fredag, juni 11, 2010

Glamorøs fredag

God morgen, alle sammen!
Er fredagsfølelsen på plass? Det er den absolutt her, selv om det skal jobbes noen få timer i morgen tidlig. Korallrosa negler og hvit bluse samt L'Artisans Mechant Loup er dagens ytre glamoureffekter, og drømmen om den perfekte tiramisu danser rundt i hodet mitt.

Her skal det lyttes til perler, teen skal flyte, og regninger skal betales. Feriepengene er kommet! Kredittkortgjelda fra fly+hotell i Berlin i mars kan endelig slettes! Retrospektive feriepenger, mao.

Ha en fin dag, kjære lesere! Gi noen et kompliment, vær vennlig mot alle, inkludert deg selv - lytt til kroppen!

mvh
Glamourbibliotekaren

27 kommentarer:

Britt Åse sa...

G'morgen! Først ute? :D
Dagens duft er Bulgaris jasmin noir, en deilig floriental av grønn friskhet i kombinasjon med gardenia, mandler og "woods"/tonka i sluttfasen. Nydelig i regnværet i dag :D
Helga blir enten fest eller ikke. Glamorøst føles det uansett!
God helg, alle sammen, TGL især!

Alt godt sa...

God morgon! I dag er det fest på jobben, og eg er i komitéen. What else is new? 240 personar vert sendt ut på eit halvannan time langt rebusløp rundt om på Grünerløkka, det blir spennande å sjå om eg har truffe med oppgåvene. Eg tenker at antrekket blir svart, delvis gjennomskinneleg, og at dagens duft blir D&G The One.

Elles blir det marknad i gården her eg bur i morgon, trass i meldt regn. Vi har telt! Det vert bøker, klede, sko og anna moro til salgs.

Ingen andre planar enn å slappe av og samle krefter til den siste veka med jobb før to veker ferie. Ha ei fin helg, bibliotekaren og alle andre som kjem innom her!

Mynte sa...

Regn i håret på veg til jobb, men eg tenker at det betyr lykke!

I dag har eg pynta meg med skjørt og fine øredobbar. I kveld blir det god te, fin musikk og pakking til morgodagens tur.
Kanskje blir det og eit gjensyn med Truffauts "Jules et Jim"!
God helg!

S sa...

Fredag allerede! Tre uker til jeg tar ferie, og merker at jeg har begynt å trappe ned mentalt. Nyvasket hår, en sommerlig bluse og Magnifique fra Lancôme utgjør den ytre glamouren i dag. Innvendig føler jeg en letthet over tegn til en solrik dag, nyttige og hyggelige planer for helga samt vissheten om at feriepengene har ankommet.

Gjøremålene i helga er varierte; teste min nye Wii Fit, male vinduer, prøveoppsett av telt, god mat og vin, og sjekk av sommergarderoben til alle barna. I tillegg kommer min tante og onkel innom for vafler og en koselig prat.

Men nå står arbeidsoppgavene i kø, så jeg ønsker dere alle ei riktig god helg!

frk. Frydefull sa...

God morgen og for et fint innlegg! Ytterlig glamour på denne fronten er armbånd fra min kjære, noen nye farger i ansiktet og godterirosa negler. Prøver en ny duft - Euphoria blossom fra Calvin Klein av alle ting …

Har vært en fin uke, med boklansering hos Kirkens bymisjon og noen fine turer på min fine sykkel som jeg omsider fikk på reparasjon - gleden over igjen å kunne bremse er stor! En deilig helg venter også, og bortsett fra et spennende møte i ettermiddagen er planene få, og det føles fantastisk. God helg!

Lille solflekk sa...

Skal drikke kaffe med en gammel venn i dag. Tror det må være det fineste med denne fredagen :I

Sulvis sa...

Regn på frakken, bølger i håret, og galleribesøk i arbeidstiden. Fin start på helga - ha en fin dag!

koristen sa...

Arbeidsdagen starter med grundig etterslep på grunn av strømbrudd igår, men fredag er det uansett
:-) Hvit topp, polkadot-skjerf og Elizabeth Arden Green Tea-duft.

Helgen ble innledet sommerlig igår med blant annet pasta, hvitvin og Frozen Strawberry Daiquiri på Aker brygge, så jeg skal nok overleve om det blir litt regn!

Mari sa...

Har startet dagen ned sykkeltur, for så å være morgensvømmer i Frognerbadet. Frisk og fin start på dagen!

Planen for helgen er å ta det helt med ro. Lange frokoster, timer på sofaen med en god bok, og kanskje en liten joggetur en av dagene.

God helg!

Christine sa...

Feriepenger her også, kredittkortgjeld her også - men det gir en god følelse å bli ferdig med det!
Regntung dag, men det går fint, om bare 10 dager er jeg i Frankrike - og der regner det jo ikke ;-)
Ellers har jeg på meg duften Reflections av Amouage - ganske frisk sak som passer til dagens vær.
Så begynner jo fotball VM begynner i kveld, og åpningskampen skal sees sammen med et deilig sushimåltid!
God helg til alle!

Anonym sa...

Fredag og hjemmekontor = en god avslutning på uka. sitter i stua med en god bunke eksamensppgaver, p2 på radioen, og regn og fuglekvitter utenfor. fint!

ser fram til en fin helg, med venner, trening, ærender og forberedelser til neste helgs bryllup. ikke mitt eget, altså.

jeg har mekket meg en stor kopp americano og kjenner arbeidlysten trenge seg på!

God helg, damer :D

sol sa...

Stedattera mi fylte 18 i går, og dagen ble feiret med god middag på restaurant. Idag sitter jeg inne og skriver foredrag med fulgesang inn gjennom åpent vindu. Antrekket er sommerlig lett, og parfymen Chanel no 22.
Helgen byr på jentekveld i gata jeg bor i, musikkskolens sommerkonsert (datteren min deltar), og grillfest i hagen hos orkesterdirigenten vår. Får håpe været blir bedre enn metereologene tror!
Gog helg!

Mammadamen sa...

God formiddag,

min duft er kirsebærblomstret fra L'Occitane, i ørene har jeg perler, og av klær et sekstitallsinspirert skjørt i blått fra NoaNoa og t-skjorte med broderte hjerter. Snart blir det lunsj med søsteren, og i kveld fiskewok og chianti.

Glamourfølelsen er definitivt på topp (til tross for at fotball-VM starter i dag ... min mann er fotballfrelst, men jeg ser positivt på det, og tenker at det forhåpentligvis gir meg bedre til til boklesing den neste måneden)!

Jeg ønsker deg en strålende helg, kjære Glamourbibliotekar!

Hilsen Mammadamen

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Ikke en sedvanlig en, her jeg sitter ved kjøkkenbordet i ullskjorte, ullongs og lester. Håret til alle kanter og en sliten hund ved siden av meg. Vi deltar nemlig på brukshundkurs og i dag er dag 3 av 5 totalt. Foreløpig ser det ut til at vi har fått oppholdsvær og en dobling av antall grader, 9 plussgrader! Slå den du :)

Så glamouren består i av å tilbringe utallige timer i skogen i all slags vær (det sludda litt i går) med andre hundegærne. Pølsebiter i lomma og te på thermos. Ull innerst og gore-tex ytterst gjør susen.

Hyggelig med feriepenger, dessverre mye regninger som skal betales her også. Men jeg skal unne meg verandablomster.

Ha ei god helg alle sammen!

Ine sa...

Her planlegges Göteborgtur i senga! Fine vintage- og fikatips fra Glamourbibliotekaren merkes sirlig inn på Google maps. Kjoler og kaffi - her kommer vi! Ellers skal jeg bruke dagen til å gjøre ferdig et storstilt opprydningsprosjekt i leiligheta - jeg er nesten i mål. God fredag og god helg, alle sammen! Og særlig vår flinke glamourbibliotekar! :)

Anonym sa...

Fredag! Helgefølelsen er på plass, og siden det er 12 dager til ferie er også feriefølelsen på plass.
Glamoureffekten i dag er London-gaven fra min mann; B fra Bvlgari. Den passer meg perfekt.
Helgen skal tilbringes litt i båt og litt hjemme med forefallende arbeid.
God helg til dere alle.
mvh SJH

Lene sa...

Idag skal jeg ta mål til brudekjolen min! Det er glamourøst, det :)

Jeg lukter J'adore, har fregner og ny, enkel svart topp med "flaggermusarmer". Herlig!

Lene sa...

Idag skal jeg ta mål til brudekjolen min! Det er glamourøst, det :)

Jeg lukter J'adore, har fregner og ny, enkel svart topp med "flaggermusarmer". Herlig!

peanut sa...

Dagen føles dessverre ikke så veldig glamorøs for min del, hadde håpet å kunne jobbe fullt frem til svangerskapspermisjonen starter, men slik gikk det ikke. Nedtur, men jeg trøster meg med at mannen kommer hjem i dag etter 3 uker på jobbreise, og at hunden synes det er veldig kos å varme føttene mine når jeg likevel må ligge på sofaen :) Ha en god helg!

Hermia Says sa...

Ett sommarregn sprider glamour över min by och alla finklädda studenter som jag cyklade förbi på morgonen.

Vit blus, svarta manchesterbyxor och ett nytt silverarmband som snabbt blivit en favorit är dagens yttre.

Ser fram emot en lugn helg med en intressant bok. Dessutom är kaprifolen snart utslagen!

Trevlig helg!!

wine-fueled narcissism sa...

Fint bilde! Jeg elsker skjeggete menn! :D

Selv om regnet plasker mot vinduene, er humøret på topp. Jeg har har vasket trapper, ryddet kjøkken og hentet klesvask, og nå sitter jeg nydusjet og venter på at te-vannet skal koke. I dag blir det en deilig jasminduftende Tai Mu Long Tzu fra Stockfleths. :)

Dagens blomster er utsprungne røde peoner, en meterhøy hvit rose, og en avskåret orkidé. Glamour- vel, jeg har joggebukse og uryddig hår, men perler i ørene, en fantastisk ny bh fra Triumph, og mest av alt har jeg sommerferie. I kveld blir det kaffekunstutstilling etterfulgt av noen drinker på Fuglen, og jeg har funnet frem kjoler og strømper allerede.

God helg til dere alle!

Fioljenta sa...

Dagen i dag er regntung, men om 3 dager sitter jeg på flyet til Israel, og hva er vel mer glamorøst enn det! Pakking er dog ikke av det kjekkeste jeg kan gjøre...
Kvelden skal tilbringes på avslutningsfest, og da skal jeg få luftet en av mine nydelige kjoler som brukes altfor skjelden. God helg alle sammen =)

Kaisa sa...

Har vært på konferanse i New Orleans hele uka, men i dag er det fri og jeg skal være turist. :) Begynner dagen på Cafe du Monde eller iHop (avhengig av hvor de har pannekaker), og så sulle rundt i denne unike byen. Jeg tror ikke jeg kommer til å rekke halvparten av det jeg vil se på den ene dagen jeg har til rådighet, dessverre.

Antrekk: Silkesinglett over korte cityshorts, joggesko og en kjekk lue (som jeg har tenkt å bytte ut med en stråhatt, må bare kjøpe en først).

I morgen går turen til Seattle, hvor jeg finner min kjære. Det blir det mest glamorøse med hele helgen. :)

Elisabeth sa...

Glamorøs fredag her, men ikke tid til å rapportere før nå :)

Dagen starta med en liten forsovelse, men jeg trengte den søvnen etter å ha rangla veldig mye tidligere i uka. Frisørtimen kl 11 rakk jeg med bare litt forsinkelse, så nå er jeg sommerklar på håret! I tillegg hadde frisøren (!) salg på sminke fra Trocco (?), ettersom det er produsert av/for Sebastian, som nå skal slutte med kosmetikk. To fine lipglosser ble med meg hjem. Helga byr på noe jobbing, ei god bok og forhåpentligvis temperaturer som tillater meg å nyte et glass rødvin på verandaen i morgen kveld, mye mulig med godt selskap.

Og om ei uke kommer sommerens første gjester - STOR stas:)

HildeSofie sa...

Puhh! Endelig helg!
Har løpt rundt meg selv i tre dager, og på et tidspunkt i går tok jeg meg selv i å se panisk på en kollega fordi jeg ikke greide å ta til meg mer informasjon...så nå trengs helgen sårt!

Akkurat nå sitter jeg meg kakao i koppen, fredagsglamouren består i behagelie sorte gevanter og Chanel bak øret. Kjære har besøk av en kameratgjeng for planlegging av utdrikningslag for en stakkar som lever i lykkelig uvitenhet om ymse sprell han har i vente.

Morgendagen byr på markedsdager i vårt lille totensentrum, og jeg har tenkt å ta en tur og snuse på folkelivet. Kvelden byr på bursdagsfest for gode venner, og søndagen skal brukes til å gjøre minst mulig, og lade batteriene til noe som sikkert blir en vel så hektisk uke.

God helg!

Kristin H sa...

Det bildet illustrerer akkurat min mood for tiden... bryllups planer:) Ha en herlig helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapporter alle sammen! :) Riktig god helg!

Populære innlegg