fredag, mai 29, 2009

Glamorøs fredag


God morgen! Her har man faktisk gjort et halvt dagsverk før klokka er ni! Men det skal bli fint med langhelg etter fem dager med arbeidstid fra sju.

En landlig liten pinseutflukt står for tur, kofferten er med på jobb, og den gnagende tanken om at man absolutt ikke har husket å ta med alt man skulle ha med, er på plass. Litt klær, Hemingwaybok, kameraer, bitteliten toalettveske, billett, solbriller - hva har jeg glemt!?

Glamoureffekter er Chanel No.5 (en liten spray i nakken), preppy stripete skjorte og prikkete silkeskjerf. Og tanken om en solfylt helg på en benk under en blomstrende syrin.


Ha en fin fredag!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hjemmekontor i solkjole.
Eau de Jatamansi bak øret og sterk kaffe i koppen. Jeg sier ikke mer.
I pinsen skal jeg bedrive litt fysisk aktivitet i skogen, og ellers bare slappe av og kose meg.
God helg, alle :-)

glamouringeniøren sa...

Hvit skjorte og prikkete skjerf her :) Dog blir nok helgen fylt av innekos, med håp om at det blir over 10 grader og at nysnøen ikke trekker lengre ned i fjellet...

Et selskap i morgen, der en ny kjole skal innvies blir det også.

Hva langhelgen ellers bringer vites ikke og det er godt i en ellers stressende hverdag. Ha ei flott helg alle sammen!

Joggerinna sa...

Etter eit lite utenlandsopphald, vender joggerinna nasa heim mot Noreg og eksamenar igjen! Reising fører til ein litt avslappa stil men Chanels Chance er på halsen, og perlene i øyrene. Ascessoire for dagen er 3 kolli med garantert overlast.. Ikkje fullt så glamorøsrt men heilt ok når ein veit at gemalen ventar på flyplassen og kvelden skal tilbringast i nyvaska leilighet og med heimelaga sushi på menyen!! Hurra!!

Nanne sa...

Glamouren får vike for en litt mer sporty/praktisk stil i dag, siden jeg må rett fra jobb for å planlegge grillparty i jobbregi. Med ansvar for alt fra innkjøp til selve grillingen, er det jeans, sneakers og allværsjakke i dag. Men favorittøreringene i sølv er på plass, likeså en dæsj av DKNY's "Be Delicious":)

Planer for helga er hagearbeid og rengjøring - får besøk av venner fra Nederland neste uke.

Ønsker alle ei riktig god pinsehelg!

fru Storlien sa...

helgen starter med bihulebetennesle og bronkitt. parfymer lukter fy, og tynn cashmirgenser er lykken til tross for strålende sol. Men , jeg ser lyst på livet - dette kan bare bli bedre. Jentungen fyller syv år på søndag, og det skal markeres store deler av helgen - forhåpentligvis i hjemmesydd mor-datterantrekk.
God helg, og god tur!

Katrine sa...

La meg med vått hår i går, så idag er big hair day. Glamorøst for noen, vanligvis ikke for meg, men jeg forsøker å venne meg til det... Antrekket er sommerfrisk cerise stripete topp over tiltakende babybul, jeans og ballerinas, forøvrig satser jeg på naturlig sjarme og er sminke- og parfymefri.

Helgens glamoureffekt er et sommerhus i strandkanten ved Son og strålende værmelding på yr. Dessuten mann og barn bortreist på kanotur, så jeg skal kjøpe opphengskroker til hengekøya og endelig gi meg i kast med Siri Hustveds forfatterskap. God langhelg, alle!

Jenny B sa...

Hurra, här är sol och det kommer bara att bli varmare i helgen, lovas det! Jag har rosa jeans, rosa läppar och en snygg T-shirt från en Prince-konsert från 1989 eller 1990.

Ikväll skall jag på Body Balance, och därefter på La Traviata av Verdi. Verdi är min favorit-opera-kompositör! Imorgon skall jag fika i parken med en vän, och njuta av solen så mycket som möjligt.

Ha en fin helg!

HildeSofie sa...

Endelig fredag, jeg trodde aldri denne uken skulle ende!
Med nytrukket Earl Grey i koppen og NRK Jazz på radioen går arbeidsoppgavene av typen man bare må gjøre så mye lettere :)

Antrekket er casual med jenas, sort singlet og sort kortermet skjorte/bluse (hva er egentlig forskjellen her?) over. Det hele piffes opp med arvet gull i ører og rundt halsen, og en ny brosje som fikk bli med hjem fra et lite bakgårdssalg i går.

Ikveld blir det nok litt vasking og rydding, og kveldsmat på balkongen, nå som solen har kommet så langt at den titter frem også på kvelden.

Lørdag tilbringes enten på balkongen eller i nærmeste park, og alt jeg har av planer er å lese ut Havets Katedral. Søndag er det øytur med en venninne, og deretter vendes nesa ut av byen for å tilbringe resten av pinsen sammen med Kjære :)

God glamorøs helg - nå må det jobbes!

Glamouroversetteren sa...

Deadline, deadline, deadline........
Her er det full rulle, men jeg har hørt at det skal bli alle tiders sommerhelg, så litt sommerglamour har jeg da spedd på med. Og noe av det mest sommeraktige jeg kan tenke meg i glamouravdelingen er perler.
Så derfor: hvite, ekte, perler i ørene og rundt halsen, dertil lang hvit silkeskjorte, myke, grønne cargobukser, ganske pyntelige sandaler og Chanel Allure i nakken. Og neglelakk på tærne. Det hører også sommeren til.
Gleder meg til deilig hjemmehelg i hagen der det gror og gror. Rhododendronen blomster rosalilla i ca. 4 meters høyde, spireahekken er oppe i 2 meter. Gressløken en halvmeter med fine lilla blomster. Gresset gror og er fullt av små, søte tusenfryd. Det blir middag under parasollen i kveld.
God tur til glamourbibliotekaren, wherever you are. Den gnagende tanken har man alltid, men det virker da som om du har pakket det viktigste. Husk bankkortet :D

S sa...

Endelig begynner jeg å få taket på glamorøs fredag - og i dag er jeg litt mer enn hverdagslig med smykke og armbånd fra Snö, samt en strikket jakke som matcher!

Helgens begivenheter er væravhengige - staffasjen på huset skulle vært malt, men om regnværet fortsetter får det bli rydding, sortering og renhold innendørs.

Men nå - blodbanken! Ha en riktig god pinsehelg!

Juristen sa...

Å, så godt med en liten glamourpause før årets viktigste møte skal begynne! 100 mill. på bordet er ingen spøk, og strengt tatt ikke særlig glamorøst heller.. Antrekket er svært forretningsmessig; grå drakt, hvit silkeskjorte, Chanel i både sko, på lepper, negler og no 5 for å prise våren:-)

Pinsen bringer landlig idyll, kake, te, aviser, Balzac, Chopin og pass av en ellevill hund! Nå gjelder det bare å spisse sin juridiske kompetanse..

God pinse, alle sammen!

Hege sa...

Dagen i dag startet rundt seks, min lille pode er en morgenfugl. Foreløpig daffer vi rundt i huset, men om litt skal vi i barseltreff og da skal både mor og barn freshe seg litt opp. Helgen kommer med løfter om sol og sommertemperaturer, så vi håper det slår til. I såfall blir store deler av helgen tilbrakt utendørs.
God helg ønskes alle :)

Epicureatricen sa...

Er snart på vei ut av døren for å passe et lite og sykt familiemedlem. Det blir koselig og det føles også bra å kunne hjelpe de stressede foreldrene, men håper også at det kan gi litt god karma til den telefonsamtalen jeg venter på. Var nemlig på tredje og siste runde med intervju på en jobb jeg veldig gjerne vil ha i starten av uken og nå venter og venter og VENTER jeg på svaret som de lovet skulle komme på slutten av uken.

Ellers blir glamorøs fredag markert med stramme, sorte jeans, hvit surfer-tunika fra Australia, Clinique Happy på halsen og Chanel Ballerina på tærene. Resten av helgen skal brukes til å nyte det fine været, starte på Great Expectations og kanskje en tur på IKEA. Og så selvføgelig besøk fra Norge på mandag!

God tur og god helg!

Fridapus sa...

Her hilser jeg langhelgen snart velkommen i en hvit bluse m/perleknapper og mitt søte grønne stenkjede kjøpt på ferie i Kenya :)
Får både litt glamourfaktor og gode minner fra det :):)
Duften er idag Stella

God langhelg alle sammen

koristen sa...

Koristen overdrev treningen litt igår og merker veldig godt at hun har to armer, ellers er det deilig med glamorøs fredag!

Antrekk: Mine kjære svarte Michael Kors-jeans, innkjøpt i NY ifjor, tøff svart topp, sandaler - og Elizabeth Arden Green Tea på halsen, den hører sommeren til og idag er det sommer.

I pinsen blir det besøk hos mor, stor fest på søndagskvelden og forhåpentligvis en lang og deilig skogtur med liljekonvall på mandag. God langhelg til alle :-)

koldfru sa...

Jeg er også iført no.5 i dag! Ellers setter en forstuet fot en liten demper på tempoet og endrer litt på pinseplanene, men aldri så ille at jeg ikke klarte å pynte meg med hvit kjole med sommerfugler, og lys blå blondestrømpebukse har jeg også på. Hjelper på formen. Dagen i dag går med til å sitte i sofaen med bok og pledd, og så skulle mannen ta med noe godt hjem til middag. Riktig god helg til alle sammen og god tur til glamourbibliotekaren1

Sofia sa...

Glamouren idag består av något så glamouröst som en examenshögtid och middag på fin restaurang.

Kaisa sa...

God nesten-pinse-fredag!
Antrekket i dag består av rød omslagsbluse over blå singlett og hjemmesydd marineblått skjørt med små hvite prikker på. Det svusjer litt når jeg går, og føles passelig glamorøst. Røde ballerinasko på bena, og ingen strømper!
Plan for helgen: Sole bena. ;) Finne ut hvor på verandaen det er best forhold for en tomatplante. Lage god mat, og håpe å få lurt min kjære bort fra hjemmekontor og ut på verandaen.

ElisabethB sa...

God formiddag! Her er det foreløpig joggebuksa som råder grunnen siden størsteparten av dagen tilbringes hjemme med skrivearbeid. Glamouren består kun av en dæsj Crabtree&Evelyn på halsen og en kopp med Apple Crumble-te fra Whittards. Senere i dag blir det nok litt mer glamour og sosialisering; knallvær med noenogtyve grader tilsier lys, lett sommerbukse og tunika.

Her i England er det ikke langhelg, så det blir relativt 'vanlig' helg med blanding av arbeid og litt sosiale ting. Med det været som er meldt rekker jeg nok noen late timer i sola også – enten i hagen eller favorittparken min her i byen. Ble ferdig med van Gogh-boka mi forrige helg, så jeg kan endelig glede meg over å ha ei ny bok med meg i veska :-)

God helg, alle sammen!

Lauren B sa...

Tilbake på kontoret etter to herlige uker med hyttekontor. Dagen er viet intensiv jobbing, og i helgen blir det festspill for (bokstavelig talt) alle pengene. Glamoureffekter er perler i ørene og nytt, sort skjørt med blomstermønster, siden jeg skal rett fra jobb til konsert.

Ellers nyter jeg syrin- og alperoseblomstring, og ikke minst Glamourbibliotekarens nydelige bilder fra Paris!

God helg ønskes alle!

Glamouradvokaten sa...

Jeg har fri! Må være det mest glamourøse på jord og bare sløse med tiden, ikke tenke på noe. Så jeg er avslappet kledd og spiser potetgull. Litt dagen derpå, etter fest med hele lauget i går!

Har jobbet mye i mai, så nå gleder jeg meg til fri en hel helg: hage, sol, prate med de som kommer forbi, ut og prøve en ny restaurant, og starte på en ny bok.

God helg til alle sammen!

Mari sa...

Det aller mest glamorøse er at dette er siste dag på jobb på en stund: Tre ukers koselig mammapermisjon ligger foran meg! Feirer med pouvre picante, good hair day, hengebling i ørene og i det hele tatt oppløftet stemning.

Ellen Marie Albertsen sa...

Helgen begynner med jobb bak en hotellskranke og hjemmeeksamen i en uke framover, men jeg holder stand med en deilig parfyme og fine klær bak hotellresepsjonen.

Hjemme med eksamen må man fylle på tekannen med all verdens herlige tesorter og manne seg opp !
God pinsehelg! :)

Seema sa...

Meget glamoroes fredag her idag; runder av bursdagsuken min med aa pynte meg i fin sort kjole, det gule halssmykket og knallroede sko. I tillegg feirer jeg at jeg endelig har sluttet paa et dansekurs med halvslem laerer! :)
I helgen skal vi bl.a. paa "brocante" (litt finere enn loppis) paa et slott i naerheten. Gleder meg til skattejakten! Hilsener fra soer-Frankrike

Alt godt sa...

Eg kom til København i går, og kosar meg her saman med ei venninne. Her er nokre bilde frå turen så langt: http://altgodt.wordpress.com/2009/05/29/ein-tur-til/

I dag har vi sykla rundt i byen, sett på folkelivet, har afternoon tea i tesalongen til Perchs thehandel og kjøpt ny veske til meg og vannpistol til tiåringen. Både han og eg blir nok fornøgde.

Glamoureffektene er kvit singlet under kvit hekla cardigan, jeans i piratlengde og kvite eccosko. Escale à Pondichéry er dagens duft, bedre enn fjorårets Escale á Portofino etter mitt skjønn.

Eg ynskjer alle ei deilig helg, og glamourbibliotekaren ei fin "get away"-helg!

Anonym sa...

Morsomt at du skal ha med deg en Hemingwaybok på tur. Hvilken er det? Jeg har hatt eksamen i dag, og var så heldig å få skrive om Hemingways "Cat in the Rain", en av mine favoritter. En eksamen unnagjort ble feiret med kake fra Pascal i det fine været. Fredagsluksus! Helga skal brukes til lesing til neste eksamen, men det skal nok bli tid til litt kos også.

wine-fueled narcissism sa...

God fredag!

Jeg har vandret Oslos gater i timevis, og nytt sol, varme og godt kaffeselskap. Blomstrete kjole fra Istanbul med knyting i ryggen, håret i en bustete topp, Chairlift på øret, og bringebærfarget leppestift. Helgen skal brukes til å ferdigstille bacheloroppgaven som skal inn på tirsdag, for så endelig å kunne ta sommerferie, og starte på Jonatan Littells- De Velvillige. God helg! :)

Populære innlegg