torsdag, april 26, 2012

Vakre også i regn

Min fine hvite stjernemagnolia er i full gang. Og snart skal det bli pent vær - da kommer nok morelltreet etter når som helst! Blomstrende trær, det finnes knapt noe vakrere. Jeg går og drømmer om hvilke jeg skal plante i hagen de nærmeste ukene. Japansk prydkirsebær leder an. Gullregn kanskje? Blåregn? Flere syriner? I helga går turen til ymse planteskoler. 

7 kommentarer:

Synne sa...

Jeg setter større pris på vårblomstringen for hvert år som går!

Marianne sa...

Litt morsomt, vi har nettopp bestemt oss for å plante japansk prydkirsebær i et nyanlagt bed :) De er vakre i blomst.

Maje sa...

Jeg har et par blomsterbed som jeg snart skal "vårplante" noe i, men jeg er ikke så dreven på hagearbeid, så jeg vet ikke helt hva jeg skal sette der.

Kanskje du eller andre lesere kan foreslå noe? Det er ganske solrikt på stedet og kan nok bli temmelig varmt. Jeg bør ha noe som er enkelt å stelle og som ikke krever veldig mye vann. Forslag??

U9 sa...

Høres herlig ut. Jeg koser meg med en liten klynge blåveis og fire utsprungne hvitveis lunt innved murveggen, men i skyggen bak huset er det ennå en meter sne.

Stine Arkeologine sa...

Utrolig vakre! Misunner dere klimaet sørpå! Her kjemper påskeliljene en tapper kamp om å nå fram til 17. mai. :-)

(Kan jeg spørre om noe: holder på å bestille plater og husker at du anbefalte en i kommentarfeltet for noen uker siden som jeg gjerne vil kjøpe, men nå står det helt stille og jeg finner den ikke igjen. Husker du hvilken plate det var? "Nydelig" sa du iallefall! ;-)

Stine Arkeologine sa...

Ny gjennomgang - fant den! Det var: "Philippe Herreweghes splitter nye innspilling av Messe i h-moll, BWV 232, med Collegium Vocale Gent. Utgitt på Phi / Outhere sent i 2011. Himmelsk!".

Gleder meg til å høre den!

Anna sa...

Nydelige! (Og kanskje de er det nettopp pga av regnet) De minner meg litt om San Francisco hvor de var over alt da jeg var der i forrige månede...

Populære innlegg