torsdag, desember 23, 2010

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 23


Nå, hvordan ligger dere an? Hogger dere juletre i skogen med snø opp til midja? Slakter dere griser? Skurer dere gulv og vasker vinduer for fullt? Er det dagen for å rulle duker og pusse messing? Banke matter? Bone gulv? Koke sylte? Steke fattigmann til luftveiene tetter seg av smult? Fyre opp i den iskalde penstuen som er avstengt resten av året? Feie trappa med ny flunkende ny hjemmelaget sopelime av bjørkeris? Rulle opp håret i krøllspenner og leggevann?

Jeg håper alle slipper et høyt stressnivå i dag! (selv om det kanskje var noen som fikk doblet pulsen akkurat nå; "Oi, sopelimer har jeg glemt! Krøllspenner, hjelp, hvor er de?? Penstua - hvor i all verden er den??")

Kos dere, senk tempoet, pust litt. Jul blir det uansett!

Selv har jeg og min elskede gjort én ting hver på lista over (og det er hverken slakting eller krøllspenner) - og snart begir jeg meg ut i diverse småærender - nynnende på juleperlene i Radio Glamourbibliotekars julespesial. Vi får gjester i jula og det er fremdeles et par ting å ordne.

I'll wash my hair with snooooow...

Og i musikkbloggens adventskalender handler det om ulike tradisjoner.

(p.s. bildet er fra tidligere år - her pyntes treet vanligvis i kveld eller i morgen formiddag)

10 kommentarer:

Elin sa...

Stresse? Nei, det driver jeg ikke med. ;-) Gjorde unna julegavehandelen på under fem minutter på lørdag, har ikke pyntet og tar det hele med stoisk ro. :-)

Ida Victoria sa...

Jeg har holdt juleforferedelsene fullstendig stressfrie. Jeg har sagt til meg selv at jeg bare skal kose meg, og rekke det jeg rekker. Og det har funka helt fint :) Og har har da fått gjort det jeg vil allikevel - har bare ikke satt lista så høyt!

Jenny B sa...

Jag har två julklappar kvar att köpa idag, men i övrigt tar jag det lugnt. Det skall bli så skönt att ha ledig tid till att läsa, gå på bio och på teater!

Jag önskar alla en fridfull jul!

Eva sa...

I dag har jeg bursdag og har pyntet juletreet!

Synne sa...

Her er det gaveutveksling og kaffe og juleker som gjelder. Åhhh, hjemme til jul!

Synne sa...

Oi, "julekaker" var visst ikke så lett å skrive. De er veldig lette å spise, da.

Anonym sa...

Hurra, julespilleliste!Den skal få snurre og gå under middagen i morgen - tusen takk!

Kaisa sa...

Litt igjen å gjøre, men lar være å stresse. Få ting som MÅ gjøres ferdig, men det blir fint med fri.

sol sa...

Lite stress her. Jeg velger å gjøre en god del til jul, men jeg storkoser meg med det fordi jeg så inderlig liker å pusle hjemme. Nå står julegrana her og glitrer etter samarbeid med mann og barn. I natt flytter smånissene inn i pepperkakelandet vi har kreert, inkludert en skøyteis; blått glass med melisdryss...og i morgen er alt på plass når ungene står opp. Hihi.
Ønsker Glamourbibliotekaren - gledessprederen - av hjertet ei vakker jul!

Glamourbibliotekaren sa...

Godt å høre at dere har det bra og ikke bryter ut i panikk! :)

Populære innlegg