onsdag, november 22, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Stoffbutikker på nett

God morgen!
Jammen er det et lyspunkt i novembermørket å ha oppdaget sidene dine! Koser meg med å lese både nye og arkiverte artikler som jeg synes har gode tips. Lett å identifisere seg med glamourdamer som trenger både selskapstøy og sjøstøvler, og som ikke har ubegrenset budsjett men likevel sterk dragning mot alt silke og kashmir eller noe som ligner....
Men altså, apropos novembermørket, lange deilige "innekvelder", Vogue (og amerikanske Harper's Bazaar som for tiden er min favoritt) og nå også Glamourbibliotekarens sider, som alle som stimulerer kreativiteten og inspirerer til garderobefornying. Saken er den at jeg liker å sy. Og det er jo bra, bortsett fra at antall tøybutikker og utvalget i de som er har blitt dårligere og dårligere. Derfor sliter jeg med å få fatt i fine stoffer! Jeg kjenner til Stoff&Stil som er stor og selger pr post, men savner egentlig litt større utvalg, og mer spesielle og kanskje eksklusive metervarer. Og det er selvfølgelig dette jeg lurer på om Glamourbibliotekaren har noen gode tips på? Jeg bor på Vestlandet, men handler gjerne på internett, postordre o.l. så geografi ingen hindring.
Mens jeg venter på svar får du ha god bedring av forkjølelse! Jammen godt å kose seg på sofaen da, og hvis du ikke allerede har den anbefaler jeg deg å be gemalen stikke innom en helsekost for å kjøpe Celestial Seasonings Tigerte! Den hjelper mot det meste :)

Månestråle i vestavind



Hei og takk for bedringsønsker og teanbefaling!
Mitt beste tips er å ta en Oslo-tur og sjekke ut stoffbutikkene på Grønland - svært mye lekkert... Men i mellomtiden kan du sjekke ut følgende (som en venninne tipset meg om - Glamourbibliotekaren har gode hjelpere):
*Norsk nettbutikk som selger silke
*Linker til mange forskjellige engelske/utenlandske håndarbeidssider
*Cheap Fabrics
*Reprodebot.com
*Fabrics-store.com
*Og her er adresser til gode stoffbutikker i Oslo

Jeg har ikke prøvd noen av disse selv og kan derfor ikke garantere noenting, men de kan jo i allefall være et sted å begynne. Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei! Anbefaler Stof 2000! De har flere utsalgssteder her i København, men selger også via nettet: www.stof2000.dk
De har masse inspirasjon på siden sin, og snille priser (hvertfall i butikkene)

Tonje

Populære innlegg