fredag, mars 27, 2009

Glamorøs fredag

God morgen alle sammen!
Glamourbibliotekaren pleier en sår hals i dag, så aktivitetsnivået er relativt lavt - men det mangler iallefall ikke på lesestoff og kokende varm te! Komfortable sofaklær og varme sokker, slik blir nok min helg. Og Six Feet Under. Og Love Boat! Og Comme des Garcons Rhubarb Sherbet.

Stort mer er det vel ikke å si - jo forresten, hvis noen av dere hadde tenkt å se Shopaholic-filmen... tro meg, bruk pengene på noe annet. (Jeg så den på en pressevisning i februar og ble faktisk skuffet, selv om forventningene mine var nokså lave i utgangspunktet. Jeg leste bøkene da de kom for 7-8 år siden og de var jo forsåvidt underholdende nok den gang, selv om man satt og var stressa hele tiden for at hun skulle bli avslørt - men filmen har ikke et gram av sjarmen fra bøkene. Jeg mener det burde være mulig å lage en bedre film av disse bøkene, selv om de aldri var mine favoritter i genren. Bridget-filmene var oscar-verdig sammenlignet med denne...)

God helg!

51 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! Her i sør preges utsikten fra kontorvinduet av snøtunge trær, formedelst vinterkrampetrekningen som pågår nå. Etterpå blir det nok skikkelig vår :-)
Planlegger rydde- og lesedag i formiddag, før møte hele ettermiddagen.
Jeg løfter dagen med fin ørepynt, ditto makeup, litt random mp3-musikk på øret (akkurat nå L.Cohen med Suzanne) og Hermés' "Vanille galante" (min absolutte favoritt blant de fire jeg skaffet).

I helgen blir det litt husvask og kanskje litt trening. Ellers rolig tilværelse med bok.

God helg, alle sammen!

Lotte sa...

Jeg synes filmen ser skrekkelig dårlig ut. Jeg har lest et par av bøkene, og de er ok de, men ikke noe spektakulært... Den første Bridget Jones - filmen synes jeg er skrekkelig morsom!

For anledningen glamourøs fredag og vintervær(!) har jeg i tillegg til den daglige sminken litt ekstra fin øyenskygge, Dior j'adore og et peace-smykke i halsen, en gammelrosa, fin bluse, svarte bukser og et stort skjerf og store votter, i ull selvsagt. Ha en fin helg, og god bedring Glamourbibliotekar! :)

Anonym sa...

God morgen! Jeg kvitrer så godt som jeg kan, men i likhet med Bibliotekaren burde også Juristen holde seg i ro. Her skyldes det ikke sår hals, men mye jobbing, samt ny PR på min 26 km. løpetur- to dager på rad. Litt sliten..

Imidlertid lar man ikke elegansen hvile av den grunn;-) Sort er fargen i dag også; kjole fra Armani, Chanelstøvlettene, rouge noir, YSL på leppene, arvede perler og diamanter og fabelaktige Serge Lutens!

Helgen bringer eh..mer løping.., men også storstilt familiebesøk fra Paris, rolige stunder med te, kakao, kaker, aviser, Kafka og en bunke Fauré-cder:-)

(Kulturelt arrogant som jeg er, holder jeg meg langt unna shopaholic-filmer; ingen fare for å kaste bort pengene her, nei!)

God helg, og god bedring til alle som er litt hostihost og litt snufsisnufs:-D

Anonym sa...

Herlig herlig fredag!

Dagen i dag er svært glamorøs, vi har nemlig skidag på jobb :) Er dermed bare jobb halve dagen og så ut i strålende solskinn for en skitur med bål, pølser, kakao, kvikk lunsj, appelsin og det som hører med.

Så her sitter jeg i ullundertøy, skibukse håret i musefletter og føler meg særs glamorøs!

Ha ei god helg alle sammen!

Anonym sa...

Og en god bedring ønskes selvfølgelig til Glamourbibliotekaren :)

Anonym sa...

Jeg sitter på hjemmekontoret for å få unna arbeid uten forstyrrelser fra mine sjarmerende kollegaer - jeg lar meg alt for lett lede ut i sosiale samtaler. Det går ikke idag som er siste innspurt. Må ha ferdig en masse ting før ferien imorgen. Så foreløpig er jeg avslappet kledd og usminket. Må dresse meg opp senere idag, til et kundemøte og da blir det standard seriøst antrekk.
Snøen som laver ned utenfor vinduene ser jeg på som en tributt til oss som er gale nok til å oppsøke sol og sommer nå som vi skulle ha nytt siste del av vinteren. Hehe. Jeg varsler for ordens skyld om at jeg neste fredag sannsynligvis er kledd i shorts. I Los Angeles ligger det nå rundt 20 grader.

God bedring til deg Glamourbibliotkaren; filmer og bøker er jo fin trøst da. Og god helg til alle.

Anonym sa...

Selv om det snør, det snør (tiddelibom) lar jeg ikke det fostyrr helgegleden. Fredagsglamouren ivaretas av Chanel, ørepynt fra Susanne Friis Bjørner og kaffedate med venninne. I ettermiddag skal jeg trene, også er det en nye date på gang :)

I helga blir det jobbing, venninnemiddag og kanskje en visning. Eller kaffe og bok på sofaen... Alt avhenger av været, tror jeg! God helg :D

Anonym sa...

Neiognei, jeg glemte å si god bedring.
God bedring, glamourbibl. og alle andre med litt rusk i forgasser'n :-)

Anonym sa...

Riktig god morgen i snøføyka!
Siste fredag på jobb før påskeferie, og det er glamorøst nok i seg selv :)
Riktignok skal det jobbes ørlite grann ikveld og imorgen, men det er bare trivelig jobb, så feriestemningen kan ikke ødelegges så lett!

5th Avenue bak øret, ellers lav glamourfaktor, litt pynt i form av Kjæres ettårs- og julegaver, stort skjerf for å holde halsen varm, og ull på føttene. Her skal jeg ikke bli syk, nei!

Ønsker alle en strålende helg - og god bedring til dere som trenger det :)

Anonym sa...

God morgen. Her startet dagen med en kopp te, mens jeg venter på at arbeidsdagen skal være over. Har på meg pudderrosa skjørt, bringebærfarvet cardigan og sort topp. I ørene har jeg som vanlig perleøredobber, og jeg dufter av Fendi Palazo. I helgen skal jeg være alene hjemme, herlig:)

Jenny B sa...

Här är inte lika soligt som igår, men ganska klart ändå. Idag har jag korallröd topp, mörkgrå byxor och svart kavaj, och doftar gott av Ecume de Rose. Ikväll skall jag träna Body Balance, och sedan bara ta det lugnt. Men resten av helgen blir fylld av kultur! Stråkkvartett och teater på lördag, och museibesök på söndag.

Ha en fin fredag och en skön helg!

Anonym sa...

God bedring til Glamourbibliotekaren og god morgen til alle!

Her er glamouren på plass i form av en lebestift jeg kan ha sittende på i mer enn fem minutter uten at det klør (etter mange års leting). I tillegg har jeg faborittjeans og cardigan på. Arvegull rundt halsen og perler i ørene.

Etter endt arbeidsdag med småhektisk flytteaktivitet og planlegging av en konferanse tar jeg toget på landet for å treffe familie. Det blir dermed en rolig og veldig hyggelig helg på meg.

God helg!

Anonym sa...

Glamouradvokaten: Jeg skjønner SÅ godt hva du mener. I dag kom jeg over denne sida som jeg syns var fin:
http://www.thesimpledollar.com/2009/03/26/most-time-management-is-rubbish-here-are-ten-things-that-work-for-me/

Glamourøs fredag: Lave, grønne småsko i anledning våren, svart utringet topp m små puffermer, eplegrønn cardigan, enkelt svart knelangt skjørt og strømper og rødt hjerte i halsgropa. Og så rouge i bollekinnene og "tinted" lipsgloss. Parfyme: tommy girl.

Anonym sa...

God bedring til deg, Glamourbibliotekaren! Du blir sikkert bra av noen runder med de gode TV-seriene dine. Jeg studerte i en periode hvor Love Boat ble sendt på TV hver formiddag, og fikk nok med meg litt for mange episoder til å kunne karakteriseres som en ivrig student.

Her består helgeglamouren av utprøving av Bois de Iris fra The Different Company. Så langt kan jeg melde at den er nydelig, men med frustrerende kort levetid på min hud. Ellers så skal helgen tilbringes i familieselskap i morgen, og forhåpentligvis så lite som mulig annet. Har så mange bøker og filmer på vent nå etter Woody Allen salg på Filmens hus, Mammut salg og flere store pakker fra Amazon.co.uk., til å ha altfor mange andre planer.

God helg!

Anonym sa...

God morgen og god bedring.
Katten og jeg fnøs i kor da vi oppdaget at det snøværet som var meldt faktisk slo til. Så i dag er det ull som gjelder, men man kan jo være glamorøs likevel. Rosa stripete topp under kjole i grå ullbouclé, grå ullstrømpebukser og ullcardigan med fuskepels. Fargerikt silkeskjerf i halsen for å lage litt farge. Og litt vannfast sminke.
Vi feirer dobbel bursdag med to familier på søndag, så lørdag går med til å handle og bake, og søndagen til å rydde og så kose. :)

Marsvinet sa...

Ingen snø på bakken i Bergen, men iskaldt allikevel. Glamouren idag består av dongeribukse, knallgrønn omslagsjakke fra Isabella Oliver som vokser fint i takt med magen og store grønne stener i ørene. Vil forøvrig anbefale dette merket til alle med kul på magen, skulle ønske jeg hadde oppdaget det tidligere. Litt dyrt i nettbutikken men det finnes utrolig mye fint brukt på britiske ebay.

God bedring til alle som snufser og fryser og god helg :-)

Ragnhild sa...

Sår hals her også i dag, men eg er på jobb, innpakka i ull og atter ull, og eg kjenner at kaffien frå Pascal gjer susen. Eg skal gå tidleg frå jobb fordi eg skal klyppa meg (på den øko-frisøren på Bislett) for første gong sidan juni-08, og det blir nok (vonleg) dagens høgdepunkt. Det blir hårkur og litt meir fasong på sveisen enn eg har no. God betring til deg, Glambiblio, og god helg til alle saman!

Anonym sa...

Rosa genser og roseparfyme fra Body Shop for å motvirke det vinterlige snøkaoset utenfor kontoret.

I ettermiddag planlegger jeg å besøke en kunstutstilling, det er glamorøst. Jeg hadde bestemt meg for vårrengjøring i helgen, men dette været er særdeles lite inspirerende. Heldigvis finnes det god musikk og gode bøker.

God helg og god bedring til Glamourbibliotekaren :-)

Anonym sa...

Dagen føles svært glamorøs. Foreløpig på jobb i "hvit pysj, men rakk å sminke meg idag tidlig (det er da noe) og etter jobb bærer det av sted til Gøteborg med kjæresten. I morgen skal vi se "Dekadens" i operaen en danseforestilling som har fått svært gode kritikker (visstnok en norsk koreograf med), så gleder meg stort. Ellers blir det avslapning, shopping og kanskje en joggetur før vi kjører tilbake på søndag. Har forresten aldri vært i Gøteborg før, så hvis noen har noen "must do" tips, så mottas de med takk:)

God bedring til alle såre halser, feberhete og generelt syke. Dagens tips til dere fra intensivsykepleieren blir paracetamol og god te:)

Anonym sa...

God morgen til alle! Har fulgt denne bloggen lenge, men ikke skrevet kommentarer før nå.En gang skal jo være den første!Må bare fortelle at Glamorøs fredag er en av mine absolutte favoritter! Koser meg med å lese om hva andre damer har på, har for planer, dufter osv. Selv stiller jeg i uniform, denne fredagen som de fleste fredager.Men parfyme, Tresor i dag, er på plass, likeledes ring med mørkeblå safirer. Det er fredagsglamour for en ellers kjedelig militær...Helgen skal tilbringes med studier/videreutdanning, skolekor konsert på søndag og forhåpentlig også litt avslapping. God helg til alle!

Anonym sa...

God morgen!

Glamorøs fredag indeed! For min del begynte den i går med at jeg så Mad Men sammen med kjæresten (vi sitter begge og beundrer klærne, i går var spesielt kjolen Betts hadde på i middagsselskapet gjenstand for beundring).

Været i hovedstaden tatt i betraktning er påkledningen ikke kjempeglamorøs, jeg har på meg gode vinterklær for å holde meg varm på iskaldt kontor, men pynter opp med røde lepper og negler, arvede perler i ørene og Shalimar i nakken.

Helgen blir fin tror jeg. I kveld skal jeg til bestekompisen og drikke vin og feire at jeg har fått ny jobb, og i morgen skal kjæresten og jeg til gullsmedverksted og snakke design på gifteringene våre. Kanskje skal vi også shoppe litt rundt hos reisebyråer og drømme om bryllupsreiser vi ikke har råd til. På kvelden blir det hjemmekveld, det er veldig lenge siden sist, så det gleder jeg meg til.

Riktig god helg til alle, og god bedring til glambib.

Anonym sa...

Måtte raskt bytte om til vinterlig glamour etter å ha sett ut i vinduet i morges.. Hvit ullgenser med båthals, perler i ørene og en dusj Lancômes Magic.

Passer vel best med inneaktiviteter hvis dette været fortsetter.

Anonym sa...

God morgen.
Det var leit å høre om Glamourbibliotekarens såre halsen. Jeg anbefaler noen skiver ingefær, en skje honning og hett vann ovenpå. La det trekke en god stund. Desinfiserende, smørende og oppkvikkende. Promise.
Ang. filmen, så er jeg helt enig. Og Bridget-filmene har noe som denne ikke har: Colin Firth!!
Så var det dette med våren. Jeg har virkelig forsøkt. Inspirert av Glamourbibliotekaren har jeg forsøkt å la mars få en sjanse. Jeg har konstatert at det blir lysere, jeg har lovprist noen fine dager, jeg har gledet meg over små ynkelig vårtegn i hagen, jeg har tilogmed plantet vårblomster i pottene på trappen. I morges våknet jeg til 5 cm sne, igjen. Konklusjon: mars fikk sjansen og tok den ikke. Nå vil jeg ha april og litt action på vårfronten!
Over til glamouren. Inspirert av sne og slaps består den av varm te, deilig varm og myk, svart strikkejakke med fine detaljer fra Stills i København. Like fin til blondeskjørt som til jeans. Og i helgen skal vi skru fram tiden. Det hjelper nok litt på vårfølelsene.
God helg.

Anonym sa...

Har tatt fri i dag, og forbereder feiring av rund dag for en i familien.Jeg selv er foreløpig veldig uglamourøs, men nypusset sølv, nystrøket arvet damaskduk med ditto servietter, blomster og en godt planlagt meny + forventningen om en koselig feiring og helg med familien er glamourøs! Tror det blir "den lille sorte" i kveld. Det at Oslo ser ut til å snø ned igjen regner jeg med er veldig forbigående. Det ser iallefall "rent og pent" ut...
God bedring til dere som ikke er helt i form! God helg til alle uansett!

Anonym sa...

Ute så det ut som Finse da jeg kom på jobb i dag - fokksnø i veibanen & i lufta! Men nede ved fjorden der mannen min jobber er det vårstemning. I Trondheim er det ofte bare noen minutters kjøretid mellom årstidene! Glamouren i dag består av fint sjal rundt halsen, den nye yndlingsøyeskyggen, nydelige (dog fake) turkisøredobber og min kjære Opium eau d'éte.
Planene for helgen er Kristin Ambjørnsen på Dokkhuset i kveld, ellers deilig avslapning og jobbing.
God helg til dere alle!

Anonym sa...

Har fortsatt litt jet lag og hadde glemt alt om Glamorøs fredag, men nå markerer jeg dagen med Ralph Lauren Blue (som jeg fant i en flyttekasse på loftet) og deilig, myk chasmeregenser og hjemmestrikkede ullsokker.

Planen for dagen er først og fremst noe så uglamorøst som å melde meg som arbeidsledig. Det var absolutt ikke planen da jeg sa opp jobben min for å studere et år, men mange ting har jo endret seg siden den gang... Håper og tror det blir kortvarig. Ellers skal jeg nyte mitt store kjøkken (stort ihvertfall sammenlignet med det jeg har arbeidet med de siste 14 månedene) og bake boller til min halvsyke mann og lage lasagne til middag. Resten av helgen skal brukes til møtes med venner og familie jeg ikke har sett mye det siste året. Koselig!

God bedring til Glamourbibliotekaren og god helg til alle!

Anonym sa...

God formiddag :)
Etter en litt for glamorøs kveld i går (leggene mine verker etter høye hæler) og med snøvær i dag ble det praktisk påkledning og frisk epleduft idag, så blir det koselig fredagskveld med film og middag med venninner... :) God helg!

Grorudpalmen sa...

Uff ja, den filmen var en skuffelse!

Jeg har nyvasket hår - DET er glamour for meg! Har sorte tighte jeans, sort høyhalser, sort kåpe og vinrøde Doc Martens-støvletter, vinrød veske og ditto lebestift.

Skal bake kaker både i kveld og i morgen for har dobbel bursdagsferining av sønnene mine på søndag med over 20 på middag og kaker (og det er bare vår nærmeste familie). Men det er hyggelig å bake mens man lytter på radio eller god musikk og gjør alt dette sammen med sin kjære - og DET er planen. Dessuten er det påskekonsert med blanda kor i Grorud kirke lørdag, der datteren min på 7 skal synge solo, og det blir stas :)

God bedring, kjære Glamourbibliotekar! Putt deg under et pledd og la gemalen pusle omkring deg.

Anonym sa...

God formiddag! Glamorøs fredag består denne gang av hasardiøs kjøretur nedover til Oslooo, til navnedag og koselig samvær med venner.Skal en tur innom Heaven Scent og kanskje svi av noen kroner, det er det eneste shoppeaktige innslaget jeg akter å ha. Trenger en vårlig duft. Noe forslag? Ellers god helg til alle sammen!

Anonym sa...

Hos Studenten er det halvveis fredagsglamour i dag, med pudderfarget genser, deilig myk og passe varm for en dag med nesen i bøkene og utsikt til snø som farer i alle retninger (og veldig greit til jeansene senere i dag når man skal ut på helgehandel). I halsen et nydelig og enkelt sølvsmykke som jeg har fått av min mor, det piffer opp antrekket. Var oppe tidlig, men har nettopp spist sen frokost, og skal avslutte den med en kopp rykende varm kakao.

Kvelden og helgen brukes til å rydde og ordne i litt kaospreget leilighet, pluss god mat, mann, og jeg har lovet å bake kake til oss i kveld, det er en hyggelig akitvitet når det er snøstorm ute :)

God helg til alle, og god bedring til Glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Ein sein glamorøs fredag til meg å vere, møter i eit strekk frå tidleg morgon her i huset. Stress frå morgonen av, fordi eg trudde eg kunne gjere som vanleg og sykle, men det viste seg at eg ikkje kunne, formedelst ein heil del snø som falt i natt.

Glamouren består i Narciso Rodriguez (det søkeordet som får flest treff i bloggen min etter namnet på den og oppskrifter for barn) EdT, deilig. Svart antrekk og Estée Lauder Berry gloss på leppene.

Helga blir roleg, eg er åleinemamma i og med at gemalen går (ikkje spelar, men han kan gjere det og) Valdresmarsjen. God bedring til alle pjuske, og bibliotekaren spesielt!

Guri sa...

Enig angående shopaholic-filmen. Skuffa.

Jeg har nettopp pleid min såre hals med å se alle episoder av Anne fra Bjørkely. Veldig koselig med rødhåret stahet, romantikk, canadisk landsbygd og veldig fine kostymer og inspirerende interiør. Alle episodene, inkludert oppfølgeren, ligger faktisk på YouTube (Anne of Green Gables). Anbefales i snøværet.

God bedring!

Anonym sa...

God formiddag!
Her er humøret på topp etter noen dager med riktig fint vær og blå himmel. Litt farge i ansiktet har det også blitt:)

God bedring til Glamourbibliotekaren og alle dere andre som ikke er helt i formen.

I dag går turen til Coop Obs i Steinkjer. Glad jeg ikke dro dit i går da butikken åpnet. Det hadde vært ville tilstander der ettersom jeg forstår.
Glamoren er sort bukse, turkis bluse og sort jakke. Øreringer i sølv. Og den nye parfymeprøven Narciso Rodrigues.
Kjempegod!
Noen som vet om denne parfymen selges i Norge?
Har bestilt noen parfymeprøver før på ebay, men de tror jeg var gamle. De luktet ikke godt!

fru Storlien sa...

Jotakk, det snør og snør. Men siden jeg jobber hjemme sitter jeg med ryggen til vinduet og syr for livet og later som om lyset kommer fra en strand og ikke fra nysnø.
Har på svart kjole, grå cardigan, lukter godt med hjelp fra Bvlgari Omnia Amethyst og pleier munnsår med store mengder leppepomade.
Ønsker dere alle en god helg, og ønsker spesielt god bedring til de som trenger det. Og forresten - finnes Mad men på dvd?

Anonym sa...

Fru Storlien: Mad Men sesong 1 finnes på DVD! www.cdon.no og www.play.com har den.
Ellers er dagen ganske glamorøs, siden jeg er i ført kjole med sort og hvitt 60-talls-mønster og rød kasjmir-cardigan. Myk og god luksus! Leppestiften er Chanel nr. 36 som matcher cardiganen. Og dagens parfyme er Esprit de Gingembre fra Angel Schlesser, kjøpt på El Corte Ingles i Malaga. Om noen vet om den selges i Norge, så gi lyd! Den dufter svakt av ingefær. Sikkert bra for halsen også (jf. Glamouroversetterens tips til såre halser)... :-)

Anonym sa...

God dag kjære glambibliotekar!!

Dagen idag har vært deilig avslappende, skriver på en oppgave som skal leveres etter påske og føler forsåvidt at jeg har kontroll=)Det har også blitt tid til litt rydding av heimen og vasking av ett og annet vindu, litt lavendelduft i vannet gjør underverker=)

Dagens antrekk er min vanlige acne-uniform(hurra for skandinavisk design!)blå hex bukse, beige level t-skjorte og grå affect cardigan, toppet med et silketørkle i halsen.

Helgen forøvrig skal tilbringes med familien, uten planer-fantastisk!

De beste ønsker om god bedring til deg, og god helg til alle sammen!

Anonym sa...

Huff da! Glemte å si god helg til dere alle.:0)

Anonym sa...

Jøss, det er jo fredag!. Det spiller forsåvidt ingen rolle, siden jeg skal jobbe hele helgen. Jeg må nok vente til neste fredag for å få den rette ukesluttfølelsen.
Planlegger likevel en rask helgevask nå, med Bugge Wesseltoft fra høytalerne.
Ikke spesielt glamorøst antrekk pga den nevnte manglende fredagsfølelsen, men nye sorte "buksetights" (nytt begrep for meg), grå og hvit ulltunika, perler i ørene og versage femme i nakken.
god helg til alle og god bedring til glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Glampl.: Narciso Rodriguez finst i butikkane, iallfall på dei store Estetique-parfymeria. Sjekk om det er EdT eller EdP du finn (henholdsvis svart og rosa flaske), dei luktar veldig forskjellig. Eg skriv om den i bloggen min. http://altgodt.wordpress.com/2009/02/07/narciso-rodriguez-edt/

Koldfru: Prøv L'ete en douce, The pour un ete, og Profumi del Forte - Vittoria Apuana. Den er fin om du likar vaniljedufter.

glamourlegen sa...

Pføy! Etter et par uker i India og deretter gryende norsk vår føles snøfallet som et dask på lanken. Nuvel.

Etter endeløs nattevakt (som vanlig, hakk i plata her, skal ikke kjede dere med flere detaljer) uten søvn sprang jeg faktisk rett på trening (!!!) - må være forelskelsen som gjør det. Er så trøtt nå at jeg ikke husker hva jeg heter, men gleder meg til verdens beste kjæreste kommer hjem fra jobb. Middag med min familie i kveld, og så deilig frihelg (hurra) som skal brukes til samvær med egne og felles venner, laaange late morgener med deilig frokost og masse presskannekaffe.

Glamourrelatert: deilig å være i gang med trening igjen, har nye jeans, og kjøpte i dag min første Essie-neglelakk. Skal prøve den ut i helgen, selv om neglene er flisete og korte etter lange dager på skadestuen.

God helg til alle, og god bedring til bibliotekaren vår!!

Anonym sa...

I shall say this only once: Langhelg utenlands uten wifi. Du milde hvor godt:)

God bedring, og god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapporter, alle sammen! Og for bedringsønsker, det varmer! Jeg beklager at jeg ikek får svart hver enkel av dere nå, men iallefall:

MillaCamilla: Haga! Veldig koselig bydel, se bildene mine derfra fra slutten av april i fjor.

Koldfru: Ikke helt enig med Alt Godt her; "L'ete en douce" minner veldig om D&G Feminine som jo er fin, men jeg ville heller gått for noe mer unikt tror jeg. Eau d'italie-duftene er friske til våren! Og La chasse aux papillons fra L'Artisan. Og freesiaparfymen til Diptyque.

Fru Storlien: Jeg kjøpte sesong 1 på Platekompaniet for 149 i januar. Sesong 2 blir sikkert tilgjengelig et eller annet sted også snart.

Anonym sa...

Hei! Et spørsmål ang dagens duft fra CDG med rabarbra - jeg har duften og liker den veldig godt. Kjøpte den sist i Oslo i Skovveien, men de skulle slutte med den. Vet du om andre steder i Norges land hvor man kan få kjøpt den, eller må man til utlandet? God helg og god bedring!

Anonym sa...

Koldfru:
Mitt forslag til vårlig duft som er tilgjengelig hos Heaven Scent er denne:
http://hagenpahytta.wordpress.com/2009/02/23/un-parfume-dailleurs-fleurs/

-som jeg synes dufter veldig vårlig.

Miss Bennet sa...

God, god bedring kjære glambibliotekar!
Jeg var så klar for vår at jeg ikledde meg en skjortekjole med blonder, lang yndlingskardigan som er arvet av mor, pashminasjal fra vårt alles kjære New York, og varme støvletter i håp om at våren var kommet. Men neida...så da måtte en jo bare krype til korset og ikle seg en tykk boblejakke for å holde vinden og snøen ute. Men leppestiften var på plass!
I kveld skal jeg prøve å bake macaroons (hadde jeg bodd i Oslo skulle jeg sporenstreks løpt hjem til deg med noen), og resten av helgen skal brukes på å fortære helsefarlige mengder te og kaffe.

Forresten, er det noen av dere lesere som har gode oppskrifter på macaroons? Jeg synes utvalget på internett er heller dårlig, i alle fall med tanke på fyll....kom gjerne med forslag!=)

Glamourbibliotekaren sa...

Elin: Jeg kjøpte også min der, synd at de skal slutte å selge den! Gjelder det alle parfymene fra CdG eller bare sherbet-serien, tror du? Det er såvidt jeg vet ingen andre butikker i Norge som fører CdG-parfymene - men i Stockholm kan man kjøpe dem på Cow Parfymeri.

Miss Bennet: Jeg har ingen oppskrift (prøver å unngå at dette blir en matpratblogg), men kanskje du finner en i en fin kakeoppskriftbok? Sjekk biblioteket eller en bokhandel :) Jeg takker dog for tanken om å komme ilende med macaroons til meg! :)

Spis, løp, les sa...

God bedring, kjære deg! Jeg er ganske tett i hodet selv, så jeg føler meg ikke veldig glamorøs i kveld. Men frisørbesøk hjelper. Kan forresten anbefale å pleie den såre halsen med å se Anne fra Bjørkely. Jeg så hele boksen i ett strekk og ble nesten bra igjen.
Dagens glamorøse er et svært nødvendig frisørbesøk!

karen sa...

God bedring, kjære glamorbibliotekar. Med en mann som disker opp med vafler og blåbærsyltetøy,blir du snart frisk.Kos deg på sofaen.Dagens glamour i snøføyka:Rød kåpe, frisørbesøk, tur på biblioteket og deretter på kafe med deilig salat og et glass rødvin til,mens jeg så på mine nylånte bøker og følte at dette er glamorøst.

glampl. sa...

Alt Godt: Tuesn takk for tipset!
Flott og inspirerende blogg du har!:)

Sofia sa...

Helgens glamour består av trevligt sällskap och en tio år för sen upptäckt av en underskattad dansföreställning.
http://www.youtube.com/watch?v=BWPwLHu5jEw

Glamourbibliotekaren sa...

.. og takk for enda flere bedringsønsker :)

Populære innlegg