torsdag, juni 07, 2012

Forsommerfavoritter fra iHerb

Det er ikke noe å legge skjul på - store deler av mitt baderomsskap inneholder produkter fra iHerb, denne postordregiganten som jeg ser for meg som et slags kosmetikk-IKEA ganger tusen, med hylle på hylle på hylle av økologiske lekkerbiskener. (Og med verdens kjedeligste grensesnitt på websiden.) Av og til får man følelsen av at mailen med "your order is shipped" kommer i det øyeblikket man klikker "confirm payment". De er så kjappe. I går fikk jeg en pakke med en ENORM flaske (en kilo!) av min og mannens yndlingsbodylotion, Lavender hand & bodylotion fra Avalon. Den bør rekke til hele sommeren.  




Denne kremen fra MyChelle har jeg også blitt begeistret for. Fuktighetsgivende og lett, til tross for "Deep repair"-påskriften. 





Disse Monoi Tiki Tahiti-oljene er sol og sommer på flaske. Man påfører dem når huden er våt etter dusjen, og lar den trekke inn. Og man dufter vidunderlig. Jeg har ikke begynt med den ennå, venter bittelitt til det er enda mer sommer. Gleder meg!
(oppdatering: Jeg var akkurat på biblioteket og bladde litt i Vogue, og der var det en dame som anbefalte nettopp denne.)




Desert Essence sin dusjsåpe falt jeg for i fjor, og den finnes også i shampoo (som på bildet). Eple! Ingefær! Genial kombinasjon.





Denne balsamen fra Aubrey Organics gjør håret mitt silkemykt. Økologiske shampooer inneholder ikke disse silikon-aktige stoffene som gjør håret glatt mens man står i dusjen og masserer inn boblene - det kan plutselig føles som om man har én stor dreadlock på hodet, en gigantisk floke. (Men ikke få panikk! Det går over.) Redningen er naturligvis balsam, og jeg liker denne spesielt godt. 


Har noen utforsket solkremene hos iHerb? Noen som utmerker seg i positiv retning? 

Kom gjerne med deres sommerfavoritter også! 

Og for dere som ikke har handlet der før, men har lyst til å prøve, får dere $5 i avslag hvis dere bruker min kode som er HUZ242 (og jeg får noen poeng...). Helt frivillig såklart. Som vanlig vil jeg presisere at jeg ikke har noen avtale med dem, er ikke sponset eller noe som helst - dette med rabattkoder er noe alle kunder får og kan dele ut videre.

Såvidt jeg kan se er alle disse parabenfrie og i stor grad økologiske, hvilket er et stort pluss for meg i allefall. Med unntak av parfymene mine, bruker jeg så å si kun økologiske produkter.


6 kommentarer:

Seema sa...

Jeg liker også veldig godt Avalon!Har lenge tenkt å bestille noe hos iHerb (de har mye jeg liker som man ikke får tak i i Norge. Kan jeg få spørre hvor mye du betaler i frakt for en gigantisk body lotion? Holder du deg under 200 kr-grensen i verdi, forresten? Ha en strålende og romantisk dag!

Sussie sa...

Jeg er veldig fornøyd med denne: http://www.iherb.com/Devita-Solar-Body-Block-SPF-30-7-oz-210-ml/23022

Glamourbibliotekaren sa...

Seema: Jeg holder meg alltid under 200kronersgrensen, og under en eller annen vektgrense sånn at jeg ikke betaler mer enn maks $6 i frakt. Tror det er 1,8 kilo eller noe sånt?

Sussie: Takk for tipset!

Anonym sa...

Mange takk for enda flere tips. Jeg er utrolig fornøyd med den lotionen med lavendel. Jeg er myk i huden leeeenge etter at jeg har smurt den på.
Tror jeg bestiller den oljen også, den ser fin ut.
Ellers er også shampoo og balsam topp! Jeg har anbefalt produktene til slekt og venner og de kjøper i bøtter og spann.
Kjapp og grei levering. Tror det står i leveringsbetingelsene hvor tungt vi kan sende til Norge.
Ha en finfin dag!
Hilsen Marit

Seema sa...

Takk for svar :) Tror jeg skal slå meg løs hos iHerb, he he.

Glamourbibliotekaren sa...

Marit: Så bra at du liker lavendelkremen! Den er en av de beste jeg noensinne har prøvd, så jeg vil aldri være foruten den!

Seema: Lett å bli hekta, bare vent :)

Populære innlegg