mandag, august 16, 2010

Dag 1


God morgen! Dag 1 i utfordringsuka! Mitt valg ble de fine sandalene jeg kjøpte på Capri for snart to år siden, som jeg ennå ikke har brukt. Det slo meg akkurat at de passer til en lang selskapskjole jeg har, så de skal innvies i et kjærlighetsselskap (det stod så i invitasjonen) på Ekebergrestauranten om halvannen uke - men jeg prøvekjører dem i dag!

De er kjøpt hos skomakeren som lagde sandaler til Maria Callas og Jackie Onassis - om ikke håndsydd av han selv (han er nok ikke lenger blant oss), så i allefall av hans etterfølger. Er det rart jeg ikke har våget å bruke dem? Men det er jo nettopp dette jeg forsøker å motarbeide ved å gi meg selv (og dere) denne utfordringen, så i dag pryder de altså mine føtter.

Nå er jeg spent på hva dere har valgt ut!

24 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Jeg bruker flittig, så det er ikke lett. Men i dag har jeg altså tatt på et strøk av en perfekt lyserosa neglelakk, der flaska er nesten helt tom og jeg ikke får tak i den lengre. Har liksom spart litt på siste resten :)

Noen har sandaler i dag, andre hadde ullvotter på vei til jobben, huttemegtu!

Kaisa sa...

Dagens "dette burde jeg bruke oftere" er smykker fått av min kjære. Bruker de bare når jeg skal pynte meg, men vet at han liker at jeg bruker de til hverdags også. :)

Nanne sa...

De var utrolig lekre! Jeg var så trøtt i morges at jeg glemte hele greia, men kommer forhåpentligvis sterkere tilbake i morgen:)

S sa...

Jippi - akkurat dette prosjektet var ute av tankene mine i morges, men jeg tok på meg et smykke (litt langt og mye bling) som har ligget lenge i skuffen. Ser først nå at det er av merket "Nora", og selv om det er uvant så føles det nokså greit. Har fått komplimenter for det også. :-)

Sjokoladepiken sa...

Jeg har tatt på meg en bluse som oldemoren min har brodert. bruker den så sjelden, litt fordi jeg er så redd for den og litt fordi den har en litt underlig passform (oldemor var flinkere til å brodere enn å sy...). Men den er så vakkert brodert og fortjener absolutt å få komme ut litt oftere! Takk for påminnelsen :)

house of hopen sa...

Så lekre sandaler, kan tenke meg du føler deg fiiiiin!
Det er så koselig å følge bloggen din og moro å lese om deg i Aftenposten!
Har allerde tenkt på utfordringen din. I dag bytter jeg ut en gullring på venstre hånd med to lekre sølvringer på ringefinger og en leddring på langefingeren. Jeg skal på bytur med eldstemann som begynner i 1.kl på onsdag. KOSEDAG på oss to siden jeg har fri i dag. Ha en stålende mandag i lekkert skotøy!

Beste hilsen fra Solveig, kona til glamorgemalens fetter....

Ingrid sa...

I dag blir det glamour på lesesalen med smykker jeg har fått av mamma. Jeg liker dem så godt men glemmer å gå med dem. Ett lite gullhjerte jeg fikk til 25-årsdagen min, en gyllen rose på hvit emalje.

Bra tiltak glamourbibliotekar!

Glamorous Scientist sa...

Min favorittutfordring! Var ikke helt forberedt i dag, så da slenger jeg på meg en kasjmircardigan til mitt ellers så hverdagslige antrekk. Vips, så retter man ryggen litt ekstra :) Hm, kanskje jeg tar på et par fine øredobber fra et marked i London også?

Jenny B sa...

Vilka jättefina sandaler!

Jag har plockat fram en fin sidenscarf i ljusrosa med mörkrosa kant och fina blommor på. Det är litet svalt på kontoret, så det känns både bra och vackert att ha den på sig.

Fruen sa...

Nydelige sandaler - så bra at flere får se dem på en vanlig hverdag!

Jeg glemte jo hele utfordringa *grumf* så nå må jeg kanskje finne på to ting til i morra? :-)

Barefoot contessa sa...

Glamoureffekt for dagen er en blå cocktailring som glitrer når fingrene fyker over tastaturet under innspurten på masteroppgaven.

Fint med noe glamorøst etter en lang periode med pysjamasbukser som skriveuniform:)

Henriettes blogg sa...

Fine sandaler!
Jeg er en jevnlig leser av bloggen, men abonnerer på den på rss på iphone, og da er det ikke så lett å kommentere. Men, jeg husket faktisk utfordringen i mandagsmorra-ørska! Det ble et hjerteformet, grønt emaljert smykke fra A&C som jeg har fått fra svigermor! Da jeg fikk det tenkte jeg at det ikke var helt meg, men egentlig er det veldig søtt! Og passet tilfeligvis bra til dagens antrekk :)

Camulen sa...

Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din, og jeg elsker den!

Jeg hadde glemt utfordringen, men løp nå opp og tok på meg et armbånd og et kjede en av guttene mine har perlet til meg på skolen. Det er ikke så verdifullt materialistisk sett, men det er så vakkert laget med nydelige "glassperler", og gjort av en gutt med et hjerte av gull. Jeg er ikke så flink til å bruke smykker til hverdags, men nå skal jeg jammen skjerpe meg litt. :o)

Fiona sa...

dette er morro.. jeg fant frem siste rest av en deilig blomstrete perfume fra laura ashley.

Glamoursjefen sa...

Mitt bidrag til ukens utfordring er at jeg fant frem en lekker svart BH med broderte roser som jeg nesten aldri har brukt. Uvisst av hvilken grunn. Den er både fint og passer perfekt!

Nå skal jeg rydde litt mer og finne flere ting frem fra glemselen som er supre.

Takk for dytten, kjære Glamourbibliotekar!

Anonym sa...

Den første runden med dette fikk meg til å tørre å bruke diamantøredobbene og perlene mine "til hverdags" uten å være redd for å miste dem eller se for pynta ut.
I dag har jeg drista meg til å brue et par gulløredobber som jeg ofte føler meg litt for pynta når jeg bruker. Men sammen med olabukser og en rosa topp ble det ganske fint! Og i morgen skal jeg lufte gullhjertet min far ga min mor i forlovelsesgave, og som jeg fikk da jeg flyttet hjemmefra. Er redd for å miste det, men synd om det skal bli liggende i skuffen av den grunn!

Sara sa...

Åh! Med stor mage er det ikke så lett å ta denne utfordringen til klesskapet, men i morgen skal jeg dukke ned i smykkeskrinet!

Anette sa...

Dagens utfordring gjemmer jeg til kvelden. Da skal jeg nemlig ta frem min vakre, rosa silkenattkjole. Så deilig og sval å sove i og et plagg jeg absolutt burde bruke oftere! Klem fra Anette :)

Anonym sa...

Jeg tok på meg smykkene jeg fikk til 30 årsdagen min i fjor og som jeg alltid synes er for fine til hverdags. Men de passet helt fint til jeans, tunika og lilla pensandaler!

Camilla Simone sa...

Tok fram t-skjorta jeg har spart på, for den var for fin til hverdag. Men nå består livet av hverdag og jeg har ikke angret et sekund i dag.

Fine sandaler, skjønner godt at du ikke har turt før nå.

Glamourlektoren sa...

I dag ble det mammas konfirmasjonssmykke fra ca 1950, i svart og hvit emalje. Ble fint til hvitt og sort antrekk! Fikk mange hyggelge kommentarer fra kolleger som sikkert synes at det er fint at jeg varierer litt..! Har en tendens til å bruke de samme smykkene i lange perioder av gangen.

Nydelige sandaler som det sikkert var morsomt å lufte litt!

Frøkna sa...

Jeg fikk endelig satt i batteri på på den svarte og stålfargede D&G-klokken som jeg fikk av min mor. Liker den så godt, og har ikke sett andre som har den, men er ikke så flink til å bruke verken armbånd eller klokker til vanlig (det sistnevnte er muligens et savn hos venner&familie). Men nå gikk den igjen, og jeg gikk med den hele dagen :)

fairyTale sa...

Et hjemmelaget perlesmykke med svarte og glassblanke plastikkperler. Tror det er kusinen min som har laget det en gang. Fint i alle fall :)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Nesten-tomme flasker av ting som ikke finnes lenger.. gjett om jeg kjenner til dette :)

Kaisa: Bra idé!

Nanne: Gjør det!

S: Se der, komplimenter! :) Det er alltid hyggelig.

Sjokoladepiken: Så fint med oldemorbluse!

Solveig: Hei, så hyggelig at du kommenterer! Grattis med egen blogg! :)

Ingrid: Høres veldig fint ut.

Glamorous Scientist: Nemlig, man retter seg opp :)

JennyB: Det høres kjempefint ut! Jeg har sett dine mange vakre skjerf!

Fruen: Bare kjør på!

Barefoot contessa: mm... høres lekkert ut.

Henriette: Good for you!

Camulen: Takk for det! Perlekjeder laget av små hender er gull verdt. Et sånt smykke var en av mine effekter første gang vi gjorde dette :)

Fiona: Det står det respekt av!

Glamoursjefen: Bare hyggelig!

Anonym: Tell me about it - jeg har mistet et diamantanheng, og vet hvor sørgelig det er... men man kan jo ikke la dem ligge i en skuff heller, da har man jo ikke noe glede av dem.

Sara: God dykking!

Anette: Åh, høres deilig ut!

Elisabeth: There you go!

Frøken Fryd: Livet består helt klart av hverdager!

Glamourlektoren: Oi, et ekte klenodium!

Frøkna: Bra! Venner&Familie er sikkert fornøyde :)

Lille Solflekk: Høres fint ut!

Populære innlegg