lørdag, august 02, 2008

Get the party started

Hva gjør man den første lørdagskvelden i sommerferien? Jo, man vasker visst leiligheten. Ikke akkurat det morsomste man kan finne på - men etter en finværsperiode der man latt vinduer og balkongdør stått oppe døgnet rundt, har det samlet seg en del underlige greier i krokene. Som for eksempel hybelkaniner, for anledningen prydet av visne pelargoniablomster. Spindelvev har jeg også funnet. Aiai.

Her må det vaskes, men til å oppmuntre meg, har jeg funnet frem en del groovy favorittlåter fra da jeg var liten. Funker alltid.





7 kommentarer:

Mari - Escape In A Book sa...

Nå ble jeg veldig nysgjerrig på alderen til Glamourbibliotekaren.

Nå ble jeg nesten fristet til å vaske huset selv, med så mye god musikk. Av disse har jeg et spesielt godt forhold til Phil Collins(dvs. musikken hans :) ).

Glamourbibliotekaren sa...

Fylte nylig 33! Disse låtene var populære da jeg var 8-9 år, og digga Carola (som da var 16) og The Police side om side. Og jeg var nok mer glad i Genesis enn Phil Collins solo, men denne duetten med Philip Bailey likte jeg - jeg var (og er) jo glad i Earth,Wind&Fire også.

Anonym sa...

Min kjære er 34 år, og begynte sporenstreks å plystre da jeg skrudde på den nederste sangen (Tears for Fears). Og litt til Phil Collins.

Glamourbibliotekaren sa...

Den er en klassiker!

Anonym sa...

Oh - dette er energigivende gladlåter for folk som er langt eldre enn deg, også, det :-)
Jeg synes den siste der er skikkelig fin, og så bare digger jeg de to ved bensinpumpene, og håret/jakka til han i bilen :lol:

Anonym sa...

Mimre, mimre... :)

Glamourbibliotekaren sa...

Britt Åse: Jeg hørte et band spille den midt på Columbus Avenue en solfylt lørdag i september, skikkelig indian summer på Manhattan. Vokalisten sang nesten helt identisk med Tears for Fears-mannen... sukk. Virkelig sommer!

Wannabe: Ja, du husker dem vel godt! :)

Populære innlegg