søndag, april 30, 2017

Oriental Sencha



Denne er en av de virkelig gode grønne teene! Frisk og fin og veldig langt unna den gress-smaken som enkelte grønne teer får. I vinter da jeg var sår i halsen i noen dager, hadde jeg en termos med tevann stående ved senga - så når jeg våknet på natta av tørrhoste, slurpet jeg i meg et par kopper av denne. Og følte at jeg ble umiddelbart bedre. Det hadde jeg sikkert blitt av enhver te, men det var bare denne jeg hadde lyst på der og da.  For noen år siden hadde jeg en tradisjon med å kjøpe med en kopp Oriental Sencha på hjemveien hver fredag, for å markere at det var helg. Det skal jeg begynne med igjen når jeg er tilbake i jobb!

Den er laget på japansk vis, og tilsatt papaya og mango for en liten tropisk whiff. Slett ikke ulik den grønne teen med mango som jeg skrev om her forleden, begge er blant mine favoritter. Den andre er dog mye rimeligere i pris. 



Newby Oriental Sencha er å finne på en god del restauranter, i Oslo Konserthus (kjøp te i pausen!), og hos Deli Deluca selger de dem i slike esker som på bildet. 

En utmerket te på en søndag morgen!

(Koppen har dere sett før, det er Swedish Grace fra Rörstrand)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Å, denne har jeg lett etter! Deli Deluca altså.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, av alle steder :D De har flere sorter fra Newby.

Populære innlegg