tirsdag, februar 13, 2007

Finn stilen: English Rose


Man kan jo gjerne lengte litt til sommeren, kanskje til den engelske landsbygda, hvor man kan slå seg ned i gresset under skyggen av en stor lønn og lese f.eks. Sense and Sensibility av Jane Austen... Denne ultrafeminine rosa kjolen er fra Jovovich-Hawk, kasjmir-cardiganen er fra Jardin des Orangers, perlesmykket er fra Tiffany's, ballerinaskoene er fra prettyballerinas.com, Benefits Benetint inneholder rosevann og lager en frisk og naturlig flush både i kinn og på lepper, og hva annet kan man dufte av enn roser... Evelyn Rose-parfyme fra Crabtree&Evelyn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

har nokon idear til ein meiningsfylt valentinsgave til verdens beste ektemann? helsing ekte romantiker med dårlig råd (kaker&sjokolade er utelukka diverre)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg synes det er hyggelig å gi bort fine bøker, filmer, plater og sånt - Platekompaniet har ganske mange tilbud nå, mange plater koster 59.90 stykket. Eller kinobilletter, konsertbilletter, teaterbilletter... Ellers er det jo fint å gi blomster! (de pynter jo opp i stua, så det gagner deg også...)

Eller et egendesignet gavekort på fotmassasje som inkluderer fotbad og skrubb og krem. Sånt gjør menn sjelden selv, men de synes garantert det er hyggelig å bli puslet med.

Eller bak kanelboller og server på et brett med lys! Sånne ferdigblandinger er jo kjempeenkle. Særlig hvis du har mixmaster.

ELLER du kan opprette en felles feriekonto der du setter inn et symbolsk beløp, hvor dere kan spare penger til en romantisk weekend i Paris til høsten eller noe sånt.

Lykke til!

Anonym sa...

tusen takk for råd! Skal på romantisk tur til NY snart, derav pengetørka.. men litt ekstra TLC er definitivt ein god ide som vil bli satt pris på.. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Aha, en New York-reise er definitivt grunn nok til å være blakk en stund! :) Been there, done that, over and over again..

Populære innlegg