søndag, november 21, 2010

Følg med, følg med!

Hvis det hersker tvil, feier jeg den herved av banen: SELVFØLGELIG skal jeg lage en julespilleliste for dere! Skulle bare mangle. Vi venter bittelitt, det er fremdeles en uke igjen av november. Men så! Og jeg garanterer at den blir kvalitetssikret på alle måter. (Vil dere heller høre Bettan synge "Deilig er jorden", får dere oppsøke nærmeste kjøpesenter - for der er de godt i gang allerede).

Så følg med!

13 kommentarer:

Jorid sa...

Om du "enabler" spotify social er det lettere å følge med når du lager spillelister. Siden vi da kan legge deg til vennelisten og gå inn på en "profilside" med alle spillelistene du har laget.

(Bare et tips altså :) )

Kaia sa...

Gleder meg!Men du;kan du være så snill å hjelp meg:)? Jeg trenger et tips til noe bra musikk å høre på,mens jeg leser til eksamen..Jeg har hørt at å høre på musikk mens man leser,skjerper konsentrasjonen?!Herved må det prøves.Jeg kunne tenkt meg klassisk musikk,gjerne klaver!
Vh Kaia

Anonym sa...

Gleder meg allerede!!!

Glamourbibliotekaren sa...

Jorid: Aha, takk for tipset.

Kaia: Her er et glamourspørsmål som handlet om nettopp dette. Og her er noen generelle tips. Og noen til. Jeg vet ikke om alle linkene i disse tre postene funker lenger, men du kan jo søke opp platene på f.eks. www.mdt.co.uk - en bra butikk med god service. Aktiv Klassisk som jeg nevner i disse postene, er dessverre nedlagt.

Anonym: Med god grunn! :)

Line sa...

Flott, jeg gleder meg til både julespilleliste og adventskalender. :-)

Leila sa...

Takk for at du ikke starter julen før i desember. Ser frem til julemusikk fra deg, i fjor oppdaget jeg en julesang jeg aldri hadde hørt før der, som er ble min all-time fave - så takk for det!:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Line Jannik: Bra! :)

Leila: Så morsomt! Hvilken var det?

Leila sa...

"Someday at Christmas" av Stevie Wonder:-)

Glamourgrammatikeren sa...

Ah - gleder meg til kvalitetsjulemusikk!

Anonym sa...

Fantastisk!
Jeg gleder meg allerede.

Anonym sa...

Min julefavoritt-lp har jeg lånt bort til noen jeg ikke husker hvem er. De har i hvert fall god smak siden de ikke leverer den tilbake... Det er julemusikk komponert og arrangert av Michel Legrand, med London Symphony Orchestra, Rampal på fløyte og Lagoya på gitar. Den er umulig å få tak i. Argh!

Glamourbibliotekaren sa...

du finner den på eBay!!

beamer sa...

Jeg tillot meg å tyvstarte på desember i dag, og snurret i gang min kjære, kjære "It's snowing on my piano" med Bugge Wesseltoft...

Jeg har lenge vært på jakt etter en cd til årets 11 andre måndeder med like "varsomme" pianotoner, og kastet meg over linkene du ga Kaia over her... Men går meg litt bort i alle forslagene ;-) Kan jeg "mase litt" og spørre hvilken av dem du mener ligger nærmest "snowing on my piano"?

Populære innlegg