobs-tröja (som jag äälskar!! känner mig tré chic:) och pärlor om både halsen och i öronen. Bakom öronen har jag ett litet Kate Mossprov eftersom jag glömde parfym i morse men hade den lilla flaska i väskan..

Anonym sa...

Selvsydd-chic i dag: Kirsebærrød kjole i lin med grått for, gråbrun cardigan med fuskepels, brune strømper og sorte støvletter. (Skulle hatt brune støvletter, men rakk ikke hente dem i boden.) Rød leppestift og litt eyeliner. Kjolen kan beskues her: http://blogs.spipp.net/photos/kaisa/images/2463/360x480.aspx

Plan for helgen: Levende rollespill som en del av by:Larm, og siden vi får Festivalpass for å være med, blir det nok noen by:Larm-konserter også. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Bokomat: Tårtkalas, herlig! :)

Kaisa: Kjempefin! Jeg er veldig imponert!!

Anonym sa...

Den sedvanlige havregrøten blir ekstra glamorøs søtet med litt økølogisk honning. Det hele nytes med Dagsavisen og solen skinnende inn vinduet. I dag er det blå og hvit kjole fra Baum und Pfergarden, brune støvletter og et stort smil om munnen. Gleder meg til mye fin musikk på og hyggelige folk på Bylarm. Ingenting er som å spise middag og kose seg med venner en ikke har sett på veldig lenge! Ha en strålende dag og helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Guri S: Det høres ut som en perfekt fredag! :) Finn kjolen på nettet og send meg link!

Anonym sa...

På denne strålende morgenen har jeg iført meg en enkel hvit trøye fra Indiska, svart skjørt fra Graumann, svarte strømper, metalliske boots fra Vagabond, rutete skjerf fra Henrik Vibskov, kirsebærøredober fra Swatch og på halsen Pure Poison fra Dior.
I helgen blir det fredagspils, By:larm og gamle Oscarfilmer. Natt til mandag tar jeg sikte på å følge Oscarutdelingen via live feed på nettet, så sant ingen vet om en tvkanal som sender den?

Anonym sa...

Det er alltid like deilig når sola er oppe før meg :)

Idag er det mer casual enn glamour her på kontoret; blåjeans fra Tiger og hvit hm-trøye er dagens.
Ettermiddagen skal nemlig brukes til å male og tapetsere mitt nye hjem så langt vi kommer før det er bursdagsfest.
Resten av helga blir vel også tilbragt i malerantrekk, men det er vel glemt når jeg endelig kan flytte inn :)

Heldige alle som skal på by:Larm, ha det så bra :)

Anonym sa...

Kaisa: Så fin kjole! Jeg tenker aldri på å bruke linkjolene mine utenom sommersesongen, men det er jo bare teit av meg.
Jeg er veldig brun i dag, Vippeskjørt i melkesjokoladebrun chenille, brune strømper med rutemønster, brun V-topp, offwhite silketørkle med brune bomber i halsen. Tykke små øreringer i børstet gull fra Per Vigeland (1-års bryllupsdagspresang:-). Rød kåpe, og min evinnelige musk oil.

Men det mest glamorøse er at i veska har jeg en skopose med bronsefargede sko med glatt dansesåle og snellehæl(samme modell som jeg giftet meg i, men de var i lys gull), for rett etter jobben i dag skal gemalen og jeg på tangokurs!

I morgen er det tangokurs del II, og så There Will Be Blood på Klingenberg. Jeg har noen overrraskende oppdaget at de har en veldig god white chocolate mocha de kaller Snow-white i kjellerbaren på Klingenberg. Litt usikker på om white chocolate mocha og There Will be Blood er en god match, men ettersom min policy uansett er å gjøre meg ferdig med filmgodis i fast eller flytende form før hovedfilmen, tar jeg sjansen.

Forøvrig anbefaler jeg Katzenjammer på årets By:larm. De spiller i VG-teltet i kveld, og på Cosmopolite lørdag. Det er jentene sine, det!

Glamourbibliotekaren sa...

lilo: Se svaret under Finn Stilen-posten! :)

Lene: grattis med nytt hjem! :)

Glamantropolog: White Mocha på klingenberg... aiai.. Må testes og sammenlignes med Starbucks sin. Takk for tipset! :) (jeg og glamourgemalen gikk på tangokurs for to år siden - er det hos Ramon?)

Anonym sa...

Hurra! Juristen har "langperm" fra sykehuset, feiret pappas bursdag i går, tur i intenst snøvær i morges og er klar for en fredag fylt med kafébesøk, venninner, lange middager, sene lunsjer og ikke minst god te! Sykehus-te; fysj! Frokost nå med Stradella og hvit te, før lunsj med venninner. Juristen er iført sort ullkjole, favorittperlene, elegante støvletter og Serge Lutens; alt utenom perlene fra Paris. Ha en strålende helg, alle sammen og nyt hverdagene (som kjent er det flest av de...)

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Ugh, sykehus-te, det høres egentlig verre ut enn det sikkert er! Får veldig rare assosiasjoner :-D god helg og god perm!

Anonym sa...

I dag skal glamorøs fredag tilbringes i Steinkjer. Sitter nå på værnes å venter på toget. Har på meg sort kjole, perleøredobber og kremhvite støvletter. Veit ikke hva planene for kvelden er, men skal hvertfall overnatte hos ei veninne. Blir nok koselig:)

Anonym sa...

Siste feriedagen nytes med sen frokost og varm te. Det er sol og blå himmel, så i dag skal jeg spasere! Blir lunsj med venninner, før middag ute i kveld. Spaserturens antrekk er favorittjeansen, sort bluse med smal tunikafasong, arvet hjertesmykke i sølv,sorte støvletter og ny brannbilrød trench coat! :)

Anonym sa...

Den blå kjolen med prikker er på, og det samme er de røde conversene. Jeg leker vår! Fingerneglene og munnen er bringebærrøde med lakk og stift fra MAC, og jeg har et kornblått pashminasjal rundt halsen.
En deilig dag håper jeg det blir, tross at helgen er flyttehelg.

fru winther sa...

I dag er det frokost med godt brød, en vidunderlig brie og grønn te, iført svart silkekjole fra Baum und Pferdgarten.Siden blir det kafè-og kikketur til byen,og da tenker jeg at jeg glamouriserer meg opp med mine Chie Mihara-støvletter (takk gud for salg hos Lille Vinkel) og etpar dråper Shalimar bak ørene.

Anonym sa...

Glamourbibliotekar: Selvfølgelig er det hos Ramon:-) Og på helgekursene har han med seg kona, Nili. Skal jeg først lære tango, vil jeg lære av to modne latinoer, og ikke av en ung instruktør på Bårdar.

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Høres koselig ut!

Trine: heldiggris som har fri!

Mdm Bricolleur: Sophisto? :)

Skriversken: Shalimar... sikle sikle..

Glamantropolog: Cool. Da jeg gikk på kurs, danset han i blant med en annen argentinsk mann i samme høyde (altså relativt lav) - veldig søtt å se på :-D

Anonym sa...

Har blinket meg ut Katzenjammer jeg også. Og Stalingrad Cowgirls i morgen. Noen som kjenner til disse?

Glamantropologen: Hvor går dere på tangokurs?

Juristen: Sykehuste er litt kjipt. Har de et lite pasientkjøkken med vannkoker, og er du pigg nok, så kan du kanskje fikse egen te?

Og ellers: takk for skryt. :)

Grorudpalmen sa...

Takk for i går kjære! Jeg tror jeg drømte om de Givenchy-øredobbene dine, de var rålekre. den turkise fargen tok helt pusten fra meg.

Jeg er grå, men elegant i dag; genser med rund hals i kashmir, sort skjørt med gråsirkler, grå strømpebukser og sorte støvletter. Om halsen har jeg et tredelt kjede med to rader perler og en rad med rav, formet som dråper. Morsomt Pilgrim-armbånd og min fake Opal-ring er tilbehør. Syntes ikke jeg hadde lebestift som matchet skikkelig, så må en tur ut i lunsjen og finne noe som går godt til rav.

Jeg skal med mann og 3 små tilbringe helgen hos svigers, der de alltid har fyrt opp badstuen til oss når vi kommer. Luksus!

Anonym sa...

Takket være denne bloggen har jeg nå pålagt meg selv å bruke leppestift til daglig. Jeg begynte i går, og følte meg øyeblikkelig mer glamorøs! Herlig. For ytterligere mer glamour på fredagen har jeg iført meg svarte dressbukser, svart silkebluse, en herlig grønn v-genser i silke og bomull, samt perleøredobber og -armbånd. I tillegg blir dette min første dag med min nye parfyme, som jeg egentlig hadde tenkt mer til fest. Men fredagen rettferdiggjør bruken. Etter jobb skal jeg tusle rundt på galleri, og så blir det nok et lite kafébesøk, tenker jeg ...

God helg, alle sammen! :)

Anonym sa...

Jeg er så heldig at jeg skal tilbringe siste del av vinterferien i luksus i Åre! Badstue og jaccuzi, gleder meg kjempe masse! Også blir det vel litt ski, og shopping. Kanskje aller helst vin:)

Snart tretti sa...

Den hvite moccaen på Klingenberg er fantastisk:) De har også hvit mocca på UB! På Klingenberg har de også en kaffe som heter A clockwork orange, med appelsinsjokolade, anbefales den også. God helg.

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Nei, men jeg husker Leningrad Cowboys :-D

Birgit: Du høres smashing ut, kjære! Øredobbene mine kan du bare drømme om ja, du får dem aldri! hehe.

Hanne: You go girl! Leppestift og parfyme, det er jenta si det!

Malin: God tur! Husk å kjøpe Kobbs te...

Grombaben: ...og jeg som egentlig er avvent white mocha. Tsk tsk.

Anonym sa...

Kaisa: Oslotangoclub (.com) i Kongens gate. Vi er første gang på helgekurs i dag og i morgen, men jeg har hatt gleden av å danse med Ramon i en utdrikningslag(!) en gang, og han er helt konge.
Kos deg med katzenjammer!

Glamourbibliotekaren sa...

Eeh.. hva skjer her? Har jeg en navnesøster? :)

Anonym sa...

Glambib: Eh, nei, det er bare jeg som led av en Freudian slip da jeg skulle svare Kaisa på hvor vi går på tangokurs. Altså, Kaisa: Glamantropologen skal på helgekurs hos Ramon Gimenes i Oslo Tango Club. Hjemmeside
www.oslotangoclub.com

Beklager glippen. Det finnes bare en Glamourbibliotekar!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamantropolog: :-D jeg begynte å bli alvorlig redd for at jeg hadde begynt å få blackouts - det ville være direkte skummelt. Poste masse greier og glemme det etterpå... Godt det bare var deg! :)

Anonym sa...

Hjelpes så fort ukedagene går...fredag igjen?!
Dagen startet avslappende med frokost på Åpent Bakeri på Damlassen med min kjære og verdens skjønneste treåring. Der ble det boller, nyrørt syltetøy og kaffe :) Dagens outfit er Whyred-jeans, hvit bluse og nyklipt pannelugg. Dagens parfyme er Serge Lutens Un bois Vanille. Siden det er vinterferie er det ekstra stille på jobben, så nå skal vi som er igjen åpne en flaske vin for å feire helgen!

God helg alle!

Anonym sa...

Glamourfredag i Tromsø startet med soloppgang inn soveromsvinduet (det er deilig å ikke trekke for gardinene-og vokne av sola!) , antrekk min lilla-stripete-med-flaggermusermer-kashmir-genser fra Boss, parfyme også i 80-tallsmimrestil, Chloe.Fremkaller minner! Lynggaard i ører og på finger, og som en annen sa her-leppestift hver dag etter inspirasjon fra denne bloggen. Jeg driver også og omvender venninnene mine :-)
Med snø på fjellene og klarvær blir nok helgen glamorøs uansett!

Glamourbibliotekaren sa...

Gullpels & Kjersti: Dere har virkelig skjønt Glamorøs Fredag-konseptet! :)

Populære innlegg