mandag, november 20, 2006

Vogue igjen!


Ah. Hjemmedag grunnet forkjølelsen som ser ut til å slå ut alle omkring meg for tiden - heldigvis var det litt igjen av HäagenDazs-bøtta fra torsdag. Fint for såre halser. Jeg ble anbefalt av min glamourgemal å ta en titt i postkassa, og der lå UK Vogue, Vanity Fair og New York Magazine. På en og samme dag, og attpåtil når man ligger på sofaen og kjeder seg litt. Lovely.

Desembernummeret av Vogue er forresten en 90årsjubileumsutgave. Masse tidligere cover på forsiden. Og VF er den meget omtalte med en lettkledd Br*d P*tt på - bildene han aldri godkjente.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kjøpte det når jeg var i England for en uke siden, det er jo nesten like tykt som det er stort, jeg elsket det!

Forresten, kan være du har svart på dette før (Jeg har lest det meste du har skrevet, men har ikke sett så nøye på kommentarene. Du er god!), men den nettbutikken som de har så mye fint i, sender de til Norge? I så fall vet jeg hva jeg skal kjøpe til meg selv til jul:D

Glamourbibliotekaren sa...

Det slår ikke Septemberutgaven av US Vogue som jeg kjøpte på JFK airport i NYC i fjor - det var så tjukt og tungt at posen jeg hadde det i, ble ødelagt :) Godt over 1000 sider.

Hvis du mener Anthropologie, er det en amerikansk kjede med butikker over hele USA, men dessverre ikke med postordremuligheter for oss andre. Eller mente du noe annet?

Anonym sa...

Åh, mente den. Hater nettbutikker som jeg først sikler i, og såå finner jeg ut at jeg ikke kan få tak i det:(

Anonym sa...

Ville i grunnen bare ønske deg god bedring!

Takk for en utrolig inspirerende og delikat blogg. Jeg elsker måten du formidler glamour på, jeg har især sansen for at du ikke har noen bestemte regler som alle må følge. Og at glamouren er praktisk - tilpasset vær og vind!

Nå skal jeg pleie egoet under dynen med en god bok og med varmedunken (!) på mine frosne tær.

Ha en fin uke.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! Hyggelig at du liker bloggen. Jeg er jo opptatt av at alle må finne sitt glamournivå, og da er regler bare dumt. Jeg prøver heller å være en guide i glamourjungelen... :)

Anonym sa...

Vilken jackpot i brevlådan! Grattis till alla glansiga, lyxiga magasin! Själv har jag precis bläddrat igenom två oglamourösa Computer Sweden... som är intressanta på ett helt annat sätt.

Populære innlegg