tirsdag, mars 24, 2009

Anchorman (2004)

Will Ferrell er en morsom mann, og Anchorman er definitivt blant de beste filmene han har gjort. Den dukker opp på tv innimellom og er sikkert å få leid på videobutikker, og anbefales herved når man trenger noe å le seg fillete av. Paul Rudd (bl.a. fra Clueless) spiller supernasty utegående reporter med en cologne-samling på sitt kontor som gjorde meg grønn av misunnelse.

Filmen handler om Ron Burgundy, nyhetsanker på San Diegos ledende tv-stasjon på 70tallet, elsket av alle byens kvinner og beundret av de tøffeste bandidos, som plutselig får konkurranse fra uventet hold - nemlig en kvinnelig nyhetsoppleser, spilt av Christina Applegate. I bittesmå biroller finner vi Ben Stiller, Jack Black, Luke Wilson, Vincent Vaughn og Tim Robbins.

(bilde:imdb)

7 kommentarer:

Smilla sa...

Haha! Denne så jeg ikke komme fra dem frøken glamour. Så gøy! Jeg kan virkelig bare henge meg på denne anbefalingen. Den, og Ace Ventura.

Anonym sa...

Haha, denne var uventet. Jeg elsker Steve Carrell sin rolle her. "I love lamp."

Glamourbibliotekaren sa...

Er dere overrasket?! Men den er jo så morsom! :D

Anonym sa...

Knis. Ja den er fantastisk morsom, absolutt. Bare ikke noe jeg ser for meg sammen med dine operaer og andre glamorøse ting :D

Jeg kan også anbefale Zoolander, mange fine sitater der og.

Glamourbibliotekaren sa...

En glamourbibliotekar er mangefasettert, skjønner du! :) Her går det i Woody Allen og Puccini og Aaron Spelling og Proust og Vonnegut og Donald Duck om hverandre :)

Zoolander er super, og ikke minst Blades of Glory, kunstløp-filmen til Will Ferrell - den så jeg på premieren i New York for to år siden.

Anonym sa...

Ah, elsker, elsker, ELSKER the Anchorman!

Glamourbibliotekaren sa...

Jonas Lie: Ja, virkelig en film man burde eie! Sier jeg, som sletta den fra getboksen i går for å frigjøre plass.. tsk tsk.

Populære innlegg