fredag, juni 05, 2009

Dagens lekkerbisken


Her har vi mannen som har gjort seg fortjent til sitt navn! Da jeg kom hjem fra jobb, stod det en lekker hatteeske på bordet. Det var selveste Glamourgemalen som hadde funnet ut at han burde gi hattene sine en anstendig oppbevaring - og oppi den lå til og med en flunkende ny klassisk Stetson sommerhatt! 

En sommerklippet og kjekk Glamourgemal i lys hatt; nå må jeg skjerpe mitt eget glamournivå for å matche han noenlunde. Her kan man ikke vasse rundt i slitte jeans hver dag lenger!


Men min gigantiske rosa Alexis Morrell Carrington Colby Dexter Rowan-hatt fikk naturligvis ikke plass i den. Jeg får kjøpe en egen hatteeske, størrelse XXXXL. Og sørge for å bli invitert i en kongelig dåp snart, så jeg får brukt den også. 



(Får. Ikke. Plass.) 

7 kommentarer:

rosaengler ♥ sa...

✶✶ HERLIG ✶✶
rett og slett. men til den rette sommerkjolen passer nok den hatten helt perfekt og du trenger da ikke noen kongelig barnedåp...
ha en fantastisk helg

Hanne sa...

Ha-ha. Du er så morsom :-)
Pludrehanneklem

Alt godt sa...

Den er han sikkert flott i! Ulempa med hatteesker er at dei tek stor plass, ja, spesielt damehatteesker. Eg har mine hattar oppe på eit skap med silkepapir over, men det er ikkje optimalt. Eg må tenke ut noko lurt...

Jenny B sa...

Ahhh! En herre i hatt! Vilken äkta man. :) Jag bar hatt nästan varje dag som 19-åring. Sedan flyttade jag till en stad där jag måste cykla överallt, och tappade vanan. Det vore dags att börja bära hatt igen!

Glamourlektoren sa...

På med de fine hattene begge to og rusle hånd i hånd i parken i helgen! Garanterer dere mange hyggelige smil fra forbipasserende. Nydelig hatteeske - en pryd for en glamorøs garderobe!

Elin sa...

Hatter er sterkt undervurdert i dagens samfunn.

Glamourbibliotekaren sa...

Rosaengler: Den er STOR altså, Derby day-stor! :)

Hanne: :)

Alt godt: Stor plass er da ingen ulempe, de er jo så fine!

Jenny B: En så'n karl!

Glamourlektoren: Hvis jeg skal ha på hatten min kan vi ikke rusle hånd i hånd - hendene vil ikke nå hverandre! :D

Elin: Ja, og heldigvis gjør min Glamourgemal alt han kan for å sette dem på dagsorden igjen! :)

Populære innlegg