tirsdag, april 07, 2009

Dagens skjørt-og-bluse


En fin look både for lærere og glamourbibliotekarer og andre! Funnet i Etsy-butikken "All this happiness". Skjørtet er et omslagsskjørt som er paisleymønstret på den ene siden og ensfarget rødt på den andre. Jeg liker modellen! Og særlig i kombinasjon med blusen. 

7 kommentarer:

Micha sa...

Trenger jeg si det igjen...:-) SUPERFIN STYLING!
Du er så flink til å lete fram ting som treffer midt i blink, hos meg ihvertfall.
Feminint og forseggjort, men likevel enkelt og litt casual!

Lektorspira sa...

oi så fint! Slik skal eg komme inn i klasserommet ein varm vårdag! Håpar berre standarden på den framtidige arbeidplassen er litt betre enn på biletet! ;)

Synnøve sa...

Så snertent og fint! Fikk nesten lyst til å ta opp igjen en avbrutt lærerkarriere :) Forresten så har jeg lurt litt på om ordet 'bluse' er på vei ut av språket. Min sønn på 11 år fikk i lekse på skolen å tegne en dame med bluse, og han visste ikke hva det var! Vi hører skjorte og topp så mye oftere..

Glamourbibliotekaren sa...

Micha: Det er akkurat sånn jeg liker det :)

Lektorspira: Ja, det får vi håpe! Og at de har råd til å arrangere juleverksted for elevene hvert år... (en smule bitterhet fra min side der)

Pixelsynn: "Topp" sier jo ingenting. Bluse er mer spesifikt! :)

Fruen sa...

Prøv å let etter "bluse" i en nettbutikk... :-) Jeg er enig, en bluse er en bestemt type topp.

Lille søster sa...

Akkurat noe for meg!

Caroline sa...

Ah....deilig deilig....Jeg bare elsker den enkle vintagestilen. Jeg vil bare Lauren Bacall som bare slentrer inn med et kjølig blikk mot vinduet....JA til skjørt!!!!

Populære innlegg