fredag, juli 10, 2009

Glamorøs fredag


Litt sen rapport, her er det mye papirarbeid i dag.

Men det er fredag, det er helg, det skal jobbes i morgen også men så: fri. Ah! Denne uka har vært hektisk med emosjonell kveldsjobbing og lite søvn og mye reising og sterke inntrykk.

Grønne plastperler pryder min hals, og jeg dufter av Bergamot Eau de Toilette fra L'Occitane, gave fra min mann som nettopp kom hjem fra en ukes sykkeltur i Provence og Tour de France fra sidelinja. Herlig duft! Mer om den en annen gang, helt sikkert.

Beethoven venter, ha en fin dag alle sammen!

20 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Jeg er tett i nesa, men vi har to-sifrede temperaturer i nord i dag! Det veier opp for det meste.

Helga får bli som den blir, dvd-marathon og boklesing på sofaen eller fjelltur og teltliv. Nesa avgjør :)

Ønsker alle ei flott helg!

lene sa...

åh, nå er det lenge siden jeg har vært her på en fredag!

først må jeg bare si at du tar så mange fine bilder! inspirerende og en fryd for øyet :)
og så kan jeg fortelle at idag stiller jeg med nyfarget hår og en litt fransk touch med chinos med oppbrett og skjerf i halsen. i feel pretty, det er vel det viktigste? j'adore på halsen og skinnarmbånd rundt høyre håndledd.

på et vis liker jeg at det er litt kaldt og trist ute nå, jeg ser fram til ei helg med innemiddager, trening, rødvin, og å lese ei bok inne i sofaen ;) til uka kan det skinne opp igjen!

ha ei fin helg :)

Ragnhild sa...

Eg og maken reiser på impulsiv helgatur til Stockholm i dag! Juhu! Det blir bra, det er meldt sol og finver der i aust, og eg har funne fine tips til ting å gjera (m.a. her på Glamourbibliotekaren). Dagens beste glamoureffekt er GOD TID til å pakka (skjer så å seia aldri) medan eg drikk verdas beste kaffi og et eit jordbær innimellom for å bli kvitt gårsdagens innkjøpte jordbærkorg før vi reiser:-)

God helg til alle, anten de har ferie eller arbeider!

Jenny B sa...

Idag ser jag inte så glamourös ut, jag är snarast bekvämt och varmt klädd i det gråa blåsiga stockholmsvädret. Men jag har röda läppar och doftar fint av Diorissimo! Ikväll skall jag träna ett pass för magen, och sedan skall jag bara ta det lugnt. Imorgon tänker jag gå på museum med en väninna.

Trevlig helg, allesammans!

glamourlegen sa...

Endelig fredag! Ikke så veldig glamorøs av meg i dag, dette er 9. dag på jobb og en bragd bare å gre håret om morgenen. Har på meg litt MAC øyenskygge og Dior mascara til ære for dagen, ellers er det samme ukledelige uniform som alltid.

I ettermiddag venter IKEA (grøss og gru), og så deilig helg hos svigers. Håper været tar seg opp, grått og vått på Østlandet for tiden, men er fornøyd med de nye røde gummistøvlene mine :-)

God helg alle sammen!

Ova. sa...

Hm...kanskje vi skal ha pannekaker til middag i dag? Så fristende ut på bildet ihvertfall.:)
Her er det ikke så veldig mye glamor i dag. Skal vaske leiligheten og sette fram de nyinnkjøpte rosa rosene fra i går.
Og så må jeg hente en pakke på posten fra Boligfryd. Har bestilt meg et kakefat med klokke. Gleder meg til å se den.
Så da blir det kaffe og kaker til i kveld.
Resten av helga går med til å male hvis det lyser opp på himmelen, men jeg skal ikke klage. Regnet har vært etterlengtet.:)

God helg til dere alle.

Guro sa...

Man føler seg litt glamorøs med et ekstra lag med mascara på, og hengende hår i fin-fine krøller (det håret mitt kan når det bare vil). Ute har været bestemt seg for å tone ned på sommer-feelingen, men jeg prøver å holde den oppe i sommerskjørt og mine favorittsko, noen røde, helt herlige noen fra Rockport med passelig høy hæl :-)

God helg alle sammen !!

Alt godt sa...

Dagen i dag byrja med ein søvndrukken tiåring i senga, han kom att frå bestemorferie i går, hadde sakna mammaen sin, og det var heilt gjensidig.

Dagens duft er Hannae Mori Magical Moon, eg har vore ein tur på Gimle... Deilig! På leppene har eg Max Factor Lipfinity nr.01, støvete rosa med ein H&M-gloss over.

Gemalen drar på o-løp langt avgarde, så tiåringen og eg skal kanskje på kino, kanskje på Tøyenbadet og heilt sikkert ein tur i byen. Det blir fint med ei roleg helg. Ha ei fin helg, alle saman, og bibliotekaren især!

Oslopiken sa...

Akk, for en grå fredag i hovedstaden! Og i dag som jeg begynner ferie og alt.
Jaja, det får bli en innehelg, kanskje med utprøving av oppskifter fra splitter ny innkjøpt kakekokebok? Høres ikke så verst ut likevel, når jeg tenker etter. Og vissheten om fire blanke ferieuker fra i ettermiddag gjør jo at det skinner litt sol likevel.

God helg og god ferie til alle!

Elisabeth B sa...

Her i Vesterålen har glamouren vært tilstede helt fra morgenkvisten av! Å kunne gå i lett sommerkjole og spise jordbær til frokost mens man vifter med jeansblålakkerte tånegler er glamour i massevis for meg! Har riktignok vaska huset, men når det er 20 grader i skyggen går det som en lek. Nå er jeg nydusja og har Davidoff Cool Wave på halsen, samtidig som jeg nyter en kopp grønn pærete. I kveld henter jeg feriegjest fra England når hun kommer til flyplassen, i helga er det hyttetur og over helga enda flere utflukter i anledning besøket. Hurra – det er definitivt sommer! God helg, alle sammen!

Johanna L sa...

Jag är lite extra glamorös idag med ett guldarmband jag fått låna av min mamma. Stelt och med fin blomstergravyr, från 1967 när hon tog studenten
(gick ut vidaregående). Mycket mycket fint!

Smilla sa...

Kjære glamourbibliotekar! (takk for sist: tirsdag kveld...)

Friske blomster på alle bord i heimen i dag, til ære for min søte venninne og samboer som kommer hjem i dag.

Forøvrig har jeg akkurat sagt ha det bra til en herremann som hadde med ferske bakevarer til lunsj i heimen. Til dette drakk vi hjemmelaget espresso. Hjemmelunsj er undervurdert!

Jeg avløser din gemal i Provence. I morgen drar jeg til et herskapshus for to herlige uker nær den franske riviera.

God sommer!

wine-fueled narcissism sa...

Det som er så fint med glamorøs fredag er at selv om jeg sitter her og føler meg helt forferdelig, innser jeg at jeg egentlig ikke har det så ille når jeg bare tvinger meg selv til å tenke over, og sette ord på ting. Jeg har da virkelig fryktelig mange gode ting i livet mitt, og hvis man føler seg litt pjusk på en fredag kan en slik selvransakelse være god terapi.

Takk glamourbibliotekar, og god helg til alle!

Kirsti sa...

Jeg har hatt dagens glamour på luringa fra onsdag som er den dagen jeg får økologiske varer levert på døra. Trøndere- kjenn deres besøkelsestid: www.okomat.no! Gir hverdagen et skjær av luksus, matleie får et vennlig tupp bak siden varene fønker som inspirasjon, helsemessig er visst økologisk bedre, det er snillere mot miljøet oooooooog det er godt for ganen også.

Hi hi der rant jeg litt over av begeistring. Håper det smitter! Dagens glamour er å dissekere den hele økologiske ananasen min som kom med vareleveransen på onsdag. Den skal inntaes litt au naturelle, litt med sitronmelisse eller mynte/basilikumblanding og honning. Kanskje iblandet litt melon. Sammen med lokalprodusert gårdsis. Noen som har flere ananastips der ute?

Så har jeg jordbær som smaker markjordbær. Dette er helt klart en "dessert først- dag".

I morra er det salgsutstiling med småskalamat, kunst, håndtverk og husflid, man kan fråtse i de saftigste fiskeburgere, rømmegrøt og fiskesuppe.

Livet på landet er nydelig. God helg til alle -spesielt til glamourbibliotekaren. Du har inspirert meg til å ha kjole på i dag. Og øredobbene med klips og blå stener som jeg fanget på bruktogantikkmarked for ei uke siden. Jeg hadde neppe kjøpt dem om ikke alle glamorøs fredagsreportere der ute har vist meg hvor enkelt det kan gjøres å løfte dagen og hverandre med ørlittegrann ytre stas.

Nå: Sen ananaslunsj (dere skjønte vel for lenge siden at dette er skrevet på tom mage). Alltid klassisk og regn mot ruta som tonefølge.

God helg, godtfolk!

koristen sa...

Ja, været i hovedstaden er grått, men det går nok over en gang. Antrekket er veldig casual fordi det er masse sjauearbeid på gang. Men neglene er diskret rosa, jeg dufter av Elizabeth Arden Green Tea (gjorde i alle fall det i dag tidlig, nåe er jeg ikke så sikker lenger pga nevnte sjauing ;-)) og mormor-ringen sitter på fingeren. Jeg må jobbe ganske lenge, så kvelden blir nok lat med "Song for Eirabu" og kanskje et glass vin. I morgen er det bytur og jobbing i venninnes nyervervede kolonihage, det er glamorøst, mest hvis det ikke regner :-)

Grace sa...

Glamorøs fredag – endelig! Feriefølelsen er på vei (selv om jeg har en uke igjen med jobbing før jeg kan ta ordentlig ferie) og jeg gleder meg veldig til en rolig helg. Helgen møter jeg iført hvit- og blåstripet skjørt med strikk og dermed plass til en voksende mage (lenge leve salg hos Filippa K!), hvit t-skjorte og blå cardigan fra Marlene Birger. Accessoirer er emaljesmykke etter en grandtante rundt halsen og yndlingspumps på føttene, ingen parfyme da jeg ikke tåler slikt for tiden.

I ettermiddag skal jeg en tur innom salongen hvor jeg og mine forlovere skal fikses og gjøres pene før bryllupet i august, før jeg og forloveden smaker på bryllupskaker hos Pascal. Resten av helgen skal jeg nyte at vi for første gang på mange uker ikke har planer, så jeg skal ikke gjøre annet enn lese bok og se film og bryllupspusle.

Riktig god helg alle, og god ferie til glambib!

Glamourlektoren sa...

Pakker for en helg på 50-tallshytta ved fjorden, så er hytte-casual med nye jeans og en hvit topp. Samt en liten dæsj av Diors sommer-eau de toilette Escale à Pondichéry, som er litt sånn herre-crisp og samtidig lett og sommerlig. Vi har 22 års bryllupsdag i dag, som skal feires med hvitvin på hytteverandaen uansett vær. Har ingen andre planer enn å betrakte Oslo-fjorden og ta det som det kommer i helgen! God sommerhelg til alle.

HildeSofie sa...

Oi, det er fredag, jeg blir døgnvill i ferien!

Sørlandsferie på meg, og her er det bading så snart regnet stilner, lesing og generell avslapping som gjelder. I dag plukket jeg en liten bukett blomster fra hagen og grøftekanten og plasserte på nattbordet på mitt gamle pikerom, og pappas kjøkkenhage er full av jordbær og sukkererter. Jeg er fornøyd!

Fioljenta sa...

For en glamorøs fredag det var! Jeg fikk endelig anledning til å avlegge hovedstaden et besøk, og det var en opplevelse! Vi så slottet, Bogstadveien og mange turister, og jeg fikk endelig opplevd mitt store ønske om macroner på Pascal! Men for å være helt ærlig synes jeg macronene jeg lager selv er mye bedre (men det sier man kanskje ikke høyt til en helfrelst glamourbibliotekar?=)

Ellers ble jeg påspandert kjole fra Odd Molly, av verdens snilleste mamma. Hurra for 50% salg!!!

Men jeg har et lite spørsmål til deg eller andre oslo-beboere: Hvor bør man gå for å spise en god og billig middag i hovedstaden? Jeg skal nemlig besøke oslo igjen på tirsdag, og kunne gjerne trengt noen tips til hva en kan finne på der!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Beklager at jeg ikke rekker å svare på alle kommentarer! God helg alle sammen :)

Populære innlegg