fredag, april 13, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!

Tidlig morgen på glamourkontoret, Radio Glamourbibliotekar 17 strømmer ut av høyttalerne, og med perler i ørene, røde lepper og Chanel No.5 hilser jeg dere velkommen til Glamorøs Fredag! Forvokste og bustete hestehov i en bitteliten vase pynter opp bordet mitt her, og teen trekker.

Fint med kort uke, og snart er det mai med et par fridager her og der. Og sommertid, tenk på det! Tipper flere av dere jobber i staten og kan gå hjem kl. 15 om en måneds tid?

Ha en fin dag alle sammen!

P.S. Det kan hende det dukker opp en Radio Glamourbibliotekar 18 i løpet av noen dager. Stay tuned!

24 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Tidlig på han som vanlig her også. Drikker kaffe og knatrer på tastaturet med blodrøde Essie Wicked negler. På tide å bli flinkere med velstelte negler, var i en så god stim her tidligere, men har slurvet mye i det siste. Duften er Estee Lauder Bronze Goddess. Hodet er dessverre veldig tungt, håper det gir seg snart.

Skal i alle fall ta tidlig helg ved å starte med en frisørtime. Det er glamorøst det! Spesielt når det er veldig lenge siden sist. Muligens litt dristig å dra til en helt ny frisør, på en ny salong på fredag den 13. Men pyttsan, jeg bryr meg ikke om sånt.

Helgen er åpen og fri for planer. Lyst på god mat, loppemarket, tur i marka og mye kos. Så får vi se hva som skjer.

Ha en fin helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Litt mindre glamour i dag enn planlagt, på grunn av syk frisør i går, men det tar jeg igjen over helga:) Foreløpig er jeg ikke så glamorøs at det gjør noe - har tatt morgentur med den firbeinte og skal nå i gang med å vaske huset skikkelig.

Etterpå skal jeg ha på meg jeans, hvit skjorte og lilla v-hals-genser. Jeg har nyss sluppet opp for den siste tids yndlingsparfyme (AmourAmour fra Cacharel), så jeg mistenker at det blir India Hicks Island Living fra Crabtree&Evelyn som skal prege halsen i dag. Neglene vil komme i jeansblått fra Essie, leppene blir røde med Chanel Rouge i fargen 'Intuitive' og vippene blir mørkebrune med Max Factor.

Helga skal brukes til litt jobb, litt admin-saker og forhåpentligvis også litt utendørs. Klem til Alt Godt, og gode helgeønsker til både vertinna og gjestene her inne!

HildeSofie sa...

Riktig god fredag morgen!
Her startet også dagen tidlig, med en styrkeøkt, og nå er jeg på plass på hjemmekontoret med te i koppen og nrk på radioen.
Er fortsatt sveisen på håret etter klippen før påske, og jeg har aldri fått så mange komplimenter noen gang som etter at jeg lot frisøren eksperimentere litt. Hyggelig! :)

Planer for helgen, som tilbringes alene hjemme: en liten tur til nærmeste by for å handle litt, nå er alle buksene mine så slitt at jeg faktisk ikke kan ignorere det lenger... Ellers blir det lesing av pensum, noen turer ut i frisk luft, og sesong 2 av Mad Men (jeg liker best å starte på serier når de har gått en stund, for da kan man se flere episoder av gangen).

God helg til alle!

Mynte sa...

Etter frokost, kaffe og morgenstell var det ut i den kalde vinden for å få minstemann til å sove i vogna.
Jeg hadde NRK Gull på ørene for å gjøre turen glamorøs!

Nå er jeg inne igjen med sovende barn og roser i kinnene. Oransje bukse, rød genser og nyvasket hår i hestehale. Snart venter en kopp te, litt sjokolade, Aftenposten og DN.

I helga blir det loppis, turer, pizza og mange aviser! God helg!

Frøken Desibel sa...

God morgen!

Her ble også dagen startet med en styrkeøkt samt litt løping etter toget. Har på fin og behagelig kjole og dufter av Chanel Chance Eau Fraiche.

Kvelden har to potensielle alternativer, begge fine alternativer, og avhengig av hvilket det blir kan det hende det blir en turboshoppingrunde etter jobb.

Ellers er det bursdag for en liten krabat med kakebaking som står på programmet, samt noen treningsøkter og klargjøring av sykkelen før årets sesong sparkes i gang.

Ha en flott helg alle sammen:-)

Anonym sa...

Det er fredag! Og her er hverdagsglamouren oransjerød genser til ny kort tøff rød frisyre fra helt ny frisør. Deilig å starte våren med farger og nye impulser!

Og det fineste av alt er at etter en lang trist høst med kjærlighetssorg som jeg delte litt om her, så har jeg for et par måneder siden møtt verdens fineste mann og alt kjennes perfekt, en ganske uvant og nydelig følelse. Lykke! Må jo også deles ;)

Ha en strålende helg alle sammen!

Silje sa...

Hei!
Her startet dagen med litt åndelig føde, etterhvert blir det en styrkeøkt og forelesning. I dag blir det sykkeltur nedover - jippi! Satser ellers på en god helg med kjærestemannen, yoga, loppis, trening og litt vennebesøk.

ps. Essie har virkelig gjort det mye enklere å få til neglelakk-legging. Akkurat som om lakken selv jevner seg ut. Praktisk for en litt rastløs neglelakk-legger! Kanskje det må bli en ny rød Essie snart! ;)

God helg alle sammen!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen.

Sov litt lenger enn vanlig i dag, men tror kanskje jeg bare endte opp mer trøtt enn før.
Men, jeg har huska å glamme meg opp litt med røde lepper og god parfyme, det hjelper.
I helgen skal jeg sove litt ekstra, kose meg hjemme, ta en tur på loppemarked og cafe med en venninne og endelig få lest ut bøkene som ligger som dårlig samvittighet på nattbordet.

Riktig god helg! (og ja, jeg GLEDER meg sommertiden starter, takk for påminnelsen).

Stine Arkeologine sa...

I dag hadde jeg planlagt en rolig start, men da minstemann tittet ut av vinduet klokka halv sju og så at gulrota på snømannen vår hadde falt av gikk det ikke helt slik... På to sekunder var han på vei ut i pysj og cheroxer for å ordne opp, og det var bare å løpe etter. Gulrotnesa kom på plass, og vi tidlig på jobb og i barnehagen. Så får vi tidligere fri isteden! Det ble lite tid til å gjøre seg glamorøs, men jeg har i allefall min nye parfyme på (Versace Yellow Diamond, som jeg fikk i gave og liker bedre og bedre) og hører på den fantastiske stemmen til Susanne Sundfør (ikke den enkleste musikken å arbeide til, men det er jo fredag!).

God fredag og helg alle sammen!

Britt Åse sa...

God morgen fra hjemmekontor her også. Jeg svetter over en foredrag og kjemper med tendenser til å stikke av mentalt. Det går nok.
Antrekket er det nye chic (leser jeg på nett), nemlig pysj og frisyren "bed hair"-style. Jeg setter prikken over i-en med en dæsj Ambre fra Mona di Orio Les Nombres d'Or, så har jeg noe velduftende fram til ut-i-verden-dusjen. :-)
I helga blir det bursdagsfest, hagearbeid om været tillater slikt, og forhåpentligvis noen turer i skogen.
God helg til alle, Glambibl i sær.

Ina sa...

Drikker ferskpresset appelsinjuice og leser Knud Thomsens Klokken i Makedonia under en parasoll i sola på sør-Kreta.
Det er glamorøst, det!

Ha en god helg!

koristen sa...

Deilige fredag! Grålilla tunika over jeansene, og et polkadot-skjerf i passende farge. Perler i ørene, Chanel BAK ørene. Mye Essie her ser jeg, morsomt, dagens farge for meg er muntre Jam'n Jelly :-)

Helgen er foreløpig planløs, men den kommer til å inneholde mye hardt tiltrengt glamorifisering av heimen. Føler jeg meg modig blir det en tur innom loppemarkedet på den lokale skolen. Loppemarked er gøy, men det er litt mange skumle damer der, sånne med målbevisst blikk, kjappe føtter og harde albuer.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Synne sa...

God fredagsformiddag! Dette er kanskje en ulykkesdag for de overtroiske, men for meg er det min kjære lillesøsters bursdag. Vi bor sammen, så dagen begynte med en liten kaffe-og-kake-og-gave-på-senga-session. Veldig koselig, så klart, og i kveld blir det feiring med besøk og boller og brus. Jeg har kjole og lillarød leppestift på, og er klar for helg etterhvert! God og glamorøs fredag til alle!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!

Travel dag på kontoret og i skranken, men stemningen er god :-)

I dag har jeg chai latte i koppen, Daisy bak ørene og selv om antrekket er forholdsvis hverdagslig har jeg innerst splitter nytt undertøy :-) Det føles ekstra glamorøst....

I helgen skal jeg pusle hjemme og ta livet med ro,- og gleder meg til 16-åringens teaterforestilling som har premiere lørdag. Det er en krimkomedie som hun gleder seg til å få vist seg i, selv om hun synes at barten hennes kiler litt i overkant :-)

God helg til alle her inne!

Line sa...

På en fredag med masse forskjellig vær, snø, reg, glimt av sol, og snøslaps gjelder det å finne fredagsglamouren der man kan. Jeg har grønn tunika med store beige blomster og nye småsko som i alle fall kan brukes inne.Trøsten er å se på kalenderen at om en måneds tid kan jeg med stor sannsynlighet regne med at det har blitt en slags vår her også. På skranken ligger blant annet planene for kategorisering som må være klar før sommerferien. Når elever og lærere er ute av huset begynner jeg å flytte bøker:-) Spørsmålet jeg holder på med fortiden er bestemmelsen om hvor de skal flyttes innbyrdes. Dette er spennende- og litt skummelt!
Men snart er det helg, to tantunger kommer på overnatting fra i dag til i morgen så jeg tenker på hva vi skal finne på å gjøre. Og så håper jeg de legger seg ikke altfor sent slik at det kan bli tid til en skypeprat etterpå- Ha en flott helg til glamourbibliotekaren og alle dere andre.

Maren sa...

Jeg er så glad det er fredag! En favorittkjole er på, teen er på plass i koppen ved siden av meg, og jeg gleder meg til det jeg skal gjøre i kveld. Nemlig ingenting! Passer meg helt perfekt. God helg!

Alt godt sa...

God ettermiddag! ja, denne fredagen kjem vel med, har eit lite søvnunderskot som eg vonaleg får teke att i morgon.

Dagens glamour er først og fremst sol på pulten, florlette kontorgardiner klarer (og skal) ikkje stenge den ute. Deilig! Men inne er det kjøleg, så kontorstrikkejakka har komt på. På halsen har eg Belle d'Opium.

Helga blir innhaldsrik, i kveld veit eg ikkje heilt kva som skjer. Kanskje blir det heimekveld, kanskje blir det quiz. I morgon får vi fransk besøk, vi har invitert ein fransk journalistvenn som er her i høve ABB-saka på norsk buffet. Då må eg produsere potetball, varme opp rømmegraut frå Tine og servere andre særnorske delikatesser. Eg er spent på om det fell i smak.

På søndag er det hagemesse, eg skal stå ettermiddagsskiftet på stand samt å rigge ned. Samtidig er det visning på kjæresten si leiligheit i Frydens gate på Carl Berner. Spennande, det og!

God helg til vertinna og alle som stikk innom, lykke til med kjærleiken til den anonyme anonym, og stor klem til Elisabeth i nord. <3

S sa...

God fredag!

Dagens glamour er nok mest innvendig i dag, selv om jeg har tatt på meg litt ekstra pent hverdagstøy. Følelsen av fredag og helg gjør at jeg kan sette inn et ekstra gir de siste timene av arbeidsdagen. Har for mye å gjøre på jobb, og presset avtar ikke - snarere tvert i mot. Men jeg prøver å holde helgene "hellige" i forhold til å jobbe ekstra da. Så det betyr at jeg kan se frem til fri og avslapping. Vet ikke helt hva helga bringer, noe avhenger av vær og føre. Akkurat nå er det slaps og tåke langt ned i fjellene, noe som ikke innbyr til særlig annet enn å være innendørs... Mulig det blir en liten shoppingrunde. Trolig også en del husarbeide - har jo flere prosjekter som venter på å komme i gang.

Ønsker alle en riktig god april-helg!

S

S sa...

God fredag!

Dagens glamour er nok mest innvendig i dag, selv om jeg har tatt på meg litt ekstra pent hverdagstøy. Følelsen av fredag og helg gjør at jeg kan sette inn et ekstra gir de siste timene av arbeidsdagen. Har for mye å gjøre på jobb, og presset avtar ikke - snarere tvert i mot. Men jeg prøver å holde helgene "hellige" i forhold til å jobbe ekstra da. Så det betyr at jeg kan se frem til fri og avslapping. Vet ikke helt hva helga bringer, noe avhenger av vær og føre. Akkurat nå er det slaps og tåke langt ned i fjellene, noe som ikke innbyr til særlig annet enn å være innendørs... Mulig det blir en liten shoppingrunde. Trolig også en del husarbeide - har jo flere prosjekter som venter på å komme i gang.

Ønsker alle en riktig god april-helg!

S

Louise sa...

Dagens glamour her i huset er Burberrys Weekend og et stort glass rabarbrasaft fra Askim fruktpresseri!

Anonym sa...

En solrik fredags ettermiddag er starten på en fantastisk helg. Med skjørt, påskegul genser , ørepynt og duften av play fra givenchy gikk arbeidsdagen som en lek. Akkurat nå ser jeg frem til after dinner- teen fra pukka og en god bok. God helg! /Stine

Anonym sa...

Etter en gå-påske - dvs The Dales Way på the moors i Yorkshire - er det deilig med prosecco i glasset og feel good kjole i bambusmateriale. Pub, øl og engelsk frokost i en uke krever stålnerver. .mette

Anonym sa...

hvor får man tak i klær i bambusmateriale, tro?

Anonym sa...

Bandera Organic selger klær laget av bambus. Utrolig behagelige å ha på. .mette

Populære innlegg