fredag, desember 31, 2010

Årskavalkade 2010 - juli-desember

I juli levde jeg et slaraffenliv. Jeg feiret bursdagen min med gode venner rundt et langbord i hagen. Hjerteformede skyer på himmelen da Al Green sang i Bjørvika. Jeg dinglet i min nye hengekøye og leste Beatles for første gang på 15 år. Og dro til fjells.


I august dro vi på pensjonatferie til Orust, med en sving innom Fiskebäckskil. Og siste helg i ferien ble i sin helhet tilbragt i hengekøya - også var sommeren over.


Med september kom høsten, og jeg kjøpte verdens fineste skrivemaskin. I morelltreet lyste stadig lyktene da mørket kom. Og jeg ble lykkelig eier av en fin rød Kurér.




I oktober hadde jeg en nær-Prince-opplevelse (fire meter unna?), og drakk te i København. Jeg plukket inn årets siste buketter fra hagen, og hadde besøk av rådyr. Dessuten gledet jeg meg over det nye nisjeparfymeriet i Vibes gate!



I november kjøpte jeg opp halve bokmarkedet til Lions. Hagen ble stelt for siste gang før snøen kom. Og jeg forberedte meg til desember med å få denne kule adventskalenderen!



Nå i desember har jeg mest sittet ved dette bordet - vårt "nye" spisebord, arvet av mine foreldre som kjøpte det på 60-tallet. Istedet for julekonserter ble det A-ha-konsert + releasekonsert for den nye plata til Glamourgemalens band. Og Nobelkonsert med Barry Manilow! En liten tur til Göteborg ble det også tid til, før vi feiret jul med slekt og venner.

Og det var 2010, meget kort oppsummert.

1 kommentar:

Snosen sa...

Takk for all inspirasjon i året som har gått! Fin årskavalkade :)

Populære innlegg