lørdag, oktober 11, 2008

Ben&Jerry's


Knappast noen nyhet lenger, men Ben&Jerry's har i allefall kommet til Norge. Ikke det helt store utvalget ennå (hvor er Cherry Garcia? Eller Desmond Tutti Frutti?hehe), men bedre enn ingenting.

Jeg blir rent nostalgisk. Sommeren 2004 da vi leide en leilighet på Manhattans Upper West Side, ikke langt fra Columbia University, kjøpte jeg en del slike som jeg tok med hjem de dagene det var altfor varmt til å være ute midt på dagen. Glamourgemalen trente ved å sykle rundt Central Park et par ganger annenhver dag, mens jeg satt hjemme og stappet i meg is og så på daytime soaps. Those were the days!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes ut som noen perfekte dager!
Hvem selger denne isen da?

Anonym sa...

7-Eleven har den i alle fall...
Har hørt den er fantasisk god, og ikke minst veldig mektig, men har ikke smakt den selv.

Micha sa...

Åååååå :-D
Jeg bor på landet og har ingen 7 eleven i nærheten, men det er ikke altfor langt til hovedstaden... Favoritten er Phishfood. I looove. Ektemannen liker den Cherry saken best.
Ben&Jerrys er noe av det jeg har savnet ved å bo i utlandet :-)
Ben& Jerrys OG Norge. Fin-fint!

Glamourbibliotekaren sa...

Angelida: 7-11 og sikkert Deli Deluca kan jeg tenke meg.

Fair: Altså, når det gjelder is er jo faktisk norsk/skandinavisk is i særklasse synes jeg - "utenlandsk" is blir ofte mye mer vannete og tynnere i konsistensen, men til gjengjeld har de en del festlige smaker. Banan og mint og kirsebær og alt sånt som er litt sjeldnere her.

Micha: Du får ta med deg en frysebag full av fryseelementer og stikke til nærmeste 7-11 :-D Men egentlig vil jeg også slå et slag for den norske isen de selger på Deli Deluca og Ultra e.l - små halvlitersbokser med kjempegod is, kumønster utenpå boksen, friske farger... jeg kommer bare ikke på navnet! De har i allefall en veldig god mint-is.

Eva sa...

Charlottes is heter den med en ku på, hvis det var den du tenkte på. Den er veldig god og kommer fra Asker.

Jeg kjøpte B&J med Cookie Dough - advarsel: Jeg fikk vondt i magen og resten av kroppen av en litt for stor porsjon av denne. Jeg trpr kakedeig er ment å stekes. Men god var den! Jeg får prøve en annen smak uten rå kakedeig neste gang :)

Den sommeren i NY høres helt, helt vidunderlig ut! Heldige deg :)

Glamourbibliotekaren sa...

Det stemmer nok ja. Fabrikken ligger i Vågå tror jeg, administrasjonen i Asker. Takk!

Anonym sa...

Deli de Luca lager egen italiensk iskrem!! Knallgod!! Løp og kjøp!

Anonym sa...

Jeg må bare forsvare B&J Cookie Dough - det er Verdens Beste Is (og jeg har aldri fått vondt noen steder av den). Go Ben&Jerry :)

Anonym sa...

Det stemmer at Charlotte is produseres i Vågå - hyggelig for oss utvandrere at noe skikkelig bra skjer i hjembygda også! Husker denne isen fra tidlig 90-tall, og jammen er det bra at produksjonen ble satt i gang igjen. Men bevares - takker ikke nei til B&J heller...

Ragnhild sa...

Stemmer det at eg ser eit Fairtrade-merke på den isboksen? I såfall kan ein jo kjøpa mengder av isen (trass i kaloriane) med godt samvit:-D Juhu!

Anonym sa...

Ben&Jerrys har vært en av fordelene med å bo i utlandet, men moro at de har funnet veien til Norge også.:-) Hvor mye koster en boks i Norge forresten? I Skottland er det svindyrt (men vel verdt pengene en gang i blant + Tesco og Asda har dem av og til på tilbud.)

Anonym sa...

Deli de luca selger ben & jerry iskrem også...løp og kjøp! Samt charlottes iskrem!!

Spis, løp, les sa...

BJ koster en drøy femtilapp på seven. I kveld så jeg The Shining for aller første gang, mens jeg koste meg med Vanilla Toffee Crunch. Nå får jeg ikke sove. Om det er fordi jeg er redd eller mett kan vel diskuteres :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Hysj! :) Ikke flere fristelser nå!

Anonym2: Ok, det er notert! :)

Barbro: Cool! Digger slike små bedrifter. I allefall når de lager andre smaker enn den evindelige hennig-olsen osv.

Ragnhild: Der sier du noe. Det ser da sånn ut! Men ikke på min Phish Food i fryseren dessverre.

Suzanne: 54 eller noe sånt tror jeg. Absolutt dyrt nok, men det koster jo Mövenpick og Häagen-Dazs også.

Anonym: Oh, do I know.. farlig, farlig! :)

Kamillagorilla: Hjelp, det hadde jeg aldri turt!! Redrum.. redrum..

Ally M sa...

Bare så det er nevnt så har Kulinaris også fantastisk god is! Favoritten er mangosorbet og "kids surprise" Sistnevne slår Ben & Jerry Phish Food glatt!

Anonym sa...

Måtte en tur innom 7 Eleven for å få tak i denne isen dere skryter så fælt av:) Endte med at samboeren fikk en med sjokolade, og jeg kjøpte Chunky Monkey. Fantastisk god is, og veldig bra at den er Fairtrade.

Populære innlegg