torsdag, juli 17, 2008

Finn stilen: Ferie - Toscana


Denne collagen er svært, svært inspirert av vår bryllupsreise for to år siden på landsbygda i Toscana. Jeg hadde en lignende kjole (i blått og hvitt) og gikk i hvit topp og vidt skjørt (dog med blomster). Og sandaler og italiensk skinnveske. Og i det lille huset vi leide, stod det en platespiller og en hel stabel med plater. Å lytte til Puccini to kilometer unna der Puccini ble født, er ganske fint! (Lyden på fullt, åpne alle dører og vinduer og sette seg ute i hagen med et glass iskaldt sitronvann. Og ikke legge merke til at alle kattene i området løp lykkelig inn og gjemte seg under senga fordi døra plutselig stod på vidt gap)

Dette er altså en avslappende ferie på landet, litt ved sjøen - men mest i en åsside der man kan sitte og lese i skyggen av et oliventre, med bølgende landskap og sypress-alléer i horisonten.

Grønn vintagekjole fra Ballyhoo, gult skjørt fra J.Crew, hvit topp fra Dorothy Perkins, saddleveske fra Rokit, brune skinnsandaler fra Nine West, Acqua di Parma Colonia, italienske øredobber fra Antica Murrina Veneziana, "Hundre års ensomhet" av Gabriel Garcia Marquez som jeg leste mens vi var der, en gammel platespiller, Brahms' fiolinsonater med Dumay og Pires, og Puccinis Tosca i en innspilling med Maria Callas. Og en kurv.

6 kommentarer:

Jenny B sa...

Mmm, så fräscht och härligt!

Anonym sa...

Jeg må ta glamourøs fredag på forskudd, og denne collagen passer bra i så måte. I morgen drar vi nemlig på den tradisjonelle og svært etterlengtede ferien til Rosendal! Der skal vi rusle rundt på Baroniet, lukte på rosene, spise økologisk i drivhuskafeen og drikke "baronessens rosente" i tesalongen hver eneste dag. Ah!

En god helg ønskes Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere!

Bokomaten.. sa...

MMM.. blir så harmoniskt.... Toscana är verkligen den ultimata semestern.. Om jag någonsin bestämde mig för att fria skulle det vara på Ponte Veccio i Florens. El kanske som ni: lägga bröllopsresan till toscana.. El kanske bröllopet... vännerna är förberedda om att det kan hända...

Glamourbibliotekaren sa...

JennyB: Mm, jeg lengter sånn til Toscana..

Lauren B: Takk for rapport! Rosendal høres så herlig ut.

Bokomaten: Toscana er helt underbart! :) Romantisk og vakkert.

Anonym sa...

åååå, vi kommer nettopp hjem fra ferie i innlandet i Toscana. Takk for en vidunderlig collage.
vi plukket sitroner i hagen, noen er med hjem ;-)

k-løkka

Glamourbibliotekaren sa...

K-løkka: Send meg bilder!!

Populære innlegg