onsdag, april 30, 2008

Breakfast at Tiffany's

Her er den, traileren til "Breakfast at Tiffany's". Det var her, utenfor Tiffany's, at glamourgemalen fridde til meg for snart fire år siden - jeg var utkledd som Audrey og spiste en Danish og drakk min kaffe, helt uvitende om hva han hadde planlagt...

Den dagen gikk vi to i Audreys fotspor. Da vi stod utenfor huset der Holly Golightly bodde, kom det en eldre mann gående forbi, stanset, og begynte å fortelle oss om hvordan det var der da de spilte inn filmen. Han hadde bodd der i alle de år og husket det godt.

Uansett, se filmen om dere ikke har sett den - den er morsom! Og Mickey Rooney som japansk illsint nabo er ubetalelig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig! Vi forlovet oss også der. Det å gå inn og kjøpe ring var en opplevelse i seg selv - et kjempefint minne!

Glamourbibliotekaren sa...

Definitivt et sted hvor romantikken blomstrer! :)

Anonym sa...

Så utrolig fint frieri! Hadde han med ring, eller var det planlagt å ikke bare stå utenfor butikken den dagen?

Glamourbibliotekaren sa...

Jaa :) Han hadde ikke med ring, men hadde planlagt det hele.

Anonym sa...

Jeg faller enda i staver naar jeg ser Mick Rooney der, enig med deg der:) Men jeg liker ogsaa hvordan alt virker saa enkelt - verden er litt mindre komplisert etter aa ha sett den filmen, egentlig.

Anonym sa...

Mener du at du var kledd helt likt Audrey Hepburn, med perler i nakken og hårtopp og alt? Det hørtes veldig romantisk ut! Og bare det å tilbringe dagen i NY etter et frieri - helt perfekt!

Anonym sa...

Jeg må forresten fortelle om et annet frieri - ganske romantisk det også, men litt mer 'kårni': En jeg kjenner jobber på en barneskole i Los Angeles. Like etter at første time hadde begynt en dag, fikk hele skolen beskjed om å gå ut i skolegården - hun ble litt irritert, siden de hadde kommet så godt i gang. Da alle var ute, kom kjæresten hennes ridende inn i skolegården på en hvit hest, ikledd elisabetansk kostyme (strømpebukse og alt). Han hoppet av hesten, gikk ned på kne og fridde (med jukselapp i hatten...)Hennes reaksjon var 'Oh my Goooood', og så 'ja' (rettere sagt 'yes'). Så fikk hun fri fra jobben resten av dagen, og de nyforlovede tilbrakte resten av dagen i Disneyland! Dette har jeg sett på video - fryktelig morsomt!

Glamourbibliotekaren sa...

Alterego: Rooney er konge. "MISSA GÅRAITRY!!"

Glamourgrammatiker: Ikke kjole, men svart pen topp, oppsatt hår, Holly Golightly-solbriller, parfyme og makeup :) Det LA-frieriet hørtes morsomt ut! Hadde glamourgemalen kommet ridende på hvit hest iført strømpebukse hadde jeg ledd meg ihjel :-D Men litt romantisk også, på en underlig måte.. haha.

Populære innlegg