søndag, august 23, 2009

På en søndag er det fint...

...å vandre rundt i duggvått gress i morgensolen med verandadører på vidt gap, så tonene fra Glenn Goulds Goldbergvariasjoner strømmer ut i hagen. Egentlig burde musikk fremføres oftere ute i naturen.

8 kommentarer:

Princess of many sorts. sa...

Helt enig:)ha en strålende Søndag.:)

glamouringeniøren sa...

Åh! Mine hageabstinenser blir bare verre og verre av å lese bloggen din ;) jaja, en gang blir det min tur. Jeg får takke meg til byens parker. Tar med meg hunden ut nå, blir en take-away kaffe, morgenbladet og en eller annen gressflekk. 16 grader og sol er det også :)

karen sa...

Goldberg i hagen er jo genialt! Perfekt for å få eller å opprettholde ro i sjelen. Og det finnes knapt noe så deilig som morgenduggfrisk sensommer/høstluft.

Ylajali sa...

eg synes det er veldig hyggeleg med med eigen musikk i det fri, gjerne i hagen. Men eg synes ikkje det er så hyggeleg når naboen gjer det same. Så eg er ganske forsiktig med det - spele musikk ute altså (med mindre eg har øyrepluggar). Det blir fort støyforurensing for andre. Og kanskje særleg på søndagar...

fru Storlien sa...

jeg skulle dypt og inderlig ønske du var naboen min! I dag ble vi vekket av en nabo som spilte på sag...

Kirsti sa...

Musikk i øret er nydelig start på dagen. Synes jeg. Men som alt stimuli bør det brukes med kløkt og klokskap. Jeg skulle beskjære et tre forleden og hadde Liliedugg på øret. Treet ble en pjusk busk, den ble tatt litt hardt. Neste gang noe skal stusses i hagen blir det visesang på øret.

Sånn går det når man lar seg rive med av lyd, enten det er lyden av Bach, sag, Liliedugg eller hvasomhelst.

Lyden av musikk er best når den er selvvalgt, synes jeg. Hvis ikke blir det fort bare støy. Med mindre jeg er i det rause hjørnet. Og det er jo der jeg liker meg (og andre) aller best:-)

Ha fin søndag.

Minner om NRK2 klokka 21.10

Glamourbibliotekaren sa...

Den nabo som lot seg irritere av Bach i dag tidlig, har ikke bare et hjerte av sten - han har også en hørsel som er så ekstraordinært utenom det vanlige at han burde bli forsket på :D Jeg må spille ekstremt høyt for at andre skal høre noe. Hagen ligger usjenert til, vekk fra naboene.

Kirsti sa...

Det høres nydelig ut -og hagen kommer til å bugne- de fleste planter elsker klassisk musikk i følge min grandtante:-)

Populære innlegg