fredag, juni 12, 2009

Glamorøs fredag


God morgen kjære venner!
Her nytes dagens første tekopp til tonene av Whams "Where did your heart go" - nostalgi! (med et kvintsirkelrefreng helt etter oppskriften... fra 0.55)

Jeg er klar for helg - Hemingway skal leses ut, Morgenbladet er i veska, og iPoden er ladet med Hallo i Uken fra de siste to månedene. Dagens parfyme er en drugstoreklassiker fra USA, Bonne Bell Skin Musk.


Men nå: Åpent vindu så den meditative lyden av regn og fuglekvitring kommer inn. Og Chopin - her er regndråpepreludiet, værsågod!


32 kommentarer:

Anonym sa...

Etter en morgen uten veldig dårlig tid og med samtaler med uvanlig morgenblid sønn, føler jeg meg glamorøst opplagt. Glamoureffektene må være regnkrøller i håret og ferie i sikte. Og nå er tevannet kokt:)

Elin sa...

Her er det Disc E fra Tori Amos' A Piano: The Collection. Utenfor vinduet ligger Hurtigruta av mystiske grunner til kai på denne tiden av døgnet, og jeg er i ferd med å trekke ut til pauserommet for en kopp kaffe før jeg skal ha skrankevakt.

Nanne sa...

Våknet til en nydelig, varm solskinnsdag i dag - herlig! Er sommerglamorøs i hvitt skjørt, mørkeblå topp, sølvballerinas og sølvsmykker. Parfyme i dag - Daliflor fra Salvador Dali. Arbeidsdagen avsluttes med stor sommerlunsj på jobben, og så er det helg:)

Fornuftig forsker sa...

En rolig dag i regnet her. Helgen blir glamorøs, bl.a. med feiring av litt rund bryllupsdag ikveld. Lurer litt på hvilken parfyme som passer til fiskerestaurant. Har nettopp kjøpt Jo Malones 154, men den er litt maskulin og passer best til jobb. Akk, slike valg :)

Epicureatricen sa...

Her starter fredagen og helgen ytterst glamorøst med brunch med en venninde om en times tid. Noen fordeler er det med å være arbeidssøkende... Selv om det regner helt utrolig mye, så pynter jeg meg med nystrøket skjorte og fin sminke.

Resten av helgen har jeg ikke de store planene for, bortsett fra dugnad på søndag og kanskje en tur på kino i morgen. Og så var det jo Great Expectations, da...

God helg!

Anonym sa...

Nå lurte jeg akkurat litt på om det var jeg som var tidlig, eller om alle andre er sene, for det pleier å være veldig mange før meg på fredag morgen.
Men jeg fyrer løs med en glamourrapport fra Göteborg:

Øs pøs regnvær. Det blir nok skikkelig glamorøst grønt og fint når varmen kommer til uken. Behagelig lummert og 15 grader er OK arbeidsvær.

Fredagsantrekk: svart blyantskjørt fra Tiger, svarte leggings, svarte snøresko, hvit t-shirt i økologisk bomull fra HM og svart cardigan av ubestemmelig opphav. Og for værets skyld en god, gammel, slitt off-white trenchcoat og paraply. Perler her og der, og en dash Chanel i nakken. En brukket negl på høyre hånd sørger for at elegansen er perfekt :D

God helg til alle!

Blondie sa...

...og i mellomtiden hadde det våknet noen flere :D
PS- nå ikke lengre anonym.

Alt godt sa...

Vått hår her og, etter ein frisk sykkeltur langs ring to. Utsikten til mølla og fossen er like fin som alltid, og eg har planar om at dette skal bli ein kort arbeidsdag.

Antrekket er lys bluse med lyseblå striper, nye favorittjeans og sko med blondemønster frå Ecco. Duften er ganske enkelt TBS White musk, men i ettermiddag skal eg ut å kjøpe bryllupsparfyme til bryllupsfesten vi skal på i morgon. Eg har ein mistanke om at det kan bli Sublime Balkiss.

Bryllupsgåva er kjøpt men ikkje i boks, så eg skal prøve å finne ei fin eske i dag.

Elles går helga med til å pakke saman med tiåringen, han skal til Italia med klassen sin i fem dagar, dei har spelt inn film saman med ei italiensk femteklasse.

God helg til alle som stikk innom, og særleg til bibliotekaren, som alltid! :-)

Jenny B sa...

Trots alla prognoser om regn var det sol när jag vaknade. Det håller jag fast vid! Jag har röda läppar och doftar fint och friskt av Diorissimo. Ikväll skall jag först träna Body Balance, sedan gå på en pianokonsert och till sist ta emot en vän som kommer på besök! Vi kommer att ha en fin helg av beauty-shopping, stadspromenader och gott te.

Ha en bra helg, allesammans!

Britt Åse sa...

Her er det hjemmekontor hvor jeg leser meg opp på lese-/skrivevansker/psykisk helse. Antrekket nevner vi ikke, men jeg har kaffe i koppen, utsikt til en bugnende gullregn og Gaultiers alkoholfrie sommerutgave av "Classique" på halsen.
Besnærende få planer for helgen. Bøker og litt vin, kanskje? I alle fall må agurkene plantes skikkelig så de kan vokse og gi avling.
God helg, alle sammen :-D

Anneli sa...

Litt tufs i formen her i dag, men jeg har høynet glamouren betraktelig med skoletter med høye heler. Et ekstremt eksotisk innslag i hverdagen til meg å være.
Dagens parfyme er atter engang Terre de Bois fra Miller Harris. Det går i den og Chanels Cristalle denne våren. Fredagskvelden skal tilbringes på restaurant med venninner, og i morgen skal jeg på stor fest. Begge aktivitetene er nesten like eksotisk som de høye helene!
God helg til Glamourbibliotekaren og alle dere andre der ute!

S sa...

Dagens glamour består i hovedsak av å ha gjort alle ungene klare uten stress og med godt humør. Det er ikke hverdagskost for oss.

Digger de nye baggy jeansene mine, og med et lilla skjerf i halsen så føler jeg meg fin. I tillegg er fredagshandelen unnagjort, så vi slipper det stresset på veien.

Har egentlig bare ett viktig gjøremål i helga: finne en bh-lignende remedie for å ha under en kjole som er åpen i ryggen.

God helg til alle!

Glamouringeniøren sa...

Akkurat landet i Oslo så glamouren er på topp :) Blir ei helg med hygge i gode venners lag. For ikkje å glemme første møte med min store helt i kveld, Nick Cave i Frognerparken. Gleder meg!

Ha ei flott helg alle sammen!

PS: iphonen fungerte utmerket som budbringer av glamorøs fredag :)

Trine sa...

Helgen startet allerede i gr med Neil Young i Frognerbadet. I kveld blir det Nick Cave, men før det lunsj med en venninne. Fredagsfri er glamorøst! Dagens parfyme er Flowerbomb fra Viktor&Rolf. God helg!

Mammadamen sa...

Grått businesskjørt og stripete genser her! Og Vera Wang-parfyme:-) Denne helgen blir det feiring av bursdagen til min far. Men først er det fredagsvafler!

Ønsker deg en super helg, glamourbibliotekar!

Line V sa...

Dagens glamoureffekt: flytur til paris :)

Studenten sa...

Studenten er i skikkelig fredagsglamour-humør i dag. Har en laaang studiedag foran meg i dag, så klærne ble en blanding av komfy (kosebukser) og glamour: knallrosa t-skjorte med fint mønstertrykk, i økologisk bomull, myk og herlig, og med en like myk grå cardigan liggende om jeg blir kald. Har også stjålet en liten dråpe av mannens CK One, etter at jeg leste om alles parfymer, men ikke ville ha en av mine egne søte..

Opphold i regnværet nå, men har kost meg hele morgenen med regn på vinduet, fuglekvitter og utsikt til grønn skog. Håper å få tatt en pause i løpet av dagen hvor jeg kan ta en tur ut, ingenting er som en gåtur i regnfrisk luft.

Helgen tilbringes med mann og familie, litt trening og litt pusling i leiligheten og på verandaen. God helg til alle!

fru Storlien sa...

Regnet faller utenfor et åpent vindu, og det lukter friskt og godt. Inne er det håndsøm i sofaen og godt selskap i bikkja. I anledning din fredagsinspirasjon har jeg fjonget meg i grå kjole, og har perler i ørene og Fantasia di Fendi bak ørene. helgen skal brukes på korpsaktivitet og familiemiddag, så dette blir bra! God helg!

Oslopiken sa...

Startet fredagen med frokost på sengen, aviser, p2 og stoor tekopp! Tror jammen meg det skal bli fredagstradisjon fremover.
Ellers er ikke fredagen så veldig glamorøs ennå, bortsett fra at den nye frisyren fortsatt føles veldig ny, og at den evige følelsen av å alltid være overarbeidet begynner å gi seg i passende tid før sommerferien.
God helg til alle!

Hermia Says sa...

Helgen ägnas åt arbete därför är fredagen ledig. Petar lite i blöt trädgård, läser och tar det lugnt.

I cd-spelaren Sahara Hotnights för att pigga upp maken som ska skicka avhandling för tryckning under dagen. En liten flaska Veuve Clicquot ligger på kylning för att fira. Nu håller jag till godo med champagne-te.

Trevlig helg!

Frk Detektiv sa...

Jeg holder på med sammensying av et stort pdf-dokument med bokmerker, og glamourbibliotekarens ipod i bakgrunn holder motet oppe så langt selv om det er vanskelig-kjedelig. Dette kombinert med verdens beste sms fra kollega i fødselspermisjon der budskapet var at hun i ammetåka hadde husket på en Stratos hun hadde gjemt unna for blodsukkerløsedager sikkert ikke var like god om et år og bare måtte spises, nederste skuff til høyre på kontoret ... :) God helg til alle!

Katrine sa...

Polkadots på magen og fredagsvaffel og -quiz til jobblunsj, og ikke minst fredagsavtale etter jobbmed morsomme, smarte venninner, vin(for noen) og dim sum.
Glemte sminke eller parfyme idag også, men jeg tror jeg skap poppe innom HeavenScent på vei fra jobb for en liten dusj Mûre et Musc.
God helg alle!

Lauren B sa...

Jeg er i København, delvis på jobbreise og delvis på ferie. Var på Tante T på Vesterbro i går etter anbefaling fra Glamourbibliotekaren. Fantastisk sted! Skal tilbake i morgen og teste "Tantes te-bord".

Ønsker alle en god helg!

Elisabeth sa...

Her har fredagen gått med til møte etter møte etter...mye styr! Det skal bli veldig godt med helg, for å si det sånn. Jeg har rett nok planer og diverse ting jeg skal gjøre både lørdag og søndag, men det er i det minste andre ting enn i uka :-) Dagens glamour har bestått av Cool Wave (fra Davidoff) på halsen, Revlon lipgloss – og mangel på regn! Hurra, etter ei uke med mye regn; godt med sol til utelunsj med venninne... Beina har kost seg i småsko, under tunikaen har jeg hatt et par lette bukser, og i veska har jeg min første bok av Kapuscinski, som jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med etter å ha tyvstarta i går! Passer fint at jeg rekker en drøy halvtime i en park litt senere i ettermiddag.

God helg, alle sammen!

sol sa...

konferansen jeg er med og arrangerer i helgen er godt i gang (torsdag-søndag), antrekket er lett formelt, parfymen Mitsouko, og hver kveld en ny utemiddag med smalltalk (det begynte på onsdag. puh!)
God helg til alle!

HildeSofie sa...

Sen fredagshilsen her - denne gang fra det blide Sørland, hvor jeg og mine kolleger har vært på besøk hos sjefen i to dager, og gjort fint lite annet enn å ta livet med ro og spise god mat :)

Når man så først er på Sørlandet, er det obligatorisk å besøke opphavet, og snart er det klart for nytrukket, nygrillet fisk, og ikveld tipper jeg det blir gode gamle Detektimen på NRK. Fine frihelgen!

Antrekket er jeans og en enkel sort topp, altså svært casual, som seg hør og bør når man har vandret rundt på idylliske (om enn noe regnvåte, derfor ingen sommerkjole...) sørlandsøyer. Og friske, ville blomster skal hentes inn til frokostbordet imorgen.

God helg!

Fioljenta sa...

Her er det ingen regn i håret, men likevel slår lokkene krøll på seg - som vanlig :) De lyse lokkene akkompangeres i dag av blomstrete kjole med blonder og glade farger, hvit skjorte under og joggesko for såre og utslitte føtter. Kvelden tilbringes i hvit kjole, bringebærrød leppestift og en dæsh av yndlingsparfymen fra Issey Miyake. Glede!

Spis, løp, les sa...

Glamourfaktoren er på topp her jeg sitter på kveldsvakt iført silketunika med sommerfugler. Parfymen er den nydelige Miss Dior Cherie l'eau. Og det beste er at jeg setter meg på toget til Hamar etter jobb! Gleder meg til å sitte med musikk på øret, lese bok eller bare se ut av vinduet. God helg!

Glamourlektoren sa...

Vekkerklokken på 05.20 (da var den liksom noe med seks, ikke fem) for å sensurere muntligeksamen på andre siden av fylket. Dusj med økologisk roseduftende såpe startet dagen. Fulgte opp med diskret make-up og parfyme og litt proffe klær myket opp med et av yndlingssilkeskjerfene. Ved dagens slutt regner det deilig sommerregn, men jeg kan se frem til nok en jobbehelg, så det gjør ikke så mye for meg ;)Dessuten er lyden av regn en av lydene jeg liker aller best. Men Chopins melankoli er heller ikke å forakte! God junihelg til Glamourbibliotekaren og leserskaren hennes!

koldfru sa...

Veldig laidback fredag i laidbacke klær. Dagens glamourbidrag var en splæsj av no.5,som er i ferd med å bli litt av en signaturduft.Jeg trives med den. Har kost meg med hunden og en nesten regnfri dag i bartebyen. Beundret de vidunderlige, dypt burgunderfargede tulipanene i hagen min,og bare latt timene gå. Jeg liker dager der man ikke har så mye program, og bare kan nyte nuet.Det er glamour nok for meg. Helgen går med til taleskriving...man skal i bryllup neste lørdag.God helg alle sammen!

k sa...

glamourøs fredag med fly hjem til Oslo etter en fin uke i Berlin hvor jeg har luktet og sniffet på en anseelig mengde parfyme...og handlet og fått mange mange testere å kose meg med :-) merker meg at det er mer Bergensvær både i Berlin og i Oslo enn i Bergen men det kommer vel sol & sommer etterhvert. God helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Som vanlig, takk for alle rapporter, alle sammen! :)

Populære innlegg