mandag, mars 17, 2008

Finn stilen: Togreise i påsken


Jeg skal ta en liten togtur snart, og dette ville jeg gjerne kle meg i:

Tweeddrakt og hvit bib-bluse fra Dorothy Perkins, laceup-sko fra Urban Original, kamé-brosje fra Newport News, Guerlains Shalimar, og vintage-kofferter.
(Istedet blir det nok svart trench, svart skjørt, svarte støvletter... og min røde flyvertinnekoffert!)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Minner meg meget om Style Bytes? http://stylebytes.net/2008/03/16/going-home/ :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, hun setter jo slike idéer ut i praksis - veldig lekkert! Jeg elsker drakter, og særlig i forbindelse med togreiser. Veldig Agatha Christie-aktig :)

Her er noen flere lignende collager:
Finn stilen: Big sleep

Finn stilen: Dr Lisa Cuddy

Finn stilen: Orientekspressen

Anonym sa...

Herlig collage! Jeg ser for meg en diskret hatt til antrekket. Liker veldig godt Big sleep også - den kan jeg nesten følge opp med egen garderobe, kanskje neste gang jeg skal ta toget til Bergen ;-)

Anonym sa...

Elsker skoene! Har akkurat lest ut Sophie Kinsellas "En shopoholikers hemmelige drømmeverden". Festlig og lettlest, og tar ihvertfall meg på kornet, selv om Becky Bloomwood nok shopper i en annen prisklasse enn meg. Men altså, med penger og den rette forretning i nærheten, så ville jeg absolutt gå for skoene du har avbildet! :-)

Anonym sa...

Nydelig antrekk. Syns det er artig med folk som setter sånne ideer ut i virkeligheten, sånn som stylebytes. En utrolig stilig dame:)

Glamourbibliotekaren sa...

Korist: Ja, en hatt kunne kanskje passe. Litt usikker på hva slags modell, dog.

Anna Lovinda: Samme her, skulle gjerne hatt lignende sko. Kinsellabøkene gjør meg stressa :-D Å tviholde på fasaden og hele tiden være redd for å bli avslørt.. Man kan få grått hår av mindre! :)

Randi: Helt enig!

Anonym sa...

sukk hjerte. hvorfor finnes ikke de gamle gode restaurantvognene lenger i norge... husker jeg satt i agatha christie-omgivelser ved et firemannsbord med lampe som beveget seg, spiste smørbrød og drakk 7up, og så ut over finse på en togreise til bergen en gang tidlig på 80-tallet.
det blir liksom ikke det samme å ha på drakt og hatt og sette seg i gjennomgangstrafikk med en pizzaslice og se&hør, som jeg har inntrykk av er dagens tilbud hos nsb..

Anonym sa...

Helt nydelig!! Jeg fikk lyst til å stupe inn i bildet og bare gli inn i antrekket. Det er akkurat slikt som er min yndlingsstil.

God påske til deg glam-bibliotekar!!

Anonym sa...

Stressa ble jeg ikke, jeg lo godt enkelte partier av boka. Kanskje mest hvordan Becky tenker for å forsvare alt hun gjør galt, som moret meg. Du vet, både privat og i jobben ser jeg denne atferden i en kanskje noe mindre skala, men endog er den der.... ;-)
Har vært på biblioteket og lånt bok to nå, så får vi se om den holder mål, eller om en blir sliten etterhvert.

Glamourbibliotekaren sa...

Gi oss...: Ja, eller slike seksmannskupéer! Jeg satt i en sånn fra Nice til Cannes en gang.. den ene veien hadde vi utsikt mot Middelhavet, og tilbake hadde vi utsikt mot valmueenger.

Cat: Takk i lige måde! :)

Anna Lovinda: Bare vent til du har lest alle fem Shopaholic-bøker + de to andre hun har skrevet. Da kan vi snakke.

Anonym sa...

Tror det så gjerne! :-)

Populære innlegg