mandag, juli 27, 2009

Bach til høyre. Puzart til venstre.


Den ene katten vi passer, er meget nysgjerrig på alle møbler og skap og høyder. Hun hopper elegant opp i hyller, på pianoet, i vinduskarmer, og leker Pippi-leken der man ikke skal trå på gulvet. En dag fant jeg henne i en av hyllene inni det gamle skapet der jeg har glass og porselen, tassende rundt på potespissene blant svært knusbare gjenstander som bare med ett enkelt halesvisj kunne blitt feid ned i gulvet. Jeg holdt pusten.. og klarte å lokke henne ut før panikken tok noen av oss. 

Bildet over er ikke arrangert. Sånn satt hun, side om side med fader Bach, på pianoet forrige lørdag. (Det var om å gjøre å forevige det; kamerainnstillinger hadde man ikke tid til å gjøre noe med)

13 kommentarer:

Britt Åse sa...

For et utterly herlig bilde :-D !!

Unknown sa...

Posører, de pusene. Kult motiv. :-)

Anonym sa...

Haha, fantastisk bilde!
Katter er noen pussige ballerinaer;-D

Hanne sa...

Stilig!

Smilla sa...

Hahahaha! Jeg ler!

Frøkna på Haugen sa...

Utrolig nydelig pus! Herlig bilde. :-)

Glamourlektoren sa...

Katter har en fascinerende evne til å innta flatterende posisjoner. Og tro meg - de manøvrerer flott mellom knusbare gjenstander. Knuser ingenting med mindre de blir skremt, kanskje. Helt herlig bilde - og så attpåtil uarrangert! Vel, katter kan uansett ikke arrangeres;)

Kaisa sa...

Genialt bilde! Trodde nesten du hadde skaffet en veldig livaktig katteskulptur! De har noe av samme blikket, både gips-Bach og den levende Puzart.

Portofritt sa...

Flink "pusør" Puzart! (for øvrig genialt pusenavn)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Hun er veldig sosial! :) Hun heter ikke Puzart altså, det var bare et ordspill på Mozart.

rosaengler ♥ sa...

For ett herlig bilde ♡
Må bare kommentere at du har en utrolig flott blogg, virkelig morsomt å lese.
Håper du får en fin dag.

Nanne sa...

Utrolig artig bilde! Katter er virkelig noe helt for seg selv:)

Glamourfilologen sa...

Nei, for et søtt bilde! Nydelig katt, også:-) Katter kan kunsten å være dekorative når det vil. Etter min erfaring elsker de også musikk, så flygelet må være et supert sted å plassere seg... Venter pusen kanskje på at noen skal spille en liten stubb?

Populære innlegg