fredag, juli 03, 2009

Quincy om Michael


Min mann etterlyste forleden å høre mer om innspillingen av Thriller, gjerne med Quincy Jones' ord. Jeg kan tenke meg at det finnes flere dokumentarer og intervjuer om dette - det skal jeg forske mer på. Man kjenner jo mye av historien om suksessen fra utsiden, men hva skjedde i studio, hvor og når kom magien inn? I mellomtiden er det svært interessant å lese hva Quincy skrev om innspillingen av Off The Wall og Thriller i LA Times på mandag! Count Basie-avsnittet var spesielt fint. Denne plata er den i Michael Jacksons diskografi som ligger mitt hjerte nærmest, også fordi en bekjent av meg har skrevet en av låtene - "Human Nature". 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk, det der var en flott post for en gammel MJ-fan som meg. Et bilde fra en svunnen tid, rart å tenke på alt som har skjedd siden... Takk også for tipset om Quincys artikkel - jeg håper han har rett i det han sier mot slutten, at det om 50/75(100 år kun er musikken hans som vil stå igjen.

Alt godt sa...

Eg er utruleg glad i "the making of"-reportasjar knytt til kunstuttrykk eg likar, dette var ei perle. Takk!

Anonym sa...

Jøss, kjenner du virkelig Steve Porcaro?

Glamourbibliotekaren sa...

Leila: Ja, det er rart med sånne gamle bilder. Fint å høre Quincys opplevelser!

Alt godt: Ja, i allefall når det kommer fra personene selv og ikke bare fra journalister eller venners venner :)

Anonym: Det er mange år siden jeg snakket med han sist, men ja, jeg hadde en del kontakt med han i en periode og vi møttes både i Oslo og i LA, og brevvekslet litt.

Populære innlegg