fredag, mars 12, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
En lang liste med gjøremål ligger på bordet mitt, møter og research og nye plater og ymse, men naturligvis hører et med å sende en fredagshilsen til alle mine kjære venner! Glamoureffektene går i grønt i dag, øredobber og øyenskygge og til og med parfymen - The Different Companys Un parfum de charmes & feuilles. Verandaen er så å si ryddet for snø, vi har måket én økt hver, så blir det sol i helga vet jeg i allefall hvor jeg kommer til å befinne meg med nesa i ei bok!

God fredag alle sammen! Husk at ALLE er velkomne med sin individuelle tolkning av fredagsglamour!


oops, glemte nesten: Gratulerer til dagens bursdagsbarn! Denne bebartede langhårede hippien er 62 år i dag. James, I love you!

39 kommentarer:

Anna Lovinda sa...

For en morgenfugl jeg er. :-)
Tidlig opp for å studere, så er det sosialt senere i dag. Det er vel først da en eventuelt glamourfølelse kommer inn i bildet. :-)

God fredag!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

Endelig var det fredag! Masse arbeid på bordet her også, men i dag er det helt i orden. I morgen setter jeg meg nemlig på flyet til London sammen med verdens fineste venniner. Det er glamour det! Jeg ser frem til shopping, cafèbesøk og ikke minst sol og varmegrader.

God fredag og riktig god helg.

Skolebibliotekaren sa...

I dag stråler solen og det føles litt som vår her i fjelltraktene også! Fuglene sang på vei til jobb! Jeg venter med glamoren til i ettermiddag. Da setter jeg meg på toget i retning sør for å besøke en venninne! Gleder meg!
God helg!

Snart tretti sa...

Tidlig oppe for å drikke kaffe, spise frokost og lese avisen før babyen våkner. Levende lys på bordet og nå skinner solen inn av vinduet. Dagens glamoureffekt er min nye vårlige/sommerlige juicy tube, min nye grå hettejakke (et must i enhver garderobe) og verdens søteste baby. Etterpå skal vi trille lang tur, herlig:)

God helg til alle!

Glamourlektoren sa...

Eksamenslesing på morgenkvisten før sju timers eksamen i morgen - lørdag..! Hva finner man ikke på i godt voksen alder?? Dessuten preges dagen av at jeg er komitéleder for en kollegafest i kveld. Fest som oppladning til eksamen har jeg aldri vært med på, men da er jeg jo i samme båt som russeklassen min ;)Eksperimentet er risikofylt for mitt vedkommende. Likefullt har jeg pakket svømmebag'en og er på vei mot 1000 meter bryst og håper på noe mindre stramme nakkemuskler og en hardt tiltrengt energiboost. Glamouren får vente til i kveld, men da skal jeg pynte meg og hygge meg sammen med mine kjære kolleger. Litt sjampanje i glasset skal jeg unne meg - har en søt liten flaske liggende til kjøling. Ønsker alle en god helg med streif av vår!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Sola skinner nesten inn vinduet her på Oslokontoret, jeg var innom Bit på vei fra toget og kjøpte en enorm kanelbolle, som jeg har tenkt å spise snart :)

Dagen i dag består av et ganskje kjipt møte i styret til min arbeidsplass, men jeg håper det går unna uten de store tumultene. Antrekket er grått og sort, og jeg ser at håret mitt trenger både litt mer farge og en klipp, så det får kanskje bli helgens planer?

I tillegg til det får min Kjære besøk av en kamerat fra Trøndelagen, så det ligger an til selskapeligheter i helgen. Søndag blir det en raskt tur til Oslo på jobb igjen, men heldigvis av den hyggeligere sorten.

Ønsker alle en riktig strålende fredag!

Glamourlegen sa...

Synes ikke det er noe hyggelig at klokken ringer mens den fortsatt viser fem-et-eller-annet, men fin fredag likevel, takk Vampire Weekend! :)
Kosebukser, kasjmirgenser og fredagsøyensminke på, bilen ferdigpakket, nå gjelder det bare å frese seg gjennom dagens pasienter på kontoret før gamle venninner skal plukkes opp og snuten settes mot hyttetur ved sjøen. Dumme meg kom med en spøk om isbading (burde ha visst bedre), så nå har alle pakket bikini og gru-gleder seg til frostplask.

God helg!

Alt godt sa...

God morgon!

Dette blir ei fin og hektisk helg, i ettermiddag skal eg treffe ei bloggevenninne IRL for første gong, det er alltid gøy. Kvelden vil nok gå med til baking og anna matlaging, for trettenåringen har blitt fjorten, og familieselskapet er i morgon.

I dag består glamouren av raud topp og jakke, jeans og boots. Bak øyrene vil den rutinerte kunne gjenkjenne Bulgari Omnia amethyste, og på augene har eg den deilige kremskuggen til Laura Mercier - verd ein tur til Gimle i seg sjølv.

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og bibliotekaren i sær!

Smake sa...

Kom heim frå Roma seint i går kveld. Hatt ei særs glamorøs og etterlengta veke med min kjære. Sightseeing, kake til frukost, mat og atter mat, vin og vin og ein god porsjon romantikk på toppen av det heile. Helga byr på jobbing og i neste veke venter tidenes lass med arbeid. Det gjer likevel ingenting, då eg fekk med meg 50 fine tulipanar og god sjokolade frå Schipohl i går kveld. I tillegg kjem veslesyster på besøk i helga, så då må me kokkelere litt italiensk, for å forlenge ferien enda litt til.

Ynskjer alle ei vårleg og solfyllt helg!

Cecilia sa...

James Taylor er en av mennene i mitt liv! Gratulerer til ham.
Har for 1 gangs skyld ikke så mange planer for helgen, og da blir det vel en del cafe-liv. Etter jobb i dag skal jeg kjøpe noen små runde "cafè-bord" med klappstoler, og glede meg til de første kaffekoppene ute, første vår i helt egen hage! Snøen ligger tykt enda, må kanskje kjøpe en spade også.
Glamour i dag er ny mascara (L'Oreal, sikkert fordi jeg fortjener det, hehe)og ny leppestift, Dior Addict 783. Og en dash av gratisprøven på Versus fra Versace. God men ikke så spesiell at jeg "trenger" å kjøpe den.
God helg til alle!

k sa...

Sol- og den varmer,det kan bety kaffe i sola senere idag. Den ytre glamour er en sommerfugl i håret og L Inderdit bak øret, som jeg ikke kjenner lukten av fordi jeg er så forkjølet. God helg alle sammen :-)

Marsvinet sa...

Sol i Bergen, kanskje litt vårfølelse før vinteren kommer igjen med snø på søndag?

Rosa kjole med hjerter for å markere vår, og Blush bak ørene. Etter seks timer på jobb skal jeg løpe hjem til babyen min som vinket til meg i kjøkkenvinduet da jeg gikk imorges.

Hverdagslykkelig sa...

To glamoureffekter i dag; et armbånd jeg fikk til 30-årsdagen min forrige helg, fint perlet i rosa og lilla av min herlige niese, og et skjerf i matchende farge som søstra mi strikket til meg for noen år siden.
Helga brukes for første gang i min historie på skirenn. Det blir spennende og antakeligvis lite glamourøst, men jeg skal satse på et snev av glamour over målgangen. God helg!

Britt Åse sa...

Travel hjemmekontordag, kledd i "sekk og aske". Imidlertid er temperaturen nå stabil over 0, til og med om natta, og snøen forvitrer og fordamper. Det er deilig og vårfølelsesglamorøst.
Nå skal jeg ta en dæsj D&G "The one" bak øret, tror jeg - og så fortsette arbeidsdagen.
Helga blir fest i morra, god bok og strikketøy ellers, og en treningsøkt, sikkert.
God helg og fint vær ønskes alle!

Fornuftig forsker sa...

Skjønt med fredag, skjønt med litt glamour: et lyst sommerskjørt som matcher bra med svart topp og ditto strømpebukser og høyhælte sko. Øredobber i rav til og Midnight poison bak øret (fikk ny ladning av mor til bursdagen nylig). Dagens første to espresso er inntatt, og en liten sjokoladebit (mange bursdager i mars, alltid knall å feire). Helgen blir rolig, håper jeg, og med en skitur i kveld starter den nærmest perfekt. God helg til alle!

S sa...

Denne fredagens glamour består i å ligge under ullpleddet på sofaen og se på TV - på dagtid. Har pådratt meg forkjølelse og svært sår hals, så det er uvisst hvilke av helgas planer som blir gjennomført. Skal forsøke kose meg med te, bok og blader, men blir så fort stresset av å ligge slik.

Ute er det snøføyk akkurat nå, det gode med det er at det kan bli mye fin snø til påske.

God helg til alle!

TRF sa...

God morgen fra Barcelona! Ettersom vi ble rammet av kraftig snøvær denne uka så består fredagsglamouren i at vinterkåpa fra Desigual har blitt tatt frem igjen (jeg trodde det var vår!). Det er grått og kaldt, men mandeltrærne blomstrer så jeg velger å tro at våren er på vei uansett :) Ellers består glamouren av Calvin Kleins Euphoria, jeansskjørt og vinterstøvletter. I morgen skal jeg og mannen på stand-up show og ellers blir det avslappning. Kos dere med sola hjemme i Oslo og resten av Norge. God helg!

Ine sa...

Sol og nyvaska leilighet, god te, planer om middels effektiv studering, pizza, vin og konsert i kveld. Og i helga: Ingen andre planer enn å ikke ha noen planer, drikke kaffe og lage god mat! Herlig. Fin fredag!

Unknown sa...

Våknet med litt hodepine men den forsvant heldigvis med morgendusjen, det er så deilig å se lys utenfor badevinduet om morgenen igjen :D Dagens antrekk er jeans, sort kasjmircardigan og grønt skjerf. Dagens pynt er Ole Lynggaard og en martenitsa jeg fikk av min bulgarske kollega :)

Helgen skal tilbringes i helgeheimen, med forberedelser til utbytting av kjøkkeninnredning. Har kjøpt en brukt dansk innredning i strålende kvalitet, gleder meg til å sette det opp! Heller brukt kvalitetskjøkken enn nytt ikeakjøkken, og så er det jo en bonus at man føler seg så miljøvennlig ;)

Glamourstudenten sa...

Dette blir min første kommentar på bloggen din, etter å ha lest den omtrent siden starten...
Min glamorøse fredag består av lilla silkesjerf i halsen, jeg rekker å lakke neglene før jeg drar på forelesning, litt trening etterpå og så blir det middag med venninnene mine i kveld.

God fredag og ha en hyggelig helg!

Anonym sa...

Det er kanskje ikke superglamourøst å være slightly overhung på en fredag, men for meg er det litt det likevel - dagen er nemlig blank og fin og åpen - bare min - og jeg er hos en god venninne. Vi skal styrke oss på en fin frokost og etter hvert sikkert ta oss en liten bytur med innlagt cafebesøk. I kveld vender jeg nesen hjemover, til et forhåpentligvis solfylt hovedstad. God helg alle fine mennesker!

koristen sa...

Vårlig vær, og jeg har sett krokus-spirer! Jeg skal på utdelingen av Kulturdepartementets barnebokpriser idag, så dongeribuksene er skiftet ut med et fint, grårosa skjørt. Sprudlevin og kanapeer i arbeidstiden er definitivt glamorøst :-) Dessuten er håret nyklippet og nyfarget, og jeg dufter av roseparfyme fra Body Shop.

Igår var jeg på Marimekko-utstilling på Kunstindustrimuseet, en deilig og fargerik opplevelse, anbefales varmt.

God helg til alle :-)

Fioljenta sa...

Frøkna er i dag inspirert av Coco Chanel og fransk glamour og har iført seg stripete skjorte med svart sløyfe rundt livet, svart pencil skirt, svarte støvletter og rød farge på leppene. En dæsj Issey Miake i halsen gjør lykken komplett, og med sol i nærheten blir det en bra helg. Ønsker alle glamorøse damer en god dag!

Siri sa...

Føler meg ekstra glamorøs siden jeg også har bursdag i dag! Fikk kaffe, kake og gaver på sengen, så dette blir vel den mest glamorøse fredagen på veldig lenge! Rosa tulipaner og masse primula gjør også sitt, og blåbærmuffins på kontoret setter prikken over i-en i dag :) Håper alle har en strålende fredag!

Karoline A sa...

Jeg elsker fredager. Ikke noe skole(men mye lekser å lese da), sene morgener og tid til å være med venner. I dag skal jeg være flink husmor og flink student. Jeg skal lage falafel, hummus, knekkebrød og bake brød, vaske leiligheten også blir det kino i kveld. Og kanskje en tur i frognerparken. Livet er så deilig for tiden. :)

marte sa...

I går plaskregnet det, nå laver snøen ned... Dagens glamour er vame, behagelige klær og nytt, rødt sjal. På den ene armen har jeg Iris Nobile, på den andre rester av Serge Lutens Muscs Koublai Khan fra i går - kombinasjonen fungerer faktisk. Helgen blir rolig, med lesing, rødvin og masse kos med to deilige katter.

Ønsker alle en fin fredag og god helg!

frk. Frydefull sa...

Ach, nochmal ein Freitag! I dag må jeg være rask for har planer om å komme til bunns i arbeidsbunken innen høvelig tid. Glamoureffekter er duften av Chanel Madamoiselle, rosa genser under hvit tunika samt Pukkas Love Tea i koppen.

Ellers vil helgen preges av foreldrebesøk med tilhørende bytur med kaffe og kake og kanskje litt shopping. Jenteparty på lørdag med et par gode venninner og kolleger - høye heler, te, tapas og champagne er gjengangere.
God helg til dere alle!

Oslopiken sa...

Glamorøs fredag indeed!
Oslopiken er på storbyferie og nyter våren i Europa. Bor på strålende hotell og drikker hvitvin til lunsj - herlig! Nå går veien straks til byens fineste bok-kafé, og deretter blir det en liten shopping-runde, før det er hvitvin og middag igjen. Heldige meg!

God helg til alle!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag ettermiddag!
Her stiller jeg i hvit skjorte under lyseblå ullsinglet fra Pierre Robert, med sort skjørt med mye vidde over sorte støvletter.

I morgen skal min kjære og jeg i lillesøsters 30-års-feiring. Skal ha med mat, så det skal lages gazpacho + dadler rullet i bacon. Blir gøy! Foreldrene mine skal sove over hos oss, så da blir det nok ekstra lang søndagsfrokost også. :)

Kanskje måke verandaen på søndag?

Johanne sa...

Fredagen har foreløpig vært viet riktig uglamorøse gjøremål grunnet baby med omgangssyke, men håper det skal ta seg opp utover dagen. Dagens glamoureffekt er lett chanelinspirert stripet trøye kjøpt for en slikk og ingenting på coop(!) og en stor kopp kaffe. Helgen lover friskere baby, god mat, aviser og turer i solen. God helg, alle sammen!

wine-fueled narcissism sa...

Litt sen rapport herfra, men oh well.

Jeg startet dagen med et tidlig besøk hos frisøren, og fikk endelig klipt vekk slitte tupper. Neste gang blir det farging! Superglamourøst!

Etter et svært vellykket første besøk på The Nighthawk Diner i går, er jeg egentlig fortsatt mett, men har kjøpt inn deilig sildesalat for en eventuell lunsj. Nå skal jeg brygge meg litt glamourøs kaffe fra Kenya, og kanskje ta meg en høneblund (luksus!), før kjæresten min kommer hjem fra jobb. Helgen er full av middager, vindrikking, venninnebesøk og så mye annet hyggelig.

Riktig god helg til dere alle!

(eks-) Studenten sa...

Rapport fra Studenten (burde vel finne meg et annet navn nå som jeg er ferdig som student dog..), kjapp sådan. Her er fredagen glamourøs med togreise med mannen om ikke lenge, ut på landet, og til familie for helgehygge. Iført jeans, stripete genser med sort vest, og de aller første diamantene jeg fikk av mannen i halsen (visstnok ikke for altfor mange år siden) og håret i en hestehale føler jeg meg ganske vårlig og fin :)

God fredag, og god helg!

Ellen Marie Albertsen sa...

Vasking av leilighet, før jeg gjør meg klar til middag med choiceresepsjonistene i ettermiddag..
Svart lang tunika, med jeans..Kanskje jeg desverre må ta ilse jacobsen støvlene på idag..snøen daler og det blåser.. Høye hæler er jeg desverre ikke så flink med..Så glamour idag..blir nok alt utenom støvlene:p

Ellen Marie Albertsen sa...

God helg forresten!

Løvemunn sa...

Viktigste glamourrekvisitt i dag: gullfargede papirlommetørklær med rosa kirsebærblomster.

Dagens duft er Mitsouko, men jeg kan ikke kjenne den selv. Antrekket er en kjole fra Fifth Avenue Shoe Repair, som akkurat kamuflerer en fremdeles hemmelig kul på magen.

Bipbap sa...

Det flotte vårværet gir den største glamourfølelsen for meg. Jeg synes det åpner seg en helt ny verden når våren kommer. Tror jeg skal gjøre det samme som deg - Rydde snø fra verandaen! Og gjett hvem som har på seg Organza Indecence i dag :D Du hadde helt rett. Den er midt i blinken for meg :)

Ragnhild sa...

Ja, det er fleire bursdagsbarn her i dag - sambuaren fyller 40 - så eg overraska han med glamorøs frukost ikkje minst god TID til å nyta frukosten:-) Om litt skal vi rigga til bord og stolar i lokalet der bursdagsfesten skal haldast (i morgon), men eg satsar på at vi rekk å slappa av med god kveldsmat også. Fredagens glamoureffekt ser altså ut til å vera ekstra god kvardagsmat, og eg klagar ikkje over det:-)

God helg til alle!

MillaCamilla sa...

Sol i Østfold. Ble vekket av baby kl 08 og rakk å dusje idag også før frokost, luksus! Har nettopp trillet en liten tur og dagens glamoureffekt ble en time for seg selv nå til å lage middag og spise litt sjokolade før pappan kommer hjem fra jobb og baby våkner. Helgen byr på besøk av gode venner og ut for å feire bursdag til en venn av mannen:)

God helg til alle.

Elisabeth sa...

Her har det vært glamour fra tidlig morgen av - klokka åtte var denne dama på Nesoddbåten mot tigerstaden :) Helga tilbringes i dette farvannet, og dag har jeg bare sosialisert og fartet i mellom avtaler. Underbare mennesker er definitivt dagens SUPERglamour!

Rød kjole, sorte strømper, sko og kåpe. Kamera i veska, as always. Max Factor på vippene, AmourAmour på halsen, ny leppestift fra i.d. Bare Minerals på leppene (plum etellerannet heter farga). Jeg har spist brunch i Tønsberg, ettermiddagsmåltid på Pascal på Sankthanshaugen og middag på kvelden på Nesodden sammen med verdens potensielt beste kommende sommergjester. Prosjekt FINN2010 har kommet et langt skritt videre :-P

Og helga har såvidt starta bare... Johooo! Dette blir bra!

Populære innlegg