fredag, juli 17, 2009

Glamorøs fredag






Fredag! Og ferie. Jeg befinner meg i byen og har ikke tenkt å reise noe sted på en stund, for Oslo og omegn er så inderlig fint på denne tiden av året. Borte bra men hjemme best! Dessuten passer jeg to FINE katter og den ene vil ligge i fanget hele tiden. Og følger etter meg hvorenn jeg går. Den jevne duren av en malende katt er et ypperlig soundtrack til slaraffenliv i sola. 

Ha en fin fredag alle sammen! Spis jordbær og nyt sommeren, enten dere jobber eller har fri!


24 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon!

Eg har min siste arbeidsdag i dag, deilig glamorøst.

Helga går med til å rydde i huset og gjere klart til ein fransk familie som skal bu her medan vi bur i deira hus i ein liten landsby utanfor Quimper.

Dagens antrekk er korte jeans, ein Marina Rinaldi-topp kjøpt i Egypt i fjor og kvite paljettsandalar. Det såg så faretruande ut austpå då eg sykla langs ring to i dag, eg var redd for at eg hadde valt heilt feil antrekk, men no ser det ut til å lysne.

Forøvrig består glamouren i Envy me bak øyrene, og Chanel Shanghai Red på tærne. Ha ein god dag, alle saman, og særleg feriebibliotekaren! :D

glamouringeniøren sa...

Enda en uke til ferien min starter, men i dag ble det ikke jobb på meg allikevel. En forferdelig migrene satte en stopper for det...

Så i dag blir en rolig dag med mye soving på sofaen i de mest komfortable klærne jeg kan finne. Tærne er i alle fall Essie Raspberry rosa :)

Ha ei flott helg alle sammen!

Anonym sa...

Fredagsglamour... tidlig joggetur og god frokost er en fin start i alle fall. Helga skal - med værforbehold - brukes på laxing i sola, heng med venninner og kanskje en ny ...venn ;) vurderer også parfymekjøp i lunsjen!

Jeg er også kattepasser, så det blir et ekstra besøk med medbrakt tunfisk.

Hvis det regner, blir det rydding, jobbing, Sopranos og masse te :)

Anonym sa...

God morgen!
Dagen startet med nyrørt jordbærsyltetøy på ferske brødskiver og masse (grønn) te, herlig!

Det ytre er kanskje ikke så glamorøst i dag, men etter jobb skal jeg reise på helgetur til en Sørlandsidyll, det trekker opp! Og i morgen skal jeg i et vennepars bryllup, kan hende glamorfaktoren stiger da, med fin kjole, gode venner, god mat og god musikk...

God helg!

Kaisa sa...

God glamorøs morgen!
Tok fri fra jobb i dag, det holder med 4 dager i første arbeidsuke etter ferien. ;)
Antrekket består av en sort singlett og et swingskjørt sydd av en duk, litt mer kos enn glamour.
Planen for dagen er en tur til returstasjon med div som har fyllt seg opp.
I morgen skal jeg på et mini-levende-rollespill og ellers blir det mest slækking.

Grace sa...

Siste arbeidsdag før ferie er den beste glamoureffekten. For å underbygge følelsen har jeg en litt maritim look i dag med blå-og hvitstripete skjørt, blå t-skjorte, hvit cardigan. Med røde pumps og arvede gullsmykker er retro-glamouren intakt.

I dag går turen til sommerhus en times kjøring fra Oslo hvor de neste ukene skal tilbringes med å gjøre lite annet enn å bade, lese og småpusle med bryllupsplanene.

Riktig god ferie til alle!

Henrikka sa...

Skyer på himmelen truer kveldens planlagte grilling, men jeg krysser fingrene. Glamouren i dag er nyklipt hår og min favoritt-casual-rødfarge (om det går an å si det sånn?) på leppene, Chanel no. 36!

fru winther sa...

Jeg har første feriedag i dag, og sammen med et annet par stikker vi på mniferie til Stokkøya for helga! Det skal bli vidunderlig!Jeg ifører meg comfy plagg for turen, men tilfører dem litt bling, et silkeskjerf og med "Musc et Freesia" fra Coudray på halsen.
God helg til alle,både to-og firbente!

koristen sa...

Uglamorøst antrekk, men nå ser jeg slutten på sommerens sjauejobb :-) Elizabeth Arden Green Tea på halsen, diskret sminke. Besøke mammaen min i helgen, krysser fingre for fint vær i Sandefjord-trakten! Også lese "Song for Eirabu", så fin bok at jeg ikke har lyst til å lese den ferdig. Vakkert språk, mmmm....

Jenny B sa...

Jag lever ett dubbelliv just nu: jobbar på dagen och går på Stockholms Jazzfestival på nätterna. Därför är jag litet småtrött just nu, men mycket nöjd! Eftersom det är varmt och soligt kan jag ha en rosa topp, lila kjol med rosa streck, och sandaler där mina rosa tånaglar tittar fram. Festivalen fortsätter hela helgen, hurra! Hoppas att alla har fint väder och tid att njuta av det!

lene sa...

jeg sykla på jobb idag! endelig, jeg har tenkt på det så lenge. var også redd de mørke skyene, men det ser ut som det kommer til å bli en fin dag, så herlig!

helga er akkurat passe full av planer slik at det er masse tid til å gjøre akkurat det jeg vil der og da, noe som er yndlingsaktiviteten min om dagen. (jeg jobber på dagen men later som jeg har ferie på ettermiddagen..)

nyt ferien videre :)

HildeSofie sa...

Fredag igjen, jo - og det betyr at mine to uker med deilig ferie (regnvær til tross) er over snart. Ankom hovedstaden sent i går kveld, og skal nyte den siste feriehelgen i Oslo. Satser på balkongliv, bok og god mat :)

Foreløpig består glamouren kun i en myk og fin slåbrok i sort silke, snart er det tid for en dusj med Lushprodukter fra en Göteborgtur for noen uker siden. Deretter en tur på butikken for å fylle opp et kjøleskap som har vært ferietomt. Og så: nyte siste rest av ferien!

God helg til alle - og god ferie til dere som er så heldige å starte nå!

Lille søster sa...

Jeg er ferdig med ferien min, men synes det er deilig å jobbe når det er så rolig. Passe glamorøst og avslappet med dongeriskjørt, blomstrete topp, svart cardigan, perleøredobber og hjertesmykke.

Skolebibliotekaren sa...

Weekendbagen er pakket og helga tilbringes i Oslo i gode venners lag! Endelig få litt urbane impulser! Det er glamorøst nok for meg!

Anonym sa...

Jobber for fullt og har enda to uker til ferie.
Dagens glamour blir reker og hvitvin i kveld hos mine foreldre sammen med bror og tantebarn som vi ikke har sett på lenge.
Helgen blir tilbragt både i båt og til fjells.

mvh SJH

Britt Åse sa...

Her er alt så avslappet og regnværsdag-i-ferien-aktig som mulig. Kabal og kaffe og strikketøy, og glamorøst limegrønne negler.
Fortsatt god ferie og god helg!

Seema sa...

Bonjour! Svaert glamouroes fredag her idag, for vi har nemlig faatt varmtvann i leiligheten igjen etter mange dager med bare kaldt vann! :) I tiden uten varmt vann oppdaget jeg for oevrig hvor glamouroest det kan foeles aa bli badet; min kjaere har varmet opp vann og helt det sakte over meg fra en stor, gammel "bademugge" naar jeg ikke orket kalde dusjer selv i den soerfranske varmen. God helg til alle!

Snosen sa...

Jeg planlegger piknik og alt det deilige jeg skal ha med :) Får besøk av venner denne helga, og det er virkelig fordelen med å bo i Oslo. Veldig mange som kommer innom byen på sin vei.

Ragnhild sa...

Eg er på ferie hos mamma og pappa i rolege omgjevnader. Det blir koseklede og null sminke dag ut og dag inn, også i dag:-) Middag og dessert på verandaen står snart for tur, og etter det blir det den daglege turen i marka. Lukta av mamma nysteikte nøtteplettar brød fyller huset, og det gjer at fredagskjensla kjem snikande:-)

God helg til alle!

Nanne sa...

Er "sommervikar" på egen arbeidsplass - fint med litt forandring i de daglige gjøremålene:) Kjører litt "sekretærglamour" i dag med lys gråbeige pencil-skjørt, cerise v-halsgenser og beige pumps. Glemte parfyme i morges, men en lett make-up (mineralfoundation og rouge fra Tikei) og min favoritt-øyeskygge Icy Khaki fra IsaDora hjelper på! Har ingen store planer for helgen, noe som kjennes veldig deilig:)

Ha en flott helg, alle sammen!

Ragnhild sa...

Eg er på ferie hos mamma og pappa i rolege omgjevnader. Det blir koseklede og null sminke dag ut og dag inn, også i dag:-) Middag og dessert på verandaen står snart for tur, og etter det blir det den daglege turen i marka. Lukta av mamma sine nysteikte nøtteplettar og brød fyller huset, og det gjer at fredagskjensla kjem snikande:-)

God helg til alle!

(Pst Glamourbiblio: eg tastar så mykje feil for tida, du får sletta den førre meldinga, eg fekk ikkje til å sletta henne)

Anonym sa...

Er i københavn og har vært på amagerstranden i dag. Deilig og avslappende og ikke altfor varmt. Er iført mørkeblå wellness kjole og har nettopp fortært et thai take-away-måltid.

h-svingen

Elisabeth B sa...

Glamorøs fredag, ja, det har jeg nesten glemt frem til nå. Havskodda fra tirsdag kveld ligger fortsatt og gjør verden grå, og i dag ble det jammen litt regn også. Men hva gjør det når jeg har jobba hele dagen? Det ble en 12-timers dag til slutt, alt inkludert. Nå sitter jeg her og vifter med bare tær som har blålakkerte negler :-) Dagens glamour bestod tidligere av en ny parfyme til utprøving (en fransk jeg ikke husker navnet på), nå består den i å være nydusja og i comfy klær mens jeg drikker Pimms, som min engelske feriegjest hadde med seg forrige helg. Vi har den med frukt i og alt – kjempestas! God helg og god sommer, alle sammen!

Ova. sa...

Litt sen glamorøs fredag men, men..
I dag har jeg pyntet meg i ny blomstrete kjole i aprikos, hvit, rødt og et lite innslag av grønt, med en liten blonde på innerkjolen som vises under, og sandaler i sølv. Og min nylig invisterte parfyme (Hypnose senses). Falt pladask med en gang jeg prøvde den.
Og i dag er det helg igjen så da er det den faste byturen som står for tur med kaffe og kanskje is.

God helg alle sammen!

Populære innlegg