onsdag, august 09, 2006

Glamourspørsmål fra leser: London og klær

Kjære Glamourbibliotekar,

Skru tiden fram. Det er oktober. Det er høstferie (for lærere og lokførere). Fiinbeck og Fia skal på første fire-overnattingstur til utlandet siden 2000. Fiinbeck og Fia har vært sammen i ti år i oktober. Fiinbeck har dessuten bursdag mens paret er på tur.

Reisemål: London
Hotell: http://www.kensingtonhogarthhotel.co.uk/

Pengene deres er brukt på billetter og hotell, så dagene skal benyttes til museer, landemerker og vindusshopping. Spørsmålet til Glamourbibliotekaren blir dermed: Hva har Fiinbeck og Fia på seg? Selv om London kan være smoggy og grå, kan vel kjæresteparet lyse opp litt?


Hei på deg,
London er et perfekt sted å reise til i oktober. Det er ikke for varmt og ikke for kaldt. Det er fremdeles fine høstfarger i parkene og sola varmer litt. Når det gjelder klær, ville jeg reise i et par grå eller svarte bukser, og ta med et par jeans. De grå/svarte buksene kan brukes hvis dere skal ut en kveld, i kombinasjon med f.eks. en pen enkel topp (som kan brukes under en cardigan en annen dag). En blazer eller lett anorakk burde holde som ytterjakke, så kan dere heller ha med noen tynne gensere ekstra for å ha under om det skulle bli kaldt. Skjerf kan være kjekt å ha i tilfelle det blåser. Husk gode sko å spasere i! Joggesko er det beste. Selv om London er shoppingmekka er det fint å ha en annen type ferie der - ta seg tid til å nyte en kopp te, sitte på en benk i parken, bruke tid i museer. Men vær forsiktig med å baksnakke alle dere ser, for i høstferien er det nesten flere nordmenn i London enn i Norge, hehe.

Altså:
Svarte/grå bukser
Jeans
Pen topp
Cardigan
et par tynne gensere som funker lag på lag, evt. under cardiganen
Ytterjakke

Halvparten av dette kan du ha på når du reiser, så det blir ikke store kofferten du behøver å pakke tror jeg.

God tur!

mvh Glamourbibliotekaren

Ingen kommentarer:

Populære innlegg