fredag, mai 14, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
På glamourkontoret er det straks klart for frokost. Givenchy-øredobber fra New York + Coco Chanel står for den utvendige glamouren, og fredagsfølelsen - som alltid - for den innvendige. Bittelitt jobbing i helga, og ellers besøk av familie + hagearbeid. Det blir fint!

Hvitveis på bordet etter en liten skogstur i går kveld, verdens minste bittelille stemor i en biiiiiiitteliten vase (min minste saltbøsse), og nå lengter jeg intenst etter at morelltreet skal blomstre. Like før!

Ha en fin dag alle sammen!


18 kommentarer:

Ine sa...

God fredag! Glamouren i dag er sikra ved et besøk på Balanzera - med kremkur og det hele :) Nå spiser jeg havregrøt, og lader opp til en ny lesedag. Har ny mascara fra Gosh på, og hurra! den er akkurat sånn jeg vil ha den (det ser ut som jeg ikke har mascara på).

Nå blomstrer forresten alle kirsebærtrær i Botanisk hage, og det treet med store, hvite blomster også. Husker ikke hva det heter, selv om jeg lærte det i går.

Ha en flott helg, alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Så skönt det var att ha ledigt igår! Det är inte så många som jobbar på den här klämdagen. Därför känner jag mig som en extra ambitiös karriärkvinna som är här på kontoret. Det känns bra!

Jag har rosa v-ringad topp, jeans, en pepitamönstrad kavaj och ett glossigt läppstift från YSL, och doftar gott av Les Fleurs et Ailleurs.

Ikväll skall jag gå på teater, och imorgon på en utställning som jag har längtat efter att se. Och så skall det bli soligt i helgen! Då skall jag sitta i parken och läsa.

Ha en fin helg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

Jeg sparer avsparingen til solrike dager og jobber flittig i dag. Jeg heller mot en litt kortere arbeidsdagen enn vanlig siden det tross alt er langhelg. Litt luksus kan man unne seg.

Casual glam i dag, men skal toppe det hele på fest senere i kveld. Ellers vil helgen bestå av hygge, kos, familie og god mat. Det blir ingen bunad i år, men heller farmors kjole fra 50-tallet.

Riktig god helg og god 17.mai-feiring!

Hermia Says sa...

Tidigt i morse vaknade jag av årets första åska! Nu sitter jag lite yrvaken på jobbet. Det är inte många här heller.

Idag dinglande örhängen inköpta i en butik vid eller i närheten Rue Mouffetard i Paris. Till det en gammal sjömansrandig tröja (som plötsligt blivit modern) och en mörkt turkos kofta. Redo för en dag i biblioteket...

Trevlig helg allihop!

Smake sa...

God morgon!

Her handlar dagane om iherdig eksamenslesing før monstereksamen i neste veke. Heldigvis bestemte me oss for å droppe planane om lesesalen på 17. mai og dreg heller på spontantur heim til foreldra mine i ettermiddag. Byting av lesesal med skrivebordet på det gamle soverommet mitt, mamma si matlaging, mormor og morfar og litt feiring av 17. mai i hembygda med lufting av bunaden, blir som balsam for sjela. Eg gler meg!!! Det kvalifiserer som ei ytterst glamorøs hending denne fredagen for meg.

No sit eg i nattkjole og ullcardigan og skriv på oppgåve medan eg nipper til ein nylaga soyalatte. Livet er i bunn og grunn deilig, så lenge ein minner seg om at verden står også etter eksamen.

fru winther sa...

Jeg og mannen har tatt en ukes ferie og er i Stavanger på besøk hos familien. Det er avslappet, langsomt og kjempeglamorøst <3. Planer for dagen inkluderer spasering i små brosteinsgater, ett og annet kafèbesøk,og så skal jeg treffe en venninne jeg ikke har sett på evigheter for lunsj. DET blir kos, det. Ellers ligger helgen brakk, det er herlig å leve i nuet! Dagens duft er "Love in White" og antrekk, en ennå ukjent, men passelig vårlig kjole. God helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

Glamouren er pysj og snart senga - DET er glamour det. For jeg får sove på dagen siden jeg jobba hele natta :)

Utpå dagen skal jeg ha ha noe halvfornuftig på når jeg skal ned til Gsport og hente min splitter nye sykkel - HURRA! Glamour igjen, i rødt metall:) Helga tilbringes i en blanding av jobb og sykkelturer, tenker jeg... Jeg har vendt tilbake til det som var min signaturduft for noen år siden; Romance fra Ralph Lauren, og ellers blir det mascara fra Estee Lauder og leppestift fra i.d. Bare Minerals.

OG lykkefølelse tvers igjennom. God helg, godtfolk, spesielt glambibliotekaren!

S sa...

Jeg er en av de få som er på jobb, så det føles nokså merkelig. Men desto mer arbeidsro.

Har tatt på meg smykke og parfyme, og nyter at sola og høyere temperatur fremmer vårfølelsen. Skal forsøke jobbe hardt og intenst, for planen er å gå litt tidligere. Må kjøpe støvler til poden blant annet.

Helga skal brukes til så mangt: arbeid i hagen, vasking og pynting slik at huset er innbydende til alle gjestene som kommer 17. mai. I tillegg skal flagg og skjorter strykes, kaker bakes og noen andre småretter lages. Men gleder meg til å holde på med dette, og skal forsøke balansere gjøremål opp mot litt kos. Når det samtidig er meldt godt vær i nord på 17. mai, så ligger alt til rette for ei hyggelig feiring.

Ha ei strålende helg og en fantastisk nasjonaldag!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs FRI-fredag! :) Når jeg så på kalenderen for lenge siden og oppdaget denne flotte lille fredagen så bestilte jeg fri med en gang!

Så jeg stod opp tidlig, lang deilig dusj, god frokost med radio på, kaffe og total avslapning. Sola skinner og vi er på vei til to-sifrede temperaturer!

Foreløpig er det mjukisklær på, men det blir nok en hvit skjorte og chinos etter hvert. Duften er i alle fall på plass, tester ut den nye Un Voyage de Hermes.

Tror det blir lunsj med min mor i byen senere. Ah, ferie!

God helg alle sammen!

koristen sa...

Jeg jobber idag og føler meg derfor usedanlig prektig selv om jeg har litt vondt for å komme igang ;-D

Ytre glamour: Mormor-ring med akvamarin, Coco Mademoiselle på halsen.

Helgeplaner jenteklubb, liten ikea-tur, bestilling av billetter til London, balkong hvis det blir vær, øving på sangene koret skal synge på sykehjemmet 17. mai.

Skulle ønske været kunne bli litt mere glamorøst i hovedstaden! God helg til alle :-)

HildeSofie sa...

God fredag!
På Toten er det grått ute og snufse-vær inne, sår hals og tett nese gjør at glamouren ike akkurat stråler fra meg. Heldigvis er leiligheten nyvasket, og en frisk blomsterbukett står på spisebordet.

I ettermiddag er det en rask dugnad i sameiet, for å shine litt til nasjonaldagen. Ellers er det få andre planer enn å bli frisk som står på agendaen for helgen - ull på føttene og varme drikker i koppen, serie på tv'en og bøker og musikk i umiddelbar nærhet.

Ha en strålende flott helg og 17. mai alle sammen!

Sjokoladepiken sa...

Sitter alene på datarommet og skriver mer eller mindre iherdig på en oppgave som snart skal leveres. Men glamouren tas allikevel vare på i dag; nydelig dobbel latte på vei til skolen, rødt vannmelonsmykke som venter og venter på at det blir varmt nok for sommerkjolene mine, grønt femtitallsskjørt som sitter som det skal med matchende rødt belte. det er ingen som får se det, men jeg føler meg fin Ü

Synne sa...

Jeg skal gå med post i dag, og ser frem til å spre glede i gråværet. God helg til alle!

Sulvis sa...

Dagens glamour er et rart (!), hvitt smykke om halsen, håret i flette og Wildenvey-dikt.

God helg!

Alt godt sa...

God ettermiddag! I dag måtte eg byrje seint, ei migrene tok styringa på første del av dagen.

Men no er eg på plass på kontoret, etter deilig lunch med ei venninne og ein frisk sykkeltur gjennom byen. Dagens glamour er Lancome Aroma Tonic, ein deilig cologne med osmanthus, koriander, ingefær og lime pluss nokre te-notar. Deilig!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fredeleg helg!

wine-fueled narcissism sa...

God formiddag! Etter å ha ligget utslått etter matforgiftning i hele går, fryder jeg meg over å være frisk i dag. Jeg sov leeenge, har drukket deilig te til rundstykkene mine, og koser meg nå med pledd og tv-titting. Bacheloren er levert, og jeg har mer eller mindre ferie, så livet er veldig glamourøst! Bursdags-rosene fra den 9. står fortsatt fine på spisebordet, og i kveld er det middag hos to gode venner. Helgen er tom, herregud så deilig! :)

Fra kontorfronten sa...

For Fra kontorfronten er dagens glamourfaktor å gå tidlig hjem fra kontoret med blomster til balkongen i en papirpose.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter og god helg! :)

Populære innlegg